• BIST 100

    10167,30%1,69
  • DOLAR

    40,05% 0,04
  • EURO

    46,92% -0,14
  • GRAM ALTIN

    4259,74% 0,23
  • Ç. ALTIN

    6818,65% 0,10

Gazeteciler ve Basın Bayramında ‘Basın şehitleri’ anıldı

25 Temmuz 2023, Salı 03:25
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Gazeteciler ve Basın Bayramında ‘Basın şehitleri’ anıldı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gazeteciler ve Basın Bayramında ‘Basın şehitleri’ anıldı

Adıyaman Belediyesi tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı programında depremde hayatını kaybeden basın şehitleri için mevlit okutuldu.
Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen programda ilahi ve ikramların ardından Basın şehitleri adına düzenlenen plaketler, yakınlarına taktim edildi.
Programa Adıyaman Valisi Osman Varol, Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Ziya Başaran, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu ve gazeteciler cemiyet başkanları ile basın mensupları katıldı.
Programda konuşan Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, “İkinci meşrutiyetin ilanından sonra basına uygulanan sansürün kaldırılmasıyla beraber 24 Temmuz tarihinde kutladığımız Gazeteciler ve Basın Bayramı sebebiyle depremden acı bir şekilde aramızdan ayrılan değerli basın mensuplarımızı anmak amacıyla toplandık. Tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ nı kutlayarak çalışmalarında başarılar diliyor, tüm basın emekçilerinin bayramını kutluyorum. Depremde hayatını kaybeden basın şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ise konuşmasında, “6 Şubat’ta yaşadığımız depremde her kesimi madden ve manen derinden etkileyen felaket hepimizde derin izler bıraktı. Fakat hayat devam ediyor, tekrardan yaşanılabilir bir yer oluşturmak için el birliği ile çalışmalıyız. Bu süreçte ulusal ve yerel basına emekleri için teşekkür ediyor, onların bu özel gününü kutluyorum, aramızdan ayrılan basın şehitlerimizi rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.
Tüm basın personellerinin gününü kutlayarak başarılar dilediğini söyleyen Adıyaman Valisi Osman Varol, “Yaşadığımız büyük afette hayatını kaybeden binlerce vatandaşımızın ailesine başsağlığı ve Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin ve devletimizin desteğiyle beraber ayağa kalkıp hızlı bir şekilde toparlanmak için çalışacağız. Sansürün kaldırılmasının yıldönümü olan bu anlamlı günde tüm gazetecilerimizi ve basın mensuplarını tebrik ediyorum. Bu güzel programı gerçekleştirdiği için Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Kassam mücahitlerinden art arda başarılı operasyonlar

Suriye'de orman yangını kontrol altına alınamıyor

Ensarullah, işgal bağlantılı bir gemiyi daha batırdıklarını duyurdu

Güney Kore'de sıcak çarpması sonucu 7 ölü

Hamilelik öncesi diş hekimi ziyareti şart!

Aliyev ve Paşinyan Abu Dabi'de bir araya geliyor

Somali'deki askeri akademiye canlı bomba saldırısı

Bingöl’de 4 bin 314 kök kenevir ele geçirildi

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı'ndan Bahçelievler Mahallesi'ne ziyaret

Rusya, Ukrayna'da ilerleyişin sürdürüyor

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri mezuniyetlerini dua ile taçlandırdı

Adıyaman'da motosiklet sürücülerine yönelik denetim

Malatya'da dolandırıcılık olayı son anda engellendi

Hindistan'da uçak kazası: 2 pilot öldü

Adıyaman'da huzur ve asayiş denetimi gerçekleştirildi

Adana ve Büyükçekmece'nin belediye başkanları görevinde uzaklaştırıldı

Siirt’te yaz sıcağında Kur’an kursu öğrencilerini sevindiren sürpriz

İskele çöktü: 2 ölü, 1 yaralı

Gaziantep'te DAİŞ operasyonu: 2 tutuklama

İmam hatip öğrencilerinden Gazze için anlamlı bağış

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimler 2028 ve 2029 yılında yapılacak

Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden hayvan pazarlarıyla ilgili açıklama

Altın değerindeki fıstıkta gözler bu yılın veriminde

Yaz Kur'an kursları eğlenceli şekilde devam ediyor

Akıllı ilaçlar kemoterapiden daha az yan etkiye sahip

Minik yürekten Filistin'e büyük destek

Vali Akkoyun’dan Kur’an Kurslarına Ziyaret

Gazze'deki Şifa Hastanesi'nde yakıt tükendi, "felaket" kapıda

Erbilde çatışma: Barzani ve Herki Aşireti arasında yüksek gerilim

Batman'da yöresel kültürün geçim kapısına dönüşen hikayesi: Tandır ekmeği

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Kassam mücahitlerinden art arda başarılı operasyonlar

Suriye'de orman yangını kontrol altına alınamıyor

Ensarullah, işgal bağlantılı bir gemiyi daha batırdıklarını duyurdu

Güney Kore'de sıcak çarpması sonucu 7 ölü

Hamilelik öncesi diş hekimi ziyareti şart!

Aliyev ve Paşinyan Abu Dabi'de bir araya geliyor

Somali'deki askeri akademiye canlı bomba saldırısı