• BIST 100

    9624,85%-0,79
  • DOLAR

    38,68% -0,22
  • EURO

    43,55% 0,42
  • GRAM ALTIN

    3970,52% 0,25
  • Ç. ALTIN

    6459,59% 0,02

Gaziantep’te Ceza ve megastar Tarkan rüzgarı esti

MAGAZİN 11.08.2024 11:49:59 0
Gaziantep’te Ceza ve megastar Tarkan rüzgarı esti

Gaziantep’te Ceza ve megastar Tarkan rüzgarı esti

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’in dördüncü konseri Gaziantep’te gerçekleşti. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren müzikseverler, Tarkan ve Ceza’nın performanslarıyla eğlendi.
7 yıl aradan sonra kaydettiği yeni albümü “Kuantum 51”i geçtiğimiz günlerde sevenleriyle buluşturan Tarkan, Gaziantep konserlerinde sevenlerine seslendi. Konserlerin açılışını albümde yer alan ve söz-müziği kendisine ait olan “YO” parçasıyla yapan, ‘’Darmaduman’ ve ‘’Müteşekkir’ gibi çok beğenilen yeni şarkılarını da seslendiren Tarkan’a alanı dolduran on binler eşlik etti.

"Beni de havanız gibi sıcak karşıladığınız için çok teşekkür ederim"
Sahneye “Beni de havanız gibi sıcak karşıladığınız için çok teşekkür ederim. Gaziantep’i çok özlemişim. Ne güzel kavuştuk” diyerek çıkan Tarkan’a sahnede Can Şengün (Elektro Gitar), Alp Ersönmez (Bass Gitar), Volkan Öktem (Davul), Serhat Ersöz & Matthew Erdem (Klavye), Ayhan Günyıl, Ateş Berker Öngören (Akustik Gitar), Faruk Emre Kürklüoğlu, Ozan Öztürk (vokal) gibi birbirinden değerli müzisyenlerden oluşan orkestrası eşlik etti.

"Bu akşam hep beraber deşarj olduk"
Hayranlarının yoğun isteği sonucu üçüncü kez sahneye çıkan Tarkan “Bu akşam hep beraber deşarj olduk. Şu sahnede parıldayan birbirinden değerli müzisyen dostlarım ve sizler olmasaydınız olmazdı. Sizi çok seviyorum” dedi.
Ceza ise Gaziantep’teki kalabalığa, “Bugün burada dünyanın en güzel deniz manzarasına bakıyoruz. Festival heyecanımız devam ediyor, kavuştuğumuz için çok mutluyuz” diyerek seslendi. Gaziantep seyircisinin coşkusu karşısında “Dünyanın en iyi orkestrasıyla dünyanın en güzel seyircilerinin karşısında olmak büyük mutluluk. Antep’e sıcak derler ama buranın sıcaklığı sizin sayenizde” diyen Ceza, Sus Pus ve Yerli Plaka’nın yanı sıra heyecanla beklenen ve çıkışının ilk haftasında 1 milyon dinlenmeyi geride bırakan Yatay Zeka adlı yeni albümünden Maytap ve Sonu Yok adlı şarkılarını da seslendirdi.

“Biz gençler böyle etkinlikleri çok seviyoruz”
Sanatsever gençler, bu tarz etkinliklerin Gaziantep’te artmasını istedi. Gençlerden Rukiye Altuntaş, "Buraya eğlenmeye geldik. Çok güzel geçecek diye düşünüyorum. Ceza’nın dinleyicisi olarak geldim ama Tarkan’ı da seviyoruz. Sahne performanslarını merakla bekliyoruz” dedi.
Berat Can Ermayası da, “Biz de katılmaya geldik. Her yıl bekliyoruz. Birbirinden güzel etkinlikler yapıyorlar. Gayet eğlenceli ve güzel bir ortam. Ben festivale Tarkan için geldim. Ceza’yı da çok seviyorum ama Tarkan benim için ayrı bir boyutta ve ülkemizin de starı” ifadelerini kullandı.

Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Çad’da silahlı çatışma: 35 ölü 6 yaralı

Putin, Kara Kuvvetleri Başkomutanını görevden aldı

1948’den günümüze Filistin halkının yaşadığı "Büyük Felaket"

Pakistan ve Hindistan arasındaki ateşkesin süresi uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Arnavutluk'a gidecek

HÜDA PAR’dan Nekbe mesajı: Filistin topraklarının sahibi Filistin halkıdır!

HÜDA PAR Milletvekili Demir: CHP, rol yapma ihtiyacı kalmayınca gerçek yüzünü ortaya koymaktadır

Çin: ABD’nin gümrük vergilerine karşı alınan tedbirler devam ediyor

Antalya'da Suriye konulu 3'lü zirve

Hafif otizmde de multidisipliner yaklaşım önemli

Zelenski: Ateşkes için heyetimizi İstanbul'a yolladık

Rus heyet başkanı Medinskiy: Olası çözüm yollarını ve ortak noktaları bulma niyetindeyiz

Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Çin'den Latin Amerika ülkelerine vize muafiyeti kararı

Prof. Dr. Atalay: Sosyal medya çocuklar için hak ancak aile ve devlet önlem almalı

ABD Başkanı Trump, Orta Doğu turunun son durağı BAE’de

ÖNDER kitap ve hadis yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

YKS öğrencilerine kapsamlı destek

Mardin’de dolu yağışı etkili oldu

İşgalin saldırıları sonucu Gazze Avrupa Hastanesi hizmet dışı kaldı

Meteorolojiden Ege Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısı

İDEV'in "Ümmetin İmtihanı Gazze" temalı uluslararası karikatür yarışması sonuçlandı

Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Dursun: Ebe ve hemşireler zor şartlarda çalışıyor

Öter: Girdi maliyetleri göz önüne alınarak buğday alım fiyatı en az 15-16 TL olmalı

Eski Moritanya Devlet Başkanı, yolsuzluktan 15 yıl ceza

Şanlıurfa’da STK’lardan Gazze için nöbet çağrısı

MEB, 2025-2026 Eğitim Öğretim yılı takvimini açıkladı

Sağlık-Sen Siirt Şube Başkanı Eviz: Hemşire ve ebelerin emeği görmezden gelinmemeli

Gazze'de bir gazeteci daha katledildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ