• BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,26% 0,01
  • EURO

    51,26% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6404,70% -3,26
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’de arsa tahsisleri yapıldı

02 Nisan 2023, Pazar 11:55
02 Nisan 2023, Pazar 11:55
Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’de arsa tahsisleri yapıldı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’de arsa tahsisleri yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu, Danışma Kurulu, Meclis Başkanlık Divanı, Meclis ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Deprem sonrası sosyal ve ekonomik devamlılığın sağlanması için yürütülen çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, bu anlamda Gaziantep’in durum tespit raporu ve iş dünyasının beklentilerinin yer aldığı güncel raporu sanayicilerle paylaştı.
Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu toplantının açılış konuşmasında, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Şehrimizde ve bölgemizde çok ağır bir felaket yaşadık. Allah kimseye böyle bir felaket yaşatmasın. Bir kez daha hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi. Depremin etkilerini azaltabilmek için gerek Odalar olarak gerekse devletin imkanları dahilinde ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Konukoğlu, “İçinde bulunduğumuz bu zor dönemi de birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşacağız” şeklinde konuştu.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de konuşmasında, Ramazan ayının ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyerek, “İnşallah yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhu içerisinde Ramazan ayının manevi atmosferiyle yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz’’ dedi. Depremden zarar görenlerin yaralarına merhem olmak ve sanayinin yeniden toparlanması için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Ünverdi; “Depremin şehrimize etkilerini analiz ediyor, sorunlar, çözüm önerileri ve beklentilerimizi raporlar halinde ilgili bakanlık ve kurumlara iletmeye devam ediyoruz. Toplantılarımızda, birebir görüşme ve ziyaretlerle sizlerden gelen talepleri her platformda dile getiriyoruz. Bu anlamda, Ticaret Bakanımıza, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne sanayicilerimizden gelen talepler anlamında; içerisinde; lojistik-tedarik, teşvik ve destekler, yeni yatırım alanları-altyapı, ihracat destekleri, istihdam ve çalışma hayatı, bankalar ve finansmana erişim, vergisel destekler ile psikolojik-sosyolojik destekler başlıklarının yer aldığı Odamız tarafından hazırlanan güncel raporları sunduk” diye konuştu.
Ünverdi, Sanayi Odaları olarak TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında, İstanbul Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde, depremden etkilenen 11 ilin ekonomilerinin yeniden canlandırılması ve normalleşmesi sürecine katkı sağlamak amacıyla bir toplantı gerçekleştirerek, 5 farklı proje önerisinde bulunduklarını belirterek çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Mehmet Salih Seyhan Bayram Mesajı

Mardin’de sağanak etkili oldu: Uluslararası İpekyolu göle döndü

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

İran'ın 4 bin km uzaktaki Diego Garcia üssüne füze fırlatması savaşın seyrini nasıl değiştirir?

Rusya: Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin çıkarları doğrultusunda kullanılan ulaşım ve enerji altyapı tesisleri vuruldu

İngiltere'de menenjit salgını hızla yayılıyor: Vaka sayısı 20'ye yükseldi, 2 ölü

Güney Kore'de fabrikada yangın: 11 ölü, 59 yaralı

Eskişehir'de trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı

İran ordusu, işgal rejiminde yakıt ikmali yapan uçakların havalimanını hedef aldı

İDEV'den öğretmene 5816 zulmüne tepki: İfade özgürlüğü ayaklar altında

Bakan Memişoğlu'ndan geri ödeme kapsamına alınan ilaçlara ilişkin açıklama

İşgal rejimi, savaş uçaklarının İran tarafından hedef alındığını kabul etti

Diyarbakır’da yağış etkili oldu, cadde ve sokaklar sular altında kaldı

Yapıcıoğlu: ABD, bölge ülkelerini savaşa sürükleyip onları vekil güç olarak kullanmayı hedefliyor

İHA pilotu başvurularında yüzde 236 artış

İran'ın Natanz nükleer kompleksi saldırıya uğradı

Ağrı’da asırlık gelenek sürdürülüyor, tandırlar "Halise" için yandı

AİLEM uygulaması sayesinde 268 bin çağrıya çeviri desteği sağlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Nevruz" mesajı

Malatya'da otomobil takla attı: 4'ü çocuk 6 yaralı

İşgalin Lübnan'a saldırısında ölü sayısı 1021'e yükseldi

Suçüstü yakalanan hırsızlar çatıya kaçtı

İran'dan ABD'nin "petrol satışına izin" açıklamalarına yanıt

Erakçi: Japonya bizimle temasa geçerse Hürmüz'den gemilerinin geçişine izin verebiliriz

ABD'nin bombardıman uçakları İngiltere'den havalandı

Nepal genelinde Ramazan Bayramı neşe ve birlik içinde kutlandı

Kazakistan'da at eti tüketimi rekor seviyeye ulaştı

Pezeşkiyan'dan "Orta Doğu İslam Konseyi" önerisi

İngiltere, ABD'nin Hürmüzle ilgili saldırılar için üslerini kullanmasına izin verdi

Hatay'da aileler arası silahlı kavga: 3 ölü 22 yaralı

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Mehmet Salih Seyhan Bayram Mesajı

Mardin’de sağanak etkili oldu: Uluslararası İpekyolu göle döndü

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

İran'ın 4 bin km uzaktaki Diego Garcia üssüne füze fırlatması savaşın seyrini nasıl değiştirir?

Rusya: Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin çıkarları doğrultusunda kullanılan ulaşım ve enerji altyapı tesisleri vuruldu

İngiltere'de menenjit salgını hızla yayılıyor: Vaka sayısı 20'ye yükseldi, 2 ölü

Güney Kore'de fabrikada yangın: 11 ölü, 59 yaralı