• BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Gaziantep’te yaşlı adama evlat zulmü iddiası

14 Kasım 2023, Salı 10:10
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Gaziantep’te yaşlı adama evlat zulmü iddiası
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gaziantep’te yaşlı adama evlat zulmü iddiası

Gaziantep’te yaşayan 80 yaşındaki Memik Batmaz, miras anlaşmazlığı nedeniyle kızı, damadı ve torunları tarafından darp edildiğini iddia etti.
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Memik Batmaz, miras nedeniyle çıktığı iddia edilen aile içi tartışmada oğluna ev aldığı gerekçesiyle kızı, torunu ve damadı tarafından darp edildiğini öne sürdü. Memik Batmaz, kızlarının kendisi hakkında arabalarını çalma suçlamasında da bulunduğunu ve bu nedenle polis ekiplerince gözaltına alınarak karakolda ifade verdiğini de iddia etti. Can güvenliğinin olmadığını söyleyen Batmaz, “Torunlarım seni yakacağım ve kanını içeceğim diyor. Can güvenliğim yok benim benden başka kimsem yok. Bir ben varım bir ailem, bir de Allah’ım” dedi.

Yaşlı adam, kendisine ’araba çaldı’ iftirası atıldığını ve darp edildiğini iddia etti
İki kızı ve torunlarının kendisine ’araba çaldı’ diye iftira attığını, daha sonra darp ettiğini iddia eden Memik Batmaz, “İki kızım Hollanda’dan gelerek tek ağız halinde elimdeki arabayı almak için polise ’arabamız çalındı’ diye ihbarda bulunmuş. İbrahimli’de bir dükkana geldiğimde polis ekipleri arkamdan geldi. Arabanın çalıntı olduğunu ve bu yüzden beni ve arabayı polis merkezine götürmeleri gerektiğini söylediler. Bunu benim çocuklarım yaptı. Daha sonra kızlarım tarafından, çoluk çocuk tarafından darp edildim. Hepsi üzerimize çullandılar. Bizi darp eden iki kızım, torunlarımdır. Ardından polis ekipleri darp olayına ilişkin darp raporu almamızı söylediler ve biz de gidip raporumuzu aldık” ifadelerine yer verdi.

“Can güvenliğim yok, torunlarım ’seni yakacağım’ diyor”
Yaşanan saldırı sonucu evinin kapı-pencerelerinin kırıldığını ve hala tehditlerin devam ettiğini, bu nedenle de can güvenliğinin olmadığını da belirten Batmaz, “Damadım, ‘Geleceğim, seni göreceğim, ben deliyim sen beni iyi tanırsın’ diyerek tehdit etti. Kendisi Hollanda’dan gelecek. Torunlarım ’seni yakacağım ve kanını içeceğim’ dedi. Tekrardan darp ederler diye uzaklaştırma kararı aldırdım. Hepsinden şikayetçiyim, Can güvenliğim yok, benim benden başka kimsem yok. Bir ben varım, bir ailem, bir de Allah’ım. Korkuyorum hepsi vururum kırarım derse, geldiler kapıyı camları kırdılar. Bir babanın elinden arabasını hırsızlık diye alınır mı? Ben hırsızlık mı yapmışım. Bir babanın gelip de kafasına çökülür mü? Kanun var, nizam var. Ben kızıma teklif ettim inkar etmesin. Bir de ’babam hırsız arabayı aldı’ demiş. Ben hırsız değilim. Hayatım boyunca bir kimsenin iğnesine el atmamışım ve onların hakkında hepsinden şikayetçiyim. Devlet yetkililerinden benim arabamın tarafıma geri verilmesini arz ederim. Ben çalmadım, hırsızlık yapmadım” şeklinde konuştu.

“Ona ev aldın bize almadın diye bunu bana yaptılar”
Tüm bu sorunların oğluna ev almasıyla başladığını söyleyen Batmaz, “Bir oğluma ev aldım. ’Ona ev aldın bize almadın’ diye bunu bana yaptılar' diye konuştu.

Erzurum, Kars ve Ardahan için kuvvetli yağış uyarısı

92 yaşındaki usta, 80 yıllık semer ustalığını noktaladı

Yahudi çete terörü: Eriha yakınlarında 70 Filistinli aile zorla göç ettirildi

ABD'nin Texas eyaletinde sel: En az 24 ölü, 20 kayıp

Diyetisyen Korkmaz: Yediğimiz besinler bizi doyuruyor mu, acıktırıyor mu?

Gazze Sağlık Bakanlığı: Hastanelerde yakıt krizi derinleşiyor

Hizbullah lideri Şeyh Naim Kasım: Teslim olmak yok

İLKHA'nın yaptığı haber yetkilileri harekete geçirdi: Kırmataş Mahallesi'nin su sorunu çözülüyor

Pezeşkiyan, Erdoğan ve Aliyev ile yaptığı görüşmeleri değerlendirdi

Temmuz ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı

Muğla'da deprem: 3.6 büyüklüğünde

Gazze'de, siyonist rejimin ABD desteğiyle gerçekleştirdiği soykırımın 638'inci günü

Batman’da iki otomobilin çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

Han Yunus'ta siyonistlere pusu: Tanklar ve askerler hedef alındı

Sabahın ilk saatlerinde Gazze'de kan aktı: 19 şehit, saldırılar sürüyor

Bingöl'de 49 kilo 600 gram kubar esrar ele geçirildi

CHP'li Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanlarına "yolsuzluk" operasyonu

Ramallah'ın kuzeyinde Yahudi çetelerin saldırısına direnen 3 Filistinli yaralandı

CHP'li Adana ve Adıyaman Belediye başkanları gözaltına alındı

Ehliyet sınavında usulsüzlük yapan 40 kişi tutuklandı

Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artacak

Bingöl'de aranan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Trump: Gazze'de bu hafta ateşkes anlaşması olabilir

Bingöl-Diyarbakır karayolunda korkutan yangın

Bingöl’de yaklaşık 6 bin kök kenevir ele geçirildi

Gazze'de bir günde en az 70 şehit

Bakan Yumaklı: 7 büyük yangın kontrol altına alındı

HAMAS'ın yanıtı Tel Aviv'de: Esir takası ve askeri çekilme başlıklarında sorun

CHP'li Manavgat Belediye'sine rüşvet operasyonu: Baklava kutusunda 110 bin Euro

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturması: 60 tutuklama

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Erzurum, Kars ve Ardahan için kuvvetli yağış uyarısı

92 yaşındaki usta, 80 yıllık semer ustalığını noktaladı

Yahudi çete terörü: Eriha yakınlarında 70 Filistinli aile zorla göç ettirildi

ABD'nin Texas eyaletinde sel: En az 24 ölü, 20 kayıp

Diyetisyen Korkmaz: Yediğimiz besinler bizi doyuruyor mu, acıktırıyor mu?

Gazze Sağlık Bakanlığı: Hastanelerde yakıt krizi derinleşiyor

Hizbullah lideri Şeyh Naim Kasım: Teslim olmak yok