• BIST 100

    10642,6%-0,43
  • DOLAR

    40,53% -0,48
  • EURO

    47,61% -0,42
  • GRAM ALTIN

    4352,92% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6999,67% -0,32

Gaziantep Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi

15 Eylül 2023, Cuma 02:45
15 Eylül 2023, Cuma 02:45
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gaziantep Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın tensipleriyle Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanlığına Emre Koçyiğit atandı.
Emre Koçyiğit görevi Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil İlçe Başkanlığına atanan Hakan Demirkan’dan devraldı.
Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim programına Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, TBMM İdari Amiri ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ilçe Başkanları, il yöneticileri ve teşkilat mensupları katıldı.
“Kutlu sancağımızı daima ileri taşımak için var gücümüz ile çalışacağız”
Görevi devralan Emre Koçyiğit, “Gazi şehrimizin yiğitler ocağı, Ülkü Ocakları’nın Gaziantep il Başkanlığında bugün görevi devralmak için bir araya geldik. Bilinmesini isterim ki ilim, irfan, İslam, hadis ülküleriyle Türk Milleti’ne hizmet eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bugüne kadar vermiş olduğu mücadeleyi gelecek nesillere taşımak adına durmadan, yorulmadan ve yılmadan koşturmaya devam etmektedir. Bugün de yeni bir bayrak devir teslimi olacaktır. Ülkü Ocakları’na ve Türk Milleti’ne şerefle hizmet etmeyi en büyük gayem olarak bildiriyor. Sancağımızı daima ileri taşımak için var gücümle çalışacağımı taahhüt ediyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah utandırmasın” dedi.
“Kutlu ocağımızdan nice arkadaşlarımız yetişecek”
Devir teslim töreninde konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Ülkü Ocaklarında yetişmiş kardeşlerimiz bugün karşımıza çok güzel mevki ve makamlara gelmiş şekilde çıkıyor. Bu kardeşlerimizi güzel yerlerde görmek bizleri gururlandırıyor. Geldiğimiz noktada bu arkadaşlarımızın varlığı devletimize milletimize güç katıyor. İnşallah kutlu ocağımızdan nice arkadaşlarımız yetişecek. Şu anda bizi burada dinleyen lisede, üniversitede okuyan arkadaşlarımız 15- 20 yıl sonra çok güzel yerlerde olacak. Biz hiçbir zaman hesaba bakmadan aldırış etmeden devletimiz ve milletime hizmet ederiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi 2023 Lider Ülke Türkiye hedefini Türkiye gençliğine verdi. Bugün biz bu hedefleri gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah daha nice insanlar yetiştireceğiz. Bizim ülkülerimiz, hedeflerimiz, ideallerimiz var. Bunun için gece uyumadan, gündüz oturmadan çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Teşkilatımızda doğup büyüyen, Ülkücü duruşu, şahsiyet ve karakteri ile örnek bir kişilik olan ve çok daha başarılı hizmetlere imza atacağına yürekten inandığım Emre Koçyiğit Başkanımızın çıktığı bu yolda kendisine muvaffakiyet ve başarı diliyorum. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Şahsının ve Gaziantep Ülkü Ocakları’nın her zaman yanındayız. Geçmiş dönemlerde Gaziantep Ocak Başkanlığı yapmış kutlu davamızı en iyi şekilde temsil etmiş tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyor, muhabbetlerimi sunuyorum' şeklinde konuştu.

İstanbul'da binler Gazze'deki açlık ve soykırıma karşı yürüdü

Bulgaristan'daki orman yangını Türkiye sınırına dayandı

Aktivistlerden Refah Sınır Kapısı'nın açılması talebi

AB ile ABD masaya oturmaya hazırlanıyor

Siirt’te geleneksel sünnet şöleni coşkusu

Bursa'daki yangında yerleşim yerleri tehlike altında

İki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Endonezya'da 5.7 büyüklüğünde deprem

Karakoyun Deresi için "Urfa’nın ayıbı hâline gelmiştir" tepkisi

Ukrayna'nın askeri savunma tesisleri hedef alındı

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Bugün 76 yangınla mücadele ettik

Bursa yanıyor: TOKİ konutları boşaltıyor

İstanbul'da yangınlarla ilgili yeni önlem

Köy halkı sorunlarına çözüm bulunması için yetkililere çağrıda bulundu

Peru'da otobüs kazası: 18 ölü, 48 yaralı

Karabük'te orman yangını 4. gününde

Eğitim-Bir-Sen, 93 maddelik teklif dosyasıyla toplu sözleşme masasında

DMM, "Türkiye'nin buğdayda ithalata bağımlı hale geldiği" iddialarını yalanladı

Frankfurt'ta binlerce kişi Filistin için yürüdü

HÜDA PAR heyetinden “Genç İçin Bir Saat” derneğine ziyaret

Toplu taşımada klima zorunluluğu talebi

Bingöl'de iki farklı noktada çıkan yangınlar kontrol altına alındı

Tayland-Kamboçya sınırında çatışmalar şiddetlendi

Yaz aylarında artan sıcaklıklar sıvı tüketimini hayati hale getiriyor

Kocaeli'de orman yangını

Pakistan'da muson yağmurları sele yol açtı: 262 ölü

MHRS'ye aile hekimine yönlendirme ekranı geldi

Bakan Uraloğlu: Bursa yüksek hızlı tren hattı 2026 yılında hizmete girecek

Batman'da Gazze çadırı kuruldu

Müftü Dolu: Yatılı yaz Kur'an kurslarında öğrenci sayısını bine çıkarmayı hedefliyoruz

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İstanbul'da binler Gazze'deki açlık ve soykırıma karşı yürüdü

Bulgaristan'daki orman yangını Türkiye sınırına dayandı

Aktivistlerden Refah Sınır Kapısı'nın açılması talebi

AB ile ABD masaya oturmaya hazırlanıyor

Siirt’te geleneksel sünnet şöleni coşkusu

Bursa'daki yangında yerleşim yerleri tehlike altında

İki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı