• BIST 100

    14864,84%0,67
  • DOLAR

    43,15% 0,25
  • EURO

    50,27% 0,03
  • GRAM ALTIN

    6194,18% 0,00
  • Ç. ALTIN

    10114,17% 0,41

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB çalışmaları yerinde incelendi

29 Eylül 2022, Perşembe 15:25
29 Eylül 2022, Perşembe 15:25
Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB çalışmaları yerinde incelendi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB çalışmaları yerinde incelendi

Gaziantep Vali Yardımcısı Anıl Alkal, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özpolat ile Müteşebbis Heyet Üyeleri, Ayakkabı İhtisas OSB alanını ziyaret etti.
Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen heyet, daha sonra GSO ev sahipliğinde Müteşebbis Heyet Toplantısı’nı gerçekleştirdi.
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özpolat, bölgedeki son duruma ilişkin yaptığı açıklamada her geçen gün aşama kaydetmeye devam ettiklerini, burada hem Gaziantep’e hem de bölgeye önemli kazanımlar sağlayacak bir ayakkabı üretim üssünün inşa edilmekte olduğunu söyledi.
Bölgedeki sosyal donatı alanlarını belirlediklerini kaydeden Özpolat, “OSB’mizi faal hale getirmek ve en kısa sürede yatırımcılarımızın hizmetine sunmak için sürdürdüğümüz çalışmalar planlamalarımız doğrultusunda devam ediyor. Geldiğimiz son aşamada imar planları çalışmalarına yoğunlaşmış durumdayız. OSB’mizin verimli bir şekilde çalışması için mevcut durumun analizini yapmak ve yeni çalışmalara yön vermek üzere Gaziantep Sanayi Odamızda gerçekleştirdiğimiz Müteşebbis Heyet Toplantımızda da üyelerimizle birlikte imar planları ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar üzerinde istişarelerde bulunduk. Daha sonra Gaziantep Vali Yardımcımız Sayın Anıl Alkal ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Adnan Ünverdi ile bir araya gelerek çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Başkanımıza ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Özpolat, “Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Sayın Zeynel Kılınç, Proje Yönetimi Birim Müdürü Sayın Mahmut Selim Porgalı ve beraberlerindeki heyeti OSB’mizde ağırladık. Bölgede gelinen son durum, OSB’nin ayakkabı sektörüne, katma değeri yüksek üretime, markalaşmaya, ihracat ve istihdama sağlayacağı katkılar hakkında bilgiler verdiğimiz kıymetli konuklarımız çalışmalarımızı ilgiyle karşıladılar. Bölgemizin daha da gelişip büyümesi ve iyi noktalara yükselmesi noktasında kendilerinden destek sözü aldık. Ziyaretleri, ilgi ve destekleri bizleri son derece mutlu etti. Daha önce de açıkladığımız gibi yeşil dönüşüm sürecinin fırsatlarından yararlanarak ve dijital çağın gerekliliklerini değerlendirerek OSB’mizi önemli bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz' diye konuştu.
[gallery ids=',45058']

Maduro'yu kaçıran ABD, Venezuela petrolünü masada paylaştı

BUDO seferlerine fırtına engeli

Erzurum’da 71 öğrenciye hafızlık belgesi takdim edildi

Uluslararası seviyede aranan şahıs sınır kapısında yakalandı

Batman’da pikap ile kamyonetin çarpıştığı kazada 1 yaralı

Kocaeli’de hırsızlık suçundan 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Adana'da kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı: 3 yaralı

AB: Rusya’nın Oreşnik saldırısı AB ve ABD’ye uyarı niteliğinde

Trump gözünü Meksika’ya dikti: Kartellere karşı kara operasyonlarına başlayacağız

Gıda denetimlerinde 121 üründe sağlık riski, 1208 üründe tağşiş tespit edildi

Filipinler’de çöp yığını temizlik işçilerinin üzerine çöktü: 1 ölü, 38 kayıp

Güney Afrika Cumhuriyeti, Çin, Rusya, İran’dan ortak deniz tatbikatı

Kapıkule Sınır Kapısı’nın Bulgaristan tarafında 739 kilo esrar yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 12. Necip Fazıl Ödülleri Töreni’nde konuştu

Besilik hayvan ithalatına ilişkin başvurular ileri bir tarihe ertelendi

Avustralya'da orman yangınları kontrol altına alınamıyor

Adana'da çok sayıda yol trafiğe kapatılacak

Gazze'de can kaybı 71 bin 409'a yükseldi

400 bin TL değerindeki beyaz eşya hırsızlığının şüphelileri yakalandı

Meteorolojiden 48 il için sarı kodlu uyarı: Çığ, fırtına, sağanak ve kar yağışı

Şirvan’da çığ alarmı: Köy yolu gece saatlerinde yeniden ulaşıma açıldı

ABD, Karayipler'de bir petrol tankerine daha el koydu

Kuzey Ege'de feribot seferlerine fırtına engeli

Erzurum’da 3 bin 623 araca mevzuata aykırı taşımacılıktan ceza uygulandı

ABD ve işgal rejiminin kışkırttığı İran'daki protestolarda camiler kundaklandı

AB'den Trump'ın uluslararası anlaşmalardan çekilme kararına kınama

Vali Vasip Şahin’den 10 Ocak İdareciler Günü mesajı

Ankara Valisi Şahin: Doğru ve güvenilir habercilik vazgeçilmezdir

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Uyuşturucuyla mücadelenin takipçisi olmaya devam edeceğiz

Ukrayna'da Oreşnik füzesi alarmı: BMGK'ya acil toplantı çağrısı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Maduro'yu kaçıran ABD, Venezuela petrolünü masada paylaştı

BUDO seferlerine fırtına engeli

Erzurum’da 71 öğrenciye hafızlık belgesi takdim edildi

Uluslararası seviyede aranan şahıs sınır kapısında yakalandı

Batman’da pikap ile kamyonetin çarpıştığı kazada 1 yaralı

Kocaeli’de hırsızlık suçundan 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Adana'da kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı: 3 yaralı