• BIST 100

    10954,5%-0,76
  • DOLAR

    40,74% 0,03
  • EURO

    47,62% 0,09
  • GRAM ALTIN

    4385,58% 0,05
  • Ç. ALTIN

    7029,21% 0,00

Gazze için anlamlı dayanışma

05 Mayıs 2025, Pazartesi 02:01
05 Mayıs 2025, Pazartesi 02:01
Gazze için anlamlı dayanışma
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Ankara’da ismini açıklamayan bir hayırseverin Umut Kervanı Ankara Derneği’ne bağışladığı elektrikli bisiklet, ihtiyaç sahibine hediye edildi. Elde edilen gelir ise Gazze’ye gönderilmek üzere yetkililere teslim edildi.

Ankara’da bir hayırseverin Umut Kervanı’na bağışladığı elektrikli bisiklet, ihtiyaç sahibine hediye edildi. Bisikletten elde edilen gelir ise Gazze’ye gönderildi.

Ankara’da geçtiğimiz haftalarda ismini vermek istemeyen bir hayırsever, elektrikli bisikletini Gazze’deki mağdur ve mazlumlara ulaştırılması için Umut Kervanı Ankara Derneğine bağışladı. Dernek aracılığıyla bir başka hayırsever tarafından satın alınan bisiklet, ihtiyaç sahibi bir kişiye hediye edildi. Bisikletten elde edilen gelir ise Gazze’ye gönderilmek üzere ilgili mercilere ulaştırıldı.

Umut Kervanı Ankara Dernek Başkanı Cumali Sunar, yapılan bağışın anlamlı ve örnek bir davranış olduğunu belirterek, "Bu zor günlerde halkımızın duyarlılığı umut veriyor." dedi.

Sunar, "Birkaç hafta önce, Gazze’ye gönderilmek üzere bir elektrikli bisikleti Ankara Umut Kervanı Derneği olarak hayırseverlerden temin etmiştik. Bu konuyla ilgili haber yaptığımızda çeşitli geri dönüşler aldık. Elektrikli bisikleti almak isteyenler oldu. Bir hayırseverin bu bisikleti alıp bir ihtiyaç sahibi kardeşimize hediye etmek istediğini söyleyince, biz de bu bisikleti o hayırsevere verdik. Hayırseverimiz de, ihtiyaç sahibine birlikte götürüp hediyesini kendisine ulaştırdık." ifadelerine yer verdi.

Hayırseverlere teşekkür eden Sunar, "Bu vesileyle; hem bu hayra aracılık eden kardeşimize, hem bisikleti bize ulaştıran kişiye, hem de bisikleti alıp başka bir ihtiyaç sahibine hediye eden hayırseverimize şükranlarımızı sunuyoruz. Aynı şekilde, bu bağlamda yapılan maddi yardımı da Gazze’ye gönderilmek üzere yetkili yerlere teslim ettik. İnşallah en kısa sürede yerine ulaşmasını temenni ediyoruz." şeklinde belirtti.

Son olarak Sunar, "Biliyoruz ki bu zor günlerde, giriş-çıkışların neredeyse imkânsız olduğu bir dönemdeyiz. Ancak tüm zorluklara rağmen, inşallah yardımlar ulaştırılacak ve yerini bulacaktır. Rabbimizden, bu zulümlerin son bulmasını niyaz ediyoruz. Bu duyarlılığın sürmesini vatandaşlarımızdan ve halkımızdan da bekliyoruz. Onlar bu acıyı yaşarken bizler duyarsız kalamayız. Elimizden geldiği her şekilde yardımları toplayıp ulaştırmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Allah, bu hayra vesile olan, katkı sunan, destek veren herkesten razı olsun." dedi. (İLKHA)

Anahtar Kelimeler: gazze için anlamlı dayanışma

Hafif ticari araç takla attı: Sürücü emniyet kemeri sayesinde kurtuldu

Musk’tan Apple’a “antitröst” suçlaması

Gercüş'te yaz Kur'an kursları kapanış programı düzenlendi

Memur-Sen’den zam teklifine tepki: Bu teklif yetersiz ve geçersiz

Siirt’te "Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı" yapıldı

Siyonist ordu Gazze'yi tamamen işgale hazırlanıyor

Mersin Silifke’de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor

Sudan’da kolera salgını: Bir haftada 50 kişi öldü

İşgal rejiminin bugünkü Gazze saldırılarında 25 Filistinli şehid oldu

Umut Kervanı’ndan Van’da 170 aileye yardım

Malatya'da Lisanslı Kuru Kayısı Deposu ve Borsası için istişare toplantısı yapıldı

Gazze'de şehit sayısı 61 bin 722'ye yükseldi

Çin ile ABD arasında Güney Çin Denizi gerilimi

Memur-Sen: Gelirde adalet, ücrette denge istiyoruz

Adana Kozan’da orman yangını kontrol altına alındı

Batman'da yaz Kur'an kursları kapanış programı düzenleniyor

Katil rejim yardım bekleyen sivilleri hedef aldı: 5 şehit, 10 yaralı

Kadınların el emeği göz nuru eserleri "Kurs merkezleri-yılsonu" sergisinde beğeniye sunuldu

Yapay zeka tarayıcıları, kişisel verileri ifşa ediyor

Siyonist rejim Megiddo hapishanesindeki çocuk esirlere işkence yapıyor

Kırmızı bültenle aranan 12 kişi Gürcistan’da yakalandı

Kudüslü aileler evlerini kendi elleriyle yıkmaya zorlanıyor

Şanlıurfa’da 187 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Batman'da gençlere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti

Yeni Zelanda Başbakanı: Netanyahu haddini aştı, akıl sağlığını kaybetti

Batman'a AMATEM kuruluyor

İşgalciler Batı Şeria'da Filistinlileri alıkoymaya devam ediyor

Finansal İstikrar Komitesi toplandı

Bakan Fidan, Suriyeli bakanlar ile Ankara’da görüştü

Paris'te hava trafik kontrolörü, "Özgür Filistin" mesajı nedeniyle görevden alındı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Hafif ticari araç takla attı: Sürücü emniyet kemeri sayesinde kurtuldu

Musk’tan Apple’a “antitröst” suçlaması

Gercüş'te yaz Kur'an kursları kapanış programı düzenlendi

Memur-Sen’den zam teklifine tepki: Bu teklif yetersiz ve geçersiz

Siirt’te "Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı" yapıldı

Siyonist ordu Gazze'yi tamamen işgale hazırlanıyor

Mersin Silifke’de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor