GÜNDEM 3.11.2023 14:25:04 0

Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu’nun açılış töreni yapıldı

Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu’nun açılış töreni yapıldı
Haberi Sesli Oku

Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu’nun açılış töreni yapıldı

Beşiktaş’ın depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için başlattığı ’Bırakmam Seni Türkiyem’ yardım kampanyası kapsamında, taraftarların ve vatandaşların bağışlarıyla yapımı tamamlanan Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu’nun açılış töreni yapıldı.
Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde yapılan okulun açılış törenine; Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ, Beşiktaşlı yöneticiler, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar Koyun, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaş, sportif başarının yanı sıra sosyal sorumluluklarını yerine getirmesini çok iyi bilen bir camiadır. Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. Depreme hazır ve tedbirli olmalıyız. Depremin ardından stadımızı yardımseverlere açtık. Gelen yardımları deprem bölgesine gönderdik. Beşiktaş dernekleri Anadolu’nun her yerinde var. Derneklerimizin sayesinde yardımlar yerlerine ulaştı. Milletimizin zor günlerde birlik içinde olabildiğini ispat ettik. Çocuklar geleceğimizdir. Yardımların yerlerine ulaşması için yardımcı olan camiamızın mensuplarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin de konuşmasında, “Bugün hep birlikte Beşiktaşlıyız. Bu bir sevda ve aşk işi. Bu memleketin çocukları için bir şeyler yapma gayreti. Sevgili başkanım iyi ki varsınız. Beşiktaş 120 yıllık büyük bir camia” diye konuştu.
Konuşmaların ardından hayırlı olması temennisinde bulunularak açılış kurdelesi kesildi. Başkan Ahmet Nur Çebi, kurdele kesiminden sonra okulda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.
Daha sonra Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’e günün anısına kartal heykeli hediye eden Başkan Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu’nun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

BM, Sudan'daki insani krize dikkat çekti

Meteorolojiden gök gürültülü sağanak uyarısı

Otobüs ile otomobil çarpıştı: 1ölü, 2 yaralı

İzmir açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

İşgalci ABD’den Yemen'e yeni hava saldırısı

Moldova Parlamentosu seçim kararı aldı

ABD'de Florida Eyalet Üniversitesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

Seyir halindeki beton mikseri aniden alev aldı

Rusya ve Japonya arasında tatbikat krizi

İtalya’da teleferik kazası: 4 ölü 1 yaralı

Donetsk bölgesindeki Preobrajenka'yı Rusya ele geçirdi

Meksika ile Ekvador arasında diplomatik kriz

Kongo'da teknede yangın çıktı: 32 ölü

ABD’de üniversitede silahlı saldırı: 4 yaralı

Çin ve Malezya arasında vize muafiyeti anlaşması

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever: Mervani Camii üzerine eğlence merkezi yapılması kabul edilemez!

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları vefat eden ilçe başkanlarının taziyesine katıldı

Malatya'da kene vakası

Hayırsever fırıncıdan örnek davranış

İtalya'da şiddetli yağışlar sele yol açtı

Konya'da trafik kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Dicle Elektrik: Siverek ve Viranşehir’e bağlı bölgelerde kaçak kullanım yüzde 95’e dayandı 

Denizli'de LPG tankı patladı: 8 yaralı

Gaziantep'te 58 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Lübnan’da işgal saldırısı: Bir şehit

Yeni Yüzyıl Partisi: Türkiye Siyasetinde Yeni Bir Nefes

Kollarını kaybeden Filistinli çocuğun fotoğrafı dünyada birinci oldu

Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

İpsala Sınır Kapısı'nda 17 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

ABD’den Yemen’deki bya yaptırım

Yükleniyor