• BIST 100

    9396,02%1,40
  • DOLAR

    38,04% -0,23
  • EURO

    43,49% -0,35
  • GRAM ALTIN

    4036,40% -1,51
  • Ç. ALTIN

    6569,86% -0,17

GGC üyeleri Vali Çeber ile buluştu

GÜNDEM 24.07.2023 18:50:02 0
GGC üyeleri Vali Çeber ile buluştu

GGC üyeleri Vali Çeber ile buluştu

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda kısa süre önce Rize’den Gaziantep’e atanan Vali Kemal Çeber’e ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Vali Çeber, ziyarette gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlarken, Gaziantep basınının dinamik yapıya sahip olduğunu söyledi.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti. Ziyarette GGC Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Gaziantep basınına ilişkin bilgiler aktardı. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin faaliyetlerine ilişkin bilgiler veren Kırmızıtaş, GGC’nin 1969 yılında kurulan bölgenin en köklü STK’ları arasında yer aldığını ifade etti.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin gazetecilerin hem yaşam hem de mesleki anlamda standartlarının yükselmesi için çalışmalar yaptıklarını anlatan Kırmızıtaş, TOKİ projesi ile gazetecilerin ev sahibi yapıldığını anlattı.
Gaziantep Gazetecileri Cemiyeti’nin çalışmalarının önemli ve takdire değer olduğunu dile getiren Gaziantep Valisi Kemal Çeber, yerel basının dinamik bir yapıya sahip olduğunu ifade etti. Yerel basının güçlü olduğunu ifade eden Vali Çeber,24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını da kutlayarak, 'Gaziantep çok önemli bir şehir ve burada göreve başladıktan sonra şehrimizin daha iyi olabilmesi için çabalıyoruz. Gaziantep basını da bu noktada oldukça aktif ve dinamik bir yapıya sahip. Halkın doğru şekilde bilgilendirilmesi için özveriyle çalışan tüm basın mensuplarımızın da sizin aracılığınızla 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum' dedi.

ABD'den siyonist rejime sığınak delici bomba sevkiyatı: Gündemde İran'a saldırı planı var

Ülke genelinde yağış beklenmiyor

BM: israilin Gazze'deki sağlık altyapısına saldırıları savaş suçudur

Katil rejim Gazze’de bir aileyi daha yok etti: 11 şehit

Yemen: ABD'nin Ras İsa Limanı katliamı siyonist rejimi desteklemek amacıyla yapıldı

İşgalci ABD Suriye'deki askeri varlığını azaltıyor

ABD Yemen’de sivil katliamı yaptı: 5’i sağlık görevlisi 22 şehit, 48 yaralı

BM, Sudan'daki insani krize dikkat çekti

Meteorolojiden gök gürültülü sağanak uyarısı

Otobüs ile otomobil çarpıştı: 1ölü, 2 yaralı

İzmir açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

İşgalci ABD’den Yemen'e yeni hava saldırısı

Moldova Parlamentosu seçim kararı aldı

ABD'de Florida Eyalet Üniversitesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

Seyir halindeki beton mikseri aniden alev aldı

Rusya ve Japonya arasında tatbikat krizi

İtalya’da teleferik kazası: 4 ölü 1 yaralı

Donetsk bölgesindeki Preobrajenka'yı Rusya ele geçirdi

Meksika ile Ekvador arasında diplomatik kriz

Kongo'da teknede yangın çıktı: 32 ölü

ABD’de üniversitede silahlı saldırı: 4 yaralı

Çin ve Malezya arasında vize muafiyeti anlaşması

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever: Mervani Camii üzerine eğlence merkezi yapılması kabul edilemez!

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları vefat eden ilçe başkanlarının taziyesine katıldı

Malatya'da kene vakası

Hayırsever fırıncıdan örnek davranış

İtalya'da şiddetli yağışlar sele yol açtı

Konya'da trafik kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Dicle Elektrik: Siverek ve Viranşehir’e bağlı bölgelerde kaçak kullanım yüzde 95’e dayandı 

Denizli'de LPG tankı patladı: 8 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ