Tarih: 28.10.2024 10:17

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Akgül’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulkerim Akgül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, “Yarınlarımızın teminatı evlatlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı canıgönülden kutluyorum!” ifadelerini kullanan Akgül, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101. yılına girerken, bu anlamlı günün coşkusunu tüm vatandaşlarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Akgül, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, “Böylesi özel ve gurur dolu günde, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu güzel vatanı kurmak ve korumak yolunda şehitlik ve gazilikle şereflenen tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve şükranla yâd ediyorum,” dedi.

Mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akgül, Türkiye Cumhuriyeti’nin nice yüzyıllar boyunca esenlik ve huzur içinde yaşaması temennisinde bulundu: “Nice yüzyıllara birlik, beraberlik ve esenlikle kavuşmak temennimizle…”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —