• BIST 100

    11134,73%1,58
  • DOLAR

    40,93% 0,08
  • EURO

    47,73% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4394,93% 0,21
  • Ç. ALTIN

    7073,77% 0,31

Genç kursiyerlerden Fadıloğluna büyük sevgi

21 Şubat 2024, Çarşamba 12:10
21 Şubat 2024, Çarşamba 12:10
Genç kursiyerlerden Fadıloğluna büyük sevgi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Genç kursiyerlerden Fadıloğluna büyük sevgi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kurslarında eğitim gören gençlerle bir araya gelerek yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Kendilerine verilen destekten duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler, hep bir ağızdan, ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ şarkısını söylediler.
Meslek hayallerine giden yolda sunduğu nitelikli imkanlarla gençleri yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediyesi, Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursları kapsamında eğitimlere katılan kursiyerlere özel bir ilgi gösteriyor. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen programda faal kursiyerler ve sınav süreçlerini başarıyla tamamlayarak bekçi, polis, öğretmen, antrenör, spor yöneticisi ve subay olabilmek için ilk adımı atan gençlerle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen faaliyetler hakkında gençlere bilgi verdi. Genç kursiyerler, Başkan Fadıloğlu’nun salona giriş yaptığı anda hep bir ağızdan ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ şarkısını söylemeye başladılar. Başkan Fadıloğlu da şarkıyı söyleyen gençlere eşlik etti.
“Onlarla gurur duyuyorum”
Gençlerin potansiyeline inandıklarını ve onların başarılı olmaları için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,“Gençlerimiz bizim için geleceğin teminatıdır. Onlara en nitelikli imkânları sunmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Gençlerimizin potansiyeline inanıyor ve onların başarılı olmaları için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kurslarında eğitim gören ve birbirinden önemli başarılar elde eden kursiyerlerimizin, başarılarıyla gurur duyuyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de hedeflerine emin adımlarla yürümeleri noktasında yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
“Başkanımızdan allah razı olsun”
Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü 1. sınıf öğrencisi Reyyan Ceren Özcan, Başkan Fadıloğlu’nun gençlerle koyu bir sohbet gerçekleştirdiği programda söz olarak verilen desteğin kendisi için çok kıymetli olduğunu ifade etti. Özcan, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Biz gençlere sunduğu imkanlar, verdiği desteklerle hayal ettiğimiz mesleği yapabilmek için ilk adımımızı attık. Bu destek benim adıma çok kıymetli, bu yüzden ne kadar teşekkür etsem az olur. İnşallah diğer kursiyer arkadaşlarım da benim gibi hedeflerine ulaşırlar. Yol uzun, şimdi yeni hedeflerle birlikte yürüme zamanı. Biz, beraber yürüdük bu yollara demeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Rus İHA'sı Polonya'da patladı

Nijer'de şiddetli yağışlar sele yol açtı: 47 ölü

Siyonist işgalciler Lübnan'a hava saldırısı düzenledi: 4 yaralı

Şafak vaktinden bu yana Gazze Şeridi'nde 81 şehit verildi

İspanya açıklarında göçmen teknesi battı: 1 ölü, 19 yaralı

Rusya: Ukrayna'da NATO askerlerini kabul etmeyeceğiz

Muğla açıklarında 56 düzensiz göçmen yakalandı

Otomobil takla atarak ters döndü: 1 yaralı

HAMAS’tan Gazze için küresel grev çağrısı

Polonyalı Martyna Kaminska Adana’da Müslüman oldu

İşçileri taşıyan otobüs kaza yaptı: 6 yaralı

BM, Filistin topraklarında işgalin genişletilme kararını kınadı

Siyonist vahşette yeni aşama: Gazze'yi işgal planının ilk aşamasına geçildi

İstanbul'da 3.6 büyüklüğünde deprem

Nijerya'da cami saldırısında can kaybı 30'a yükseldi

Memur-Sen: Uzlaşmazlığın sebebi kamu işvereninin çözümsüz tavrıdır

Komisyon, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı

Gazze'de can kaybı 62 bin 122'ye yükseldi

Kayseri'de feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Suriye'nin BM temsilciliğinde yeni dönem

İçişleri Bakanlığı: Suriye'ye pasaportla geçiş başladı

Gazze'de açlık felaketi: 112'si çocuk 269 şehit

Köylerinde devam eden su sıkıntısı nedeniyle yol kapatarak eylem yaptılar

Otomobil tır'a arkadan çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Rusya'dan İngiltere'ye yaptırım kararı

Lübnan Müslüman Âlimler Heyeti'nin yeni başkanı Şeyh Ahmed el-Ömeri oldu

Sason’da afet yönetim merkezi kuruldu: deprem tatbikatı kapsamında çalıştay düzenlendi

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan Batman’a geliyor

Malatya'da trafik kazası: 2 yaralı

2026 NATO Zirvesi Türkiye'de yapılacak

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Rus İHA'sı Polonya'da patladı

Nijer'de şiddetli yağışlar sele yol açtı: 47 ölü

Siyonist işgalciler Lübnan'a hava saldırısı düzenledi: 4 yaralı

Şafak vaktinden bu yana Gazze Şeridi'nde 81 şehit verildi

İspanya açıklarında göçmen teknesi battı: 1 ölü, 19 yaralı

Rusya: Ukrayna'da NATO askerlerini kabul etmeyeceğiz

Muğla açıklarında 56 düzensiz göçmen yakalandı