• BIST 100

    9396,02%1,40
  • DOLAR

    38,04% -0,23
  • EURO

    43,49% -0,35
  • GRAM ALTIN

    4036,40% -1,51
  • Ç. ALTIN

    6569,86% -0,17

Gaziantep’te aranan 170 şüpheliden 155’i tutuklandı

GÜNDEM 28.10.2023 10:55:02 0
Gaziantep’te aranan 170 şüpheliden 155’i tutuklandı

Gaziantep’te aranan 170 şüpheliden 155’i tutuklandı

Gaziantep’te jandarma ekiplerince son bir ayda yapılan çok sayıda operasyonda çeşitli suçlardan aranan 170 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 155’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1-27 Ekim 2023 tarihleri arasında adli makamların koordinesiyle aranan şahısların yakalanmasına yönelik çok sayıda operasyon yaptı.
JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) destekli icra edilen operasyonlar neticesinde “Hırsızlık” suçlarından haklarında 10 ile 22 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 şüpheli, 1 ile 9 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 30 şüpheli, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Satın Alma, Kabul Etme, Kullanma ve Bulundurma' suçlarından haklarında 11 ile 20 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şüpheli, 1 ile 8 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 27 şüpheli “Silahla Yağma” suçlarından haklarında 10 ile 20 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli, 1 ile 7 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 şüpheli, “Basit Yaralama” suçundan hakkında 3 ay ile 7 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 şüpheli “Dolandırıcılık” suçundan hakkında 23 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli, 1 yıl ile 9 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şüpheli, “Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma” suçundan hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şüpheli “Kasten Yaralama” suçlarından haklarında 10 ay ile 6 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 şüpheli, “Suç Eşyasını Satın Alma” suçundan hakkında 10 ay ile 3 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli, “Mala Zarar Verme” suçlarından haklarında 6 ay ile 3 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli, “Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarından haklarında 1 yıl ile 3 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şüpheli, “Kasten Öldürme” suçlarından haklarında 12 ile 15 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheli, 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Fuhuşa Teşvik, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Borçlunun Ödeme Şartını İhlal, Silahla Tehdit, Güveni Kötüye Kullanma, Terör Örgütü Propagandası Yapma, Konut Dokunulmazlığını İhlal, Kişilerin Sükun ve Huzurunu Bozma vb. çeşitli suçlardan” haklarında arama kaydı bulunan 40 şüpheli olmak üzere toplam 170 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
155 şüpheli tutuklandı
Yasal işlemleri tamamlandıktan sonra adlı mercilere sevk edilen 170 şüpheliden 155’i sevk tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

BM, Sudan'daki insani krize dikkat çekti

Meteorolojiden gök gürültülü sağanak uyarısı

Otobüs ile otomobil çarpıştı: 1ölü, 2 yaralı

İzmir açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

İşgalci ABD’den Yemen'e yeni hava saldırısı

Moldova Parlamentosu seçim kararı aldı

ABD'de Florida Eyalet Üniversitesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

Seyir halindeki beton mikseri aniden alev aldı

Rusya ve Japonya arasında tatbikat krizi

İtalya’da teleferik kazası: 4 ölü 1 yaralı

Donetsk bölgesindeki Preobrajenka'yı Rusya ele geçirdi

Meksika ile Ekvador arasında diplomatik kriz

Kongo'da teknede yangın çıktı: 32 ölü

ABD’de üniversitede silahlı saldırı: 4 yaralı

Çin ve Malezya arasında vize muafiyeti anlaşması

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever: Mervani Camii üzerine eğlence merkezi yapılması kabul edilemez!

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları vefat eden ilçe başkanlarının taziyesine katıldı

Malatya'da kene vakası

Hayırsever fırıncıdan örnek davranış

İtalya'da şiddetli yağışlar sele yol açtı

Konya'da trafik kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Dicle Elektrik: Siverek ve Viranşehir’e bağlı bölgelerde kaçak kullanım yüzde 95’e dayandı 

Denizli'de LPG tankı patladı: 8 yaralı

Gaziantep'te 58 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Lübnan’da işgal saldırısı: Bir şehit

Yeni Yüzyıl Partisi: Türkiye Siyasetinde Yeni Bir Nefes

Kollarını kaybeden Filistinli çocuğun fotoğrafı dünyada birinci oldu

Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

İpsala Sınır Kapısı'nda 17 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

ABD’den Yemen’deki bya yaptırım

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ