• BIST 100

    9352,37%-0,46
  • DOLAR

    38,16% 0,52
  • EURO

    43,51% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4082,68% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6611,04% 0,63

Gazzeli çocuklar için bisikletini bağışladı

GÜNDEM 6.11.2023 14:35:08 0
Gazzeli çocuklar için bisikletini bağışladı

Gazzeli çocuklar için bisikletini bağışladı

Şanlıurfa’da Filistin’deki ihtiyaç sahiplerine destek amacıyla hayır çadırı açıldı. Çadıra giden 12 yaşındaki hafız Ali Haydar Zeren, baba hediyesi bisikletini Gazzeli çocuklar için bağışladı.
Haliliye ilçesindeki Topçu Meydanı’nda Şanlıurfa’daki STK’lar tarafından açılan hayır çadırında, el emeği göz nuru ürünler satışa sunuldu. Hayır Çadırı’nda elde edilecek gelir, Filistin’deki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.

Küçük hafızdan büyük hareket
Yardım Çadırına giden 12 yaşındaki hafız Ali Haydar Zeren ise hafızlık okulunu kazandığı gün babası tarafından kendisine hediye edilen bisikletini Gazzeli çocuklar için bağışladı. Bisikletini yardım çadırı önünde, üzerine Gazze’ye yardım yazılı broşür ile 2 bin TL’den satışa sunan Zeren, herkesin Filistin halkına destek olmasını istedi.
Zeren, 'Bu bisikletimi Gazze’deki çocuklar için satıyorum. Açık artırmadadır. 2 bin TL fiyat belirledim fakat daha fazla vermek isteyen de olursa bağış yapacağız Allah kabul etsin. Bu bisikleti ben hafızlık okulunu kazandığım zaman babam bana hediye olarak almıştı. Bana sürmek nasip olmadı. Kısmet Gazze’deki kardeşlerim içinmiş. 2 bin TL fiyat belirledik açık artırma ile satıyorum. İsteyen daha fazla da verebilir. Allah razı olsun' dedi.
Çadır sorumlusu Halil İbrahim Demircan da sabah saatlerinde bir çocuğun bisikletini getirip bağış yaptığını belirterek, 'Allah kardeşimizden razı olsun. Ümmet bilincini oluşturmak için Gazze’ye destek ümmet çadırını kurduk. Hafız bir kardeşimiz bu sabah hayır çadırımıza bisikletini getirdi. Kardeşimiz hafızlık icazetini aldığı zaman babası tarafından kendisine bu bisiklet hediye edilmiş. O da bu hediyesini Gazze’de kardeşleri için satışa çıkardı. Bu kardeşimizin bağışı için hayırseverlerden destek bekliyoruz. Çadırımız Topçu Meydanı’nda 15 Kasım tarihine kadar devam ediyor' ifadelerini kullandı.

Görme engelli halasının ziynetlerini çalan şahıs ve arkadaşları yakalandı

HÜDA PAR heyetinden Emtağ köyü'ne ziyaret

Kolombiya'da polis karakoluna bombalı saldırı: 2 ölü, 24 yaralı

Sözleşmeli öğretmen ataması kontenjanları belli oldu

Filipinler'de gemi alabora oldu: 4 ölü

Bingöl’de minik yüreklilerden Gazze'ye anlamlı bağış

Bingöl'de şüpheli araçta silah ele geçirildi: 1 gözaltı

Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 635 gözaltı

Burkina Faso'da ordu güçlerine saldırı: 20 asker öldü

Malatya'da ikamete yapılan silahlı saldırı ile ilgili 2 gözaltı

Malatya'da uyuşturucudan 8 gözaltı

Gaziantep'te 39 yıl cezası bulunan şahıs saklandığı yerde yakalandı

Benin'deki saldırıda 8 asker öldü

Filistin’e desteğinden dolayı binden fazla üniversite öğrencisinin vizeleri iptal edildi

Bilecik'te trafik kazası: 2 yaralı

Başhekim Dr. Kaynak: Kalbinizi koruyun, geleceğinize yatırım yapın

DMM'den TOKİ ile ilgili iddialara yalanlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de yeni tehcirlere asla tahammülümüz olamaz

Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 8 tutuklama

Diyarbakır'da ele geçirilen 21 ton uyuşturucu imha edildi

İpekyolu Kariyer Fuarı'nda Battalgazi Belediyesi standına yoğun ilgi

Mardin’de lise öğrencilerinden Filistin yararına kermes

İtalya’da şiddetli yağış ve sel: 3 ölü

Çapı bir santimetreden daha küçük robot icat edildi

Batman Valiliği’nden hava sıcaklığı uyarısı

ABD'nin Yemen'e yönelik saldırısında şehit sivil sayısı 74'e yükseldi

Rusya ve Ukrayna arasında asker cenazeleri takas edildi

2024'te PTT kargoda 1,38 milyar gönderiyle rekor kırıldı

Güney Kore'de orman yangınlarında 104 bin hektar alan yandı

Diyarbakır'da hafta sonu bazı cadde ve güzergahlar trafiğe kapalı olacak

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ