• BIST 100

    9390,51%1,20
  • DOLAR

    38,74% 0,39
  • EURO

    43,40% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4146,90% 1,06
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27

Genç Gaziantep Mobil uygulamasına Cumhurbaşkanı’ndan ödül aldı

GÜNDEM 6.10.2022 12:35:21 0
Genç Gaziantep Mobil uygulamasına Cumhurbaşkanı’ndan ödül aldı

Genç Gaziantep Mobil uygulamasına Cumhurbaşkanı’ndan ödül aldı

’’Genç Dostu Şehir Gaziantep’’ hedefi doğrultusunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanarak hizmete sunulan ‘’Genç Gaziantep Mobil Uygulaması” gazi şehre ödül kazandırdı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bu yıl 2’nci kez Ankara’da düzenlenen “Gençlik ve Yerel Yönetimler' temalı 'Tam Bana Göre Festival'inde, Başkan Fatma Şahin, Gaziantep adına yerel yönetimlerde gençlik çalışmaları ile ödül aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Genç Gaziantep Mobil Uygulaması kent genelinde gördüğü ilgi, gençlerin kullanım oranları ve kullanıcılarına sağladığı kolaylıklar nedeniyle ödüle layık görüldü. Ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medyasında yaptığı paylaşımda, “Gençlerimiz için her daim azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonluğunda hayata geçirilen “Genç Gaziantep” mobil uygulaması, 100 bini aşan indirme sayısıyla şehrin en popüler mobil uygulaması olarak zirvede yerini aldı. Kentteki üniversitelerde eğitim hayatına devam eden veya bu üniversitelere yeni kayıt yaptıran gençlerle lise 11’inci ve 12’nci sınıflarda okuyan öğrencilerin yararlanabildiği uygulama hizmete alındığı günden itibaren ortalama günlük 250 genç tarafından indiriliyor. Uygulama sayesinde öğrencilerin ulaşım kartlarına ayda 22 biniş yükleniyor. Öte yandan uygulamayı indiren, kayıt olan ve ikameti Gaziantep’te olan üniversite öğrencileri 2+2 şeklinde 4 GB internet hediyesi kazanıyor.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen 'Gençlik ve Yerel Yönetimler' temalı 'Tam Bana Göre Festival'de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi geçen yıl da ödül almıştı.
[gallery ids=',47354,47355']

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Kuzey Kore’den ABD’ye savaş tehdidi

Kremlin: Ukrayna'da ateşkes için bize baskı yapmaya çalışmak oldukça faydasız

DSÖ: Suriye'de 16 milyon kişi acil insani sağlık desteğine muhtaç

Tarife savaşından sonra Çin ve ABD ilk kez masaya oturdu

Traktör ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Hukukçular Derneği yeni başkanını seçti

Ekvador'da suç örgütüne yönelik operasyon: 8 asker öldü

Ukrayna Dışişleri Bakanı Sybiha: Rusya ile 30 günlük ateşkese hazırız

AB'den Rusya'ya ateşkes çağrısı

Mersin'de orman yangını

Eğitimci Polat: On binlerce Gazzeli, açlıktan, susuzluktan, ilaçsızlıktan ve soğuktan ölmektedir!

Muğla açıklarında 36 düzensiz göçmen yakalandı

Malatya'da zincirleme kaza: 6 yaralı

Bursa'da şiddetli dolu yağışı etkili oldu

Gazze susuzluktan ölen bir bölgeye dönüştü

Bursa'da 3 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da metrobüs kazası: 1 ölü, 20 yaralı

Denizli'de uyuşturucu operasyonu: 22 gözaltı

Dışişleri Bakanlığı: Pakistan-Hindistan ateşkesinden memnunuz

Pakistan ve Hindistan ateşkes konusunda anlaştı

Şiddetli yağış sele neden oldu: 3 ölü

ÖNDER 60'ıncı Genel Kurulu gerçekleşti

HÜDA PAR Genç İlçe Gençlik Kolları’ndan engellilere yönelik duyarlılık çağrısı

Kasten yaralama suçundan aranan 2 şahıs yakalandı

Çiçekçiler: Dinimiz annelere hak ettiği değeri vermiştir

Kimyasal tesiste çıkan yangın nedeniyle 150 bin kişiye uyarı!

Gaziantep merkezli FETÖ operasyonu: 225 gözaltı

YKS öğrencilerine kritik uyarılar: Disiplin, devamlılık ve sınav modu başarıyı getirir

Gazze'de can kaybı 52 bin 810'a yükseldi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ