• BIST 100

    11178,89%-0,04
  • DOLAR

    41,28% 0,11
  • EURO

    48,98% 0,00
  • GRAM ALTIN

    4889,83% -0,05
  • Ç. ALTIN

    7995,93% -0,37

Gazzeli çocuklar bayramda Yetimler Vakfı'nın yardımlarıyla sevindi

03 Nisan 2025, Perşembe 11:24
03 Nisan 2025, Perşembe 11:24
Gazzeli çocuklar bayramda Yetimler Vakfı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yetimler Vakfı Gazzeli çocukların bayramda sevinmeleri için harçlık, giysi, tatlı ve çikolata göndererek yaşadıkları travmayı atlatmaları için oyun alanında onları eğlendirdi.

siyonist işgal rejiminin 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren sürdürdüğü saldırılarda çoğu kadın ve çocuk 50 bini aşkın Gazzeli katledildi.

15 binden fazla çocuğun katledildiği, 34 binden fazla çocuğun yaralandığı ve binlercesinin ise kayıp olduğu Gazze’de hayatta kalan çocuklar korku ve endişe içinde yaşamını sürdürmeye çalışıyor.

Kimisinin annesi, kimisinin babası, kimisinin ise tüm ailesi katledilen Gazzeli çocuklar, bombaların altında 3’üncü bayramlarını yaşadı.

Ölüm, açlık, susuzluk, hastalık gibi olumsuzluklar ile hayatlarını sürdürmeye çalışan Gazzeli çocuklara Yetimler Vakfı tarafından bayram hediyesi dağıtıldı.

Yetimler Vakfı’nın gönüllüleri tarafından Gazze’de yaşamını sürdürmeye çalışan çocuklara harçlık, giysi, tatlı, çikolata dağıtıldı. Bu hediyelerle yüzü gülen çocuklar, yine Yetimler Vakfı’nın gönüllüleri tarafından organize edilen eğlence ve oyun programıyla bayramlarını mutlu bir şekilde geçirdi.

"Gazzeli çocuklar 2 yıldır bayram kıyafeti giyemiyor"

2 yıldır bayramlarda Gazzeli çocukların bayram kıyafetlerini giymeden geçirdiğine dikkat çeken Yetimler Vakfı'nın Gazze'deki Gönüllü Temsilcisi, "Bugün, Yetimler Vakfı'nın cömert desteğiyle, Gazze Şeridi'nin güneyindeki yaslı çocuklara dağıtmak üzere bayram kıyafetleri hazırlıyoruz. Allah Yetimler Vakfı'nın yaptığı bu bağışları bereketli kılsın ve mükafatlarını kat kat versin." ifadelerini kullandı.

Gazzeli çocukların sevincine vesile oldukları için Yetimler Vakfı'na teşekkürlerini ileten Temsilci, "Bugün Yetimler Vakfı ile birlikte Gazze'nin yaralı ve yaslı çocuklarına tatlı dağıtarak onları sevindirmeye geldik. Yaşadıkları üzüntü ve ıstıraplarına karşı bir nebze de olsa neşe ve mutluluk serpmeye geldik. Allah Yetimler Vakfı'ndan razı olsun ve Gazzeli çocukları sevindirdikleri için en güzel mükâfatla mükafatlandırsın." temennisinde bulundu.

"Allah Gazze'nin yaralı çocuklarını gülümsettikleri için Yetimler Vakfı'nı en güzel mükâfatla mükafatlandırsın"

Aylardır gözlerinden eksilmeyen gözyaşlarını bir nebze de olsa durduran ve yaşanan acıları unutturan Yetimler Vakfı’na ve hayırseverlere Gazzeli çocuklar adına teşekkürlerini ileten Temsilci, Gazzeli çocukların bu bayramda doyasıya eğlendiğini kaydetti.

Ramazan Bayramının ikinci günü gerçekleşen yardım ve eğlence programına dair bilgilendirmede bulunan Yetimler Vakfı Gazze Gönüllü Temsilcisi, "Gazze Şeridi'nde yürütülen barbar siyonist savaş sonucunda yaralanan ve yas tutan, mutluluklarını bastıran ve Ramazan Bayramı sevinçlerini yaşayamayan Gazzeli çocuklara selam olsun. Bugün, Yetimler Vakfı'nın cömert ve alicenap desteğiyle, Gazzeli çocukların yüzlerini ve kalplerini güldürmek için bayram tatlılarımızı hazırlıyoruz. Allah Yetimler Vakfı'nın bağışlarını bereketli kılsın ve onları Gazze'nin yaralı çocuklarını gülümsettikleri için en güzel mükâfatla mükafatlandırsın." dedi. (İLKHA)

Sivas’ta park halindeki otomobil patladı: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep’te 3 kilo metamfetamin ele geçirildi

Çanakkale açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı

Meteorolojiden 11 il için sarı kodlu uyarı

Kocaeli’de uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

Rusya ve Çin arasında nükleer iş birliği anlaşması

Tunceli'de orman yangını

2 ilde denize girişler 3 gün yasaklandı

Pakistan ve Suudi Arabistan arasında stratejik savunma anlaşması

BM: Gazze'de iki günde 40 binden fazla kişi zorla yerinden edildi

Siyonist rejimden Lübnan'a hava saldırısı

ABD’de uzun namlulu tüfekle araca saldırı: 3 ölü

Iğdır'da balya makinesine kapılan genç hayatını kaybetti

Fed faiz kararını açıkladı

Orta Asya’da geniş kapsamlı askeri tatbikat

Yunanistan'da Batı Nil virüsü alarmı

Göçmen teknesinde yangın: 50 ölü

Kolombiya'da hapishanede isyan: 5 ölü, 7 yaralı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı

Gazze'de açlıktan ölenlerin sayısı 432'ye yükseldi

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Ahmed Şara ile görüştü

HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatından kırtasiyeci esnafına ziyaret

Hindistan'da beyin yiyen amipten 19 kişi öldü

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığı heyeti muhtarlar ve esnafla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kudüs'e namahrem ellerin kirletmesine izin vermeyiz”

Durmaz: Antalya'da öğrenci sağlığı için kantinlerde denetimler sıklaştırılmalı

Adana’nın önemli ticaret merkezi su baskınlarıyla boğuşuyor

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Soğukpınar köyünde vatandaşların sorunlarını dinledi

TMO çekirdeksiz kuru üzüm alım fiyatını 120 lira olarak açıkladı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Sivas’ta park halindeki otomobil patladı: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep’te 3 kilo metamfetamin ele geçirildi

Çanakkale açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı

Meteorolojiden 11 il için sarı kodlu uyarı

Kocaeli’de uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

Rusya ve Çin arasında nükleer iş birliği anlaşması