• BIST 100

    10613,00%0,58
  • DOLAR

    41,98% 0,03
  • EURO

    48,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    5554,97% 0,45
  • Ç. ALTIN

    9401,25% 0,65

Gaziantep Kolej Vakfı’nın 60’ıncı yıl gururu

16 Mayıs 2024, Perşembe 11:30
16 Mayıs 2024, Perşembe 11:30
Gaziantep Kolej Vakfı’nın 60’ıncı yıl gururu
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gaziantep Kolej Vakfı’nın 60’ıncı yıl gururu

Kuruluşunun 60.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olan lise öğrencilerine yönelik 60’ıncı yıl mezuniyet balosu düzenledi. GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve IB Cemil Alevli Koleji’nden bu yıl toplam 144 öğrencinin mezun olduğunu ifade eden Genel Müdür Fevzi Gürsel mezunlara başarılar diledi.
2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna gelinmesiyle birlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında yıl sonu etkinliklerinde de artış oldu. Tiyatrolar, sergiler, sosyal ve sportif etkinliklerin yanı sıra mezun olan öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikler de dikkat çekiyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olacak olan GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve IB Cemil Alevli Koleji’nden bu yıl toplam 144 öğrenci için bir otelde düzenlenen 60’ıncı Mezuniyet Balosunda öğrenciler aileleriyle birlikte Gaziantepli ünlü sanatçı Fatih Toker’in konserinde eğlendiler. Düzenlenen geceye Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, GKV Özel İlkokulu Müdürü Ali Dirgen ve GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt ile çok sayıda davetli ve öğrenci velisi katıldı.

“Gaziantep Kolej Vakfı Anadolu’nun 60 yıllık eğitim çınarıdır”
Gaziantep Kolej Vakfı’nın Anadolu’nun en güçlü eğitim kurumlarından birisi olduğuna dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, kuruluşunun 60’ıncı yılını kutladıkları Anadolu’nun eğitim çınarının Gaziantep’in ve bölgenin eğitim alanında gelişmesi ve kalkınmasında önemli rol model olduğunu ifade ederek, “Bugün gurur günümüz, bugün onur günümüz. Yüzlerce yeni mezunumuzu 60.yıl mezunları olarak aramızdan uğurluyoruz. 8-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan üniversite giriş sınavlarında öğrencilerimize başarılar dilerken mezun öğrencilerimizin her birinin GKV ailesinin bir ferdi olarak aramızda yer almaya devam edeceğinin bilinmesini istiyorum. Öğrencilerimizin bu günlere gelmesinde büyük emekleri bulunan başta anne ve babalar olmak üzere okul idareci ve öğretmenlerimizle eğitim kadromuza teşekkür ediyorum” dedi.

“60’ıncı yıla yakışır bir gece”
GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel tarafından GKV Özel Liseleri müdürü ve idarecilerine günün anısına çiçek takdiminin ardından mezun öğrenciler alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Düzenlenen gecede mezun öğrenciler okul idarecileriyle birlikte 60’ıncı yıl mezuniyet pastasını keserken ünlü sanatçı Fatih Toker’in bir birinden güzel şarkılarına da eşlik ettiler.
Düzenlenen gece günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarla son buldu.

Batman'da üniversite gençlerine manevi destek standı

Gaziantep'te aranan 12 şüpheli yakalandı

Yarım asırdır saat tamirciliği yapan Abdurrahman Usta: Mesleğimiz değerini kaybetti ama sevgiyle devam ediyorum

Batman'da öğrencilere gümrük mesleği ve kaçakçılıkla mücadele eğitimi

Merkez Bsı rezervlerinde rekor: 198 milyar 442 milyon dolar

Batman İŞKUR, engelli istihdam hedefini aştı

Batman'da Kur'an'ı Kerim kursları yoğun ilgi görüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er, vefa konağında yaşlılarla bir araya geldi

Yetimler Vakfı Gazze'de her gün sıcak yemek dağıtımında bulunuyor

ICE ve Amazon’dan mahremiyet ihlali: Kendi paranızla satın alıp sizi izleyen dev bir göz

İşgalciler bir kez daha ateşkesi ihlal ederek Lübnan’a saldırdı

Umut Kervanı Vakfı Başkan Yardımcısı Elibüyük: Malatya'da sosyal market açacağız

Merkez Bsı ekim ayı faiz kararını açıkladı

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Ciğer: Filistin'deki kardeşlerimizin acısı hepimizin acısıdır

Bartın’da alkollü sürücü dehşeti: 1 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır Umut Kervanı ihtiyaç sahiplerinin yararına kermes açtı

UNRWA: Gazze 61 milyon ton enkazla kaplandı

Malatya'da Ücretsiz LGS VE YKS kurslarına yoğun ilgi

Yapay zekâ çağında pazarlama nasıl yapılmalı?

Aksaray’da feci kaza: Üç kardeş hayatını kaybetti

Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu: 4 kişi tutuklandı

İşgal güçlerinden Batı Şeria’da baskın, yıkım ve alıkoyma dalgası

Yapay zeka entegrasyonlu dronlar yer altındaki kaçak trafoları tespit etti

Batman-Diyarbakır Karayolu'nda tır kazası: 1 yaralı

Gaziantep'te 18 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Tunus açıklarında göçmen faciası: En az 40 ölü

Yeşilyurt Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız verdi

Malatya'da "Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı" yenileniyor

Gaziantep’te 73 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep'te ruhsatsız silah ve kumar operasyonu: 4 gözaltı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Batman'da üniversite gençlerine manevi destek standı

Gaziantep'te aranan 12 şüpheli yakalandı

Yarım asırdır saat tamirciliği yapan Abdurrahman Usta: Mesleğimiz değerini kaybetti ama sevgiyle devam ediyorum

Batman'da öğrencilere gümrük mesleği ve kaçakçılıkla mücadele eğitimi

Merkez Bsı rezervlerinde rekor: 198 milyar 442 milyon dolar

Batman İŞKUR, engelli istihdam hedefini aştı

Batman'da Kur'an'ı Kerim kursları yoğun ilgi görüyor