Gaziantep alışveriş günleri 14 Ekim’de başlıyor

Tarih: 11.10.2023 17:35 Güncelleme: 11.10.2023 17:35
Gaziantep alışveriş günleri 14 Ekim’de başlıyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Gaziantep alışveriş günleri 14 Ekim’de başlıyor

Gaziantep Ticaret Odası organizasyonunda, yüzlerce firmanın katılımıyla büyük indirimlerin yapılacağı geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri 14 Ekim’de start alıyor.
14-22 Ekim tarihleri arasında 9 gün boyunca sürecek 5. Gaziantep Alışveriş Günleri’nde Gaziantepliler, ihtiyaç duyacağı ürün ve hizmetlere en uygun fiyatıyla ulaşma imkanı elde edecek.
Bu yıl 5’incisi düzenlenecek “Gaziantep Alışveriş Günleri” hakkında konuşan GTO Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, amaçlarının Gazianteplileri indirimli ürün ve hizmetlerle buluştururken kent ticaretini de hareketlendirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “Gaziantep Alışveriş Günleri’nin bu yıl beşincisini düzenliyoruz. Öncelikle bu kampanyanın hayata geçirilmesinde ve geleneksel hale getirilmesinde büyük desteği olan Yönetim Kurulumuza ve Meslek Komite üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Gaziantep ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediğimiz bu etkinlik ile halkımızı uygun fiyatlı ürün ve hizmetlerle buluştururken üyelerimizin satışlarını da artırmasını sağlıyoruz” dedi.
“Etkinlik için 13 Ekim’de Gazi Muhtar Paşa Bulvarında kortej düzenlenecek”
9 gün sürecek 5. Gaziantep Alışveriş Günleri’nde tüm işletmelerde özel indirimlerin yapılacağını vurgulayan Başkan Teymur, “Beşincisini düzenlediğimiz bu etkinlik; GTO çatısı altındaki Meslek Komitelerimizin birlikte geliştirdikleri, tüm sektörleri kapsayan bir çalışma. Gaziantep Alışveriş Günleri’ni düzenlemekteki en temel hedefimiz geçtiğimiz bu zorlu ekonomik süreçte hem satıcının hem de tüketicinin kazanması, ticari hayatımızın canlanması. Gıdadan beyaz eşyaya, tekstilden sağlık sektörüne hemen hemen her sektörden katılım var. Her kesime hitap eden indirimli ürün ve hizmetler var. Ayrıca etkinliğimiz için 13 Ekim Cuma günü saat 16.30’da Gazi Muhtar Paşa Bulvarında Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in de katılımıyla kortej düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı davet ediyoruz. Kampanyaya dahil olmak isteyen işletmelerimiz, indirimlerin yapıldığı firmaları ve adreslerini görmek isteyen vatandaşlarımız da tüm detaylara www.gto.org.tr adresinden ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

Otomobil kaza sonrası alev aldı: 2 kişi yanarak hayatını kaybetti

Srebrenitsa katliamının 30'uncu yılı: Avrupa'nın ortasında soykırım

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

BM’den işgalin Gazze’de sivilleri hedef almasına "kınama"

Brent petrol 68,56 dolardan işlem görüyor

Direniş güçleri, Gazze'de siyonist rejime ait gelişmiş casus cihazı ele geçirdi

Pakistan'da otobüs yolcuları kaçırıldı: 9 ölü

LGS sonuçları açıklandı

Batman Üniversitesi uluslararası öğrenci başvuru sonuçları açıklandı

Direniş, işgalcileri bir kez daha vurdu: 2 siyonist asker öldü, 6'sı ağır yaralı

Batman'da "İhtida Merasimi" düzenlendi: Alzbeta Balazsova Müslüman oldu

Batı Şeria'da 24 saatte 15 direniş eylemi

Bursa’da kızıl geyik görüntülendi

Gazze soykırımında 644'üncü gün: Son 24 saatte en az 82 şehit

Altın fiyatları güne yükselişle başladı

21 il merkezli "Siber" operasyonu: 99 tutuklama

Döviz kurlarında son durum

Marmara'da kuvvetli rüzgâr uyarısı

Siyonist ordu kayıplarını artık saklayamıyor: Gazze'de ölümler durmuyor

Han Yunus'taki doktorlar ölümle burun buruna hizmet veriyor

HAMAS: Netanyahu esir takasını sabote ediyor, anlaşmaya engel oluyor

İzzet er-Rişk: Gazze'nin sandaleti, işgal ordusunun heybetini yerle bir etti

Gazze'de yeni katliam: Çoğu çocuk ve kadın 17 şehit

Nijerya'da silahlı saldırı: 13 ölü

Mardin’de iki grup arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Çankırı'da orman yangını

Endonezya'daki feribot kazasında can kaybı 12'ye yükseldi

Yoon Suk Yeol yine tutuklandı

Gazze'de yardım sırası ölüm tuzaklarına dönüştü: 773 sivil katledildi!

Rusya'dan Ukrayna'ya rekor sayıda insansız hava aracı ile saldırı

Yükleniyor