GÜNDEM 2.06.2024 12:30:05 0

Gaziantep Kolej Vakfı’nda göz kamaştıran sergi

Gaziantep Kolej Vakfı’nda göz kamaştıran sergi
Haberi Sesli Oku

Gaziantep Kolej Vakfı’nda göz kamaştıran sergi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60.Yıl Festivali, Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Şöleni ve Dansın Renkleri Gösterileri kapsamında GKV eğitim kampüsünde gerçekleştirilen açık hava karma mezuniyet sergisi adeta sanat şölenine dönüştü. Üç gün süren ve açık havada yer alan sergide öğrencilerin yaptığı seramik, resim, çini, maket çalışmaların yer aldı.
Görsel Sanatlar Zümresinin düzenlediği karma resim sergisinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren GKV Özel Anaokulu, GKV Özel İlkokulu, GKV Özel Ortaokul ve GKV Özel Liseleri öğrencilerinin eserleri sergilendi. Açık havada gerçekleştirilen ve adeta sanat şölenine dönüşen sergide öğrencilerin yaptığı seramik, resim, çini, maket çalışmaların yer aldı. GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümresi öğretmenlerinden Hayal Bazoğlu, Şeyma Aslantaş ve Emine Koyuncugil’in rehberliğinde hazırlanan sergi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının kuruluşunun 60.yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen 60.yıl festivalinin en renkli faaliyetleri arasında yer aldı.
Sanat severlerin adeta hücum ettiği sergi üç gün boyunca açık kalarak ziyaretçi rekoru kırdı. Sanatsal etkinliklerde adeta zirveye çıkan sergiyi çok beğenen sanat severler görsel sanatların insan yaşamında büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek emeği geçenleri kutladılar.
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, “2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde kurumlarımız görsel sanatlar zümresi öğretmenlerinden Hayal Bazoğlu, Şeyma Aslantaş ve Emine Koyuncugil rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından yapılan eserlerin yer aldığı karma sergi büyük emekler sonucu ortaya çıktı. Emeğini esirgemeyip yoğun mesailer veren öğretmen, öğrenci ve bu süreçte bizleri destekleyen velilerimizi kutluyor, kurumumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

ABD ile Japonya arasında tarife müzakeresi

Polonya’da sürücü seyircilerin arasına daldı: 18 yaralı

İran doğu sınırına 400 kilometrelik duvar örecek

Kayıp 5 kayakçının cansız bedenine ulaşıldı

Otobüste başlayan tartışma durakta bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Siyonist rejim Gazze'de toplam 1580 sağlık çalışanını katletti

Mali'de ordu güçlerine saldırı: 40 asker öldü

Isparta'da 2 otobüsün çarpıştı: 28 yaralı

Gazze eylemine polis müdahalesine soruşturma başlatıldı

Sakarya'da Gazze için "Direniş Çadırı" nöbeti devam ediyor

Diyarbakır'da gençler "Gençlik Buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

Sultanbeyli'de "Gazze ölüyor, ayağa kalk" yürüyüşü

Rusya'dan Ukrayna'ya en büyük hava saldırısı

Malta, Filistin devletini tanıyacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif'i kabul etti

İki otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolsuzluk lekesini bağırmakla çıkaramazsınız

Ekvador Devlet Başkanı Noboa göreve başladı

Gaziantep'te gerçekleştirilen denetimlerde aranan 23 kişi yakalandı

Konteyner gemisi “tehlikeli kargo” ile birlikte sulara gömüldü

Venezuela, sandık başına gidiyor

Kudüs Seriyyeleri siyonist bombalarla işgalcilere pusu kurdu

UNWRA: Gazze'de durum gittikçe daha da kötüleşiyor

Kamyonet şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Rusya-Ukrayna arasındaki esir takası tamamlandı

Yemen direnişi, Siyonist havalimanının hipersonik füzeyle hedef aldı

Meteorolojiden 38 il için sağanak ve fırtına uyarısı

Ankara için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile Suriye Cumhurbaşkanı Şara arasında heyetler arası görüşme

Umut Kervanı Ağrı Derneği Arama Kurtarma Ekibi, AFAD eğitimlerini başarıyla tamamladı

Yükleniyor