GÜNDEM 2.06.2024 13:00:04 0

GKV’de Ertan Almacıoğlu rüzgarı

GKV’de Ertan Almacıoğlu rüzgarı
Haberi Sesli Oku

GKV’de Ertan Almacıoğlu rüzgarı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60.Yıl Festivali, Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Şöleni ve Dansın Renkleri Gösterileri Gaziantep ve Türkiye genelinde büyük yankı bulurken etkinliklerin finali Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarından sanayici sanatçı Ertan Almacıoğlu konseriyle son buldu.
Büyük ilgi gören konserde izleyiciler zaman zaman sahneye çıkarak sanatçıya eşlik ederken gecenin finalinde GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel sanatçı Ertan Almacıoğlu’na günün anısına bir plaket takdim etti.
Anadolu’nun en köklü eğitim kurumları arasında yerini alan ve kuruluşunun 60.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, düzenlenen 60. yıl etkinlikleriyle kent ve ülke gündemine damgasını vurdu. Birbirinden farklı etkinliğin yanı sıra 60.yıl festivali etkinlikleri çerçevesinde mezun öğrencilerinin sahneye çıkarak konser verdiği Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında etkinliklerin finali Ertan Almacıoğlu konseriyle gerçekleştirildi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarından sanayici iş insanı ve sanatçı Ertan Almacıoğlu gecenin final konserinde bir birinden güzel parçaları seslendirirken zaman zaman konukların sanatçıya sahneye çıkarak eşlik etmesi de dikkat çekti.
GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’un yanı sıra GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı gecede konsere ilgi büyüktü. Parçalara eşlik eden konuklar sanatçıyı ayakta alkışlarken Ertan Almacıoğlu’da Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları ailesinin bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anadolu’nun en köklü eğitim kurumlarından birisi olan GKV Özel Okullarından mezun olmanın onurunu yaşadığını ifade etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren konserin sonunda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel sanatçı Ertan Almacıoğlu’nu kutlayarak günün anısına bir çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

Seyir halindeki araçta çıkan yangın maddi hasara yol açtı

Adana'da ağaçlık alanda yangın

Ankara'da "15. Geleneksel Ümmet Bayramlaşması" gerçekleştirildi

Gazze'de yeni bir katliam: En az 15 şehit, 50'den fazla yaralı

Diyarbakır'daki yangın faciasında gözaltı sayısı 5'e yükseldi

Bayramın ilk gününde 692 trafik kazası: 7 kişi hayatını kaybetti, 1128 kişi yaralandı

Otomobil şarampole yuvarlandı: 5 yaralı

Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü

Çocuk kavgası taşlı, sopalı çatışmaya dönüştü: 5 yaralı

Bingöl'de uyuşturucu satıcısı yakalandı

Bayramda gezmek yerine sınava hazırlanmayı tercih ettiler

Umut Kervanı, Bursa’da kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Hacılar, teşrik günlerinin ilkinde cemreleri taşladı

BM: israil, uluslararası gazetecilerin Gazze'ye girişini engelleyerek gerçeklerin üzerini örtüyor

AB'den siyonist rejime kısmi yaptırım sinyali

Madleen gemisi bugün Gazze'ye ulaşacak

UNICEF'ten acil çağrı: Gazze'de çocuklar yok ediliyor, derhal ateşkes ilan edilmeli

BM: "Gazze İnsani Vakfı" yardımları savaş aracı olarak kullanıyor

Sivas'ta KKKA nedeniyle ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Yahudiler ekini ve nesli ifsad etmeyi sürdürüyor

Kurbanlık hayvanların derisini satmak caiz mi?

Han Yunus ve Refah'ta bu sabah 17 şehit

İşgalcinin yeni oyunu: Gazze'de yerel çetelerle direnişi parçalama taktikleri

Gazze'de adım adım işgal: Kuzeyde zorunlu göç emri

Meteorolojiden 10 kente sağanak uyarısı

Uluslararası Çalışma Örgütü'nden tarihi karar: Filistin'e "gözlemci devlet" statüsü verildi

Ebu Ubeyde: Daha fazla tabut karşılamaya hazırlanın

Gazze'de direniş: Siyonist rejim 4 askerinin öldürüldüğünü, 17'sinin yaralandığını kabul etti

Siyonist rejim El-Cezire'nin Ramallah bürosunu kapattı

Kurban Bayramı'nda katliam: Siyonist rejim Gazze'de 31 Filistinliyi şehit etti

Yükleniyor