• BIST 100

    10331,3%1,61
  • DOLAR

    40,16% 0,21
  • EURO

    46,94% 0,01
  • GRAM ALTIN

    4304,28% 0,49
  • Ç. ALTIN

    6833,05% 0,00

Gaziantep’te coşkulu konser

19 Mayıs 2024, Pazar 01:49
19 Mayıs 2024, Pazar 01:49
Gaziantep’te coşkulu konser
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gaziantep’te coşkulu konser

Gaziantep’teki gençlerin coşkusunu doruğa çıkaran konser, Şehitkamil Belediyesinin organizasyonluğunda gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’da enerji dolu gençlerin bayram coşkusuna ortak oldu.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından Pancarlı Festival Alanı’nda düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Konseri, katılımcıların coşkusunu ve enerjisini zirveye taşıyan unutulmaz anlara sahne oldu.
Konser, saat 20.00’de Warm Up-DJ Zen’in ritimleriyle başladı. Müziğin etkisine kapılan gençler, enerjilerini yükseltirken, saatler ilerledikçe coşkuları da arttı.
Gecenin en heyecan verici anlarından biri, pop müziğin sevilen ismi Gülşen’in sahneye çıkmasıyla yaşandı. Saat 21.30’da başlayan Gülşen konseri, gençlerin coşkusunu zirveye taşıdı. Gülşen’in unutulmaz performansıyla birlikte binlerce kişi, dans ederek ve şarkılara eşlik ederek keyifli bir gece yaşadı.
Konserin finalinde ise sahne, İlkay Sencan’a kaldı. Saat 23.00’te İlkay Sencan, muhteşem performansıyla gençleri büyüledi ve geceyi coşkulu bir şekilde sonlandırdı.
“Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayacaksınız”
Konserde gençlere hitap eden Başkan Avukat Umut Yılmaz, “Kıymetli hemşehrilerim, sevgili genç kardeşlerim. Bu güzel günde, bu alanda bizi yalnız bırakmadınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Gençler, tarihinizi unutmayacaksınız. 1071’i unutmayacaksınız. 1453’ü unutmayacaksınız. 1923’ü unutmayacaksınız. Pusulası bozuk, dümeni kırık bir vapurla Samsun’a güneş gibi doğan Mustafa Kemal’i, silah arkadaşlarıyla, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gençler, vatanınıza sahip çıkacaksınız. Bayrağınıza sahip çıkacaksınız. Al bayrağın şeklini, renginin nereden geldiğini iyi bileceksiniz. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayacaksınız. Çünkü muhtaç olduğunuz kudret, damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur. Mustafa Kemal’in altı oklu ilkesini ilkeniz edeceksiniz. Bayramları ayırmayacaksınız. Dini bayramlar da bizim, milli bayramlar da bizim. Milli bayramlarda tüyleriniz diken diken olacak. İstiklal Marşı da bizim, mehter marşı da bizim. İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere bileceksiniz, korkmayacaksınız, sönmeyeceksiniz, dalgalanacaksınız” dedi.
“İyi ki buradasınız, iyi ki varsınız”
Kendisini gençlerle buluşturduğu için Başkan Umut Yılmaz’a teşekkür eden Gülşen, “İyi akşamlar Antep. Hoş geldiniz. Canım gençler, çok güzelsiniz. Öncelikle onu söylemek istiyorum. Bugün burada 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizi buluşturduğu için özellikle böyle özel, güzel ve sonsuza kadar devam edecek 19 Mayıslarımızdan birinde bizi bir araya getirdiği için Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Şehitkamil Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Buranın çok değerli gençlerine ve şu anda burada bulunan herkese çok çok teşekkür ediyoruz. İyi ki buradasınız, iyi ki varsınız” diye konuştu.

Şahin: Sıcaklara karşı küçük önlemlerle büyük risklerin önüne geçin

Malatya Çamlıca Koleji'nden 5 Türkiye birinciliği

TESK Genel Başkanı Palandöken: Esnaf ayakta kalmakta zorlanıyor, yeni yapılandırma şart

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı dolayısıyla mesaj yayımladı

Belediye Başkanı Geçit: Hizmetlerimizin ilk sırasında temizlik ve çevre düzenlemesi geliyor

Gaziantep'te hırsızlık yapan 31 kişi yakalandı

Türkiye ile Libya arasında askeri anlaşma

Yangın merdivenine bırakılan eşyalar alev aldı, facia son anda önlendi

Çeşitli suçlardan araması bulunan 2 kişi yakalandı

Araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Gaziantep'te ruhsatsız silah ele geçildi

LGS "tercih ve yerleştirme kılavuzu" yayımlandı

Gaziantep'te asayiş uygularında 20 bin kişi sorgulandı

Toplam ciro endeksi yıllık bazda yüzde 41,5 arttı

LGS'de 719 öğrenci tüm soruları doğru yanıtladı

Şanlıurfa'da bir günde 33 kaçak trafo tespit edildi

İstanbul’da FETÖ operasyonu: Eski İstihbarat Şube Müdürü tutuklandı

Kiralar uçtu, işletmeler kapanıyor: Esnaf devletten çözüm bekliyor

Mardin'de Koroner BT Anjiyo (Sanal Anjiyo) çekimleri başladı

Dünya yeme bozukluklarıyla mücadele ediyor

Otomobil kaza sonrası alev aldı: 2 kişi yanarak hayatını kaybetti

Srebrenitsa katliamının 30'uncu yılı: Avrupa'nın ortasında soykırım

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

BM’den işgalin Gazze’de sivilleri hedef almasına "kınama"

Brent petrol 68,56 dolardan işlem görüyor

Direniş güçleri, Gazze'de siyonist rejime ait gelişmiş casus cihazı ele geçirdi

Pakistan'da otobüs yolcuları kaçırıldı: 9 ölü

LGS sonuçları açıklandı

Batman Üniversitesi uluslararası öğrenci başvuru sonuçları açıklandı

Direniş, işgalcileri bir kez daha vurdu: 2 siyonist asker öldü, 6'sı ağır yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Şahin: Sıcaklara karşı küçük önlemlerle büyük risklerin önüne geçin

Malatya Çamlıca Koleji'nden 5 Türkiye birinciliği

TESK Genel Başkanı Palandöken: Esnaf ayakta kalmakta zorlanıyor, yeni yapılandırma şart

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı dolayısıyla mesaj yayımladı

Belediye Başkanı Geçit: Hizmetlerimizin ilk sırasında temizlik ve çevre düzenlemesi geliyor

Gaziantep'te hırsızlık yapan 31 kişi yakalandı

Türkiye ile Libya arasında askeri anlaşma