GÜNDEM 14.11.2023 11:10:04 0

GSO Başkanı Adnan Ünverdi, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi

GSO Başkanı Adnan Ünverdi, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi
Haberi Sesli Oku

GSO Başkanı Adnan Ünverdi, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM) ve Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi Model Fabrika’ya ziyarette bulundu.
Ziyaret sonrasında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile bir araya gelen öğrenciler yapılan faaliyetler, yürütülen çalışmalar ve düzenlenecek eğitimler hakkında bilgi aldı.
Gençler ile buluştuğu ve böyle bir söyleşi fırsatı bulduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ‘’Bizim bütün derdimiz sizlersiniz, sizler ne kadar mutlu olursanız gelecek o kadar güvenli hale gelir” dedi. ’Yapay zeka ve bilgisayar teknolojilerinin hızla geliştiği bir dünyada çok daha fazla başarılı mühendise ihtiyacımız var’ diyen Ünverdi, “Bugün Endüstri 4.0 devrimini yaşıyoruz ve ülke olarak Endüstri 5.0’a hazır olmalıyız. Bunu da ancak araştıran, icat yapan, bilim üreten, teknoloji geliştiren mühendislerle başarabiliriz” diye konuştu.

Günümüz şartlarında rekabetin her geçen gün daha da arttığına dikkati çeken Ünverdi, “Bu nedenle kendinizi nitelikli bir mühendis olarak yetiştirmek zorundasınız. Bu nokta da Gaziantep Sanayi Odası olarak bizler de elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Model Fabrikamıza ve GSO-MEM’e gelerek teoride öğrenmiş olduğunuz bilgileri pratik ile pekiştirerek kendinizi geliştirebilirsiniz' şeklinde konuştu.

Programa katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Zehra Ünal ise, “Gençlerin gelecek vizyonlarını çizme noktasında sizlerle buluşmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu noktada bizi burada ağırlayan ve değerli vaktini ayıran Başkanımız Adnan Ünverdi ve Yönetim kuruluna, değerli bilgiler veren ekibine şahsım ve tüm öğrenci arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
Söyleşi soru-cevap bölümü ve görüşlerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.

Seyir halindeki araçta çıkan yangın maddi hasara yol açtı

Adana'da ağaçlık alanda yangın

Ankara'da "15. Geleneksel Ümmet Bayramlaşması" gerçekleştirildi

Gazze'de yeni bir katliam: En az 15 şehit, 50'den fazla yaralı

Diyarbakır'daki yangın faciasında gözaltı sayısı 5'e yükseldi

Bayramın ilk gününde 692 trafik kazası: 7 kişi hayatını kaybetti, 1128 kişi yaralandı

Otomobil şarampole yuvarlandı: 5 yaralı

Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü

Çocuk kavgası taşlı, sopalı çatışmaya dönüştü: 5 yaralı

Bingöl'de uyuşturucu satıcısı yakalandı

Bayramda gezmek yerine sınava hazırlanmayı tercih ettiler

Umut Kervanı, Bursa’da kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Hacılar, teşrik günlerinin ilkinde cemreleri taşladı

BM: israil, uluslararası gazetecilerin Gazze'ye girişini engelleyerek gerçeklerin üzerini örtüyor

AB'den siyonist rejime kısmi yaptırım sinyali

Madleen gemisi bugün Gazze'ye ulaşacak

UNICEF'ten acil çağrı: Gazze'de çocuklar yok ediliyor, derhal ateşkes ilan edilmeli

BM: "Gazze İnsani Vakfı" yardımları savaş aracı olarak kullanıyor

Sivas'ta KKKA nedeniyle ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Yahudiler ekini ve nesli ifsad etmeyi sürdürüyor

Kurbanlık hayvanların derisini satmak caiz mi?

Han Yunus ve Refah'ta bu sabah 17 şehit

İşgalcinin yeni oyunu: Gazze'de yerel çetelerle direnişi parçalama taktikleri

Gazze'de adım adım işgal: Kuzeyde zorunlu göç emri

Meteorolojiden 10 kente sağanak uyarısı

Uluslararası Çalışma Örgütü'nden tarihi karar: Filistin'e "gözlemci devlet" statüsü verildi

Ebu Ubeyde: Daha fazla tabut karşılamaya hazırlanın

Gazze'de direniş: Siyonist rejim 4 askerinin öldürüldüğünü, 17'sinin yaralandığını kabul etti

Siyonist rejim El-Cezire'nin Ramallah bürosunu kapattı

Kurban Bayramı'nda katliam: Siyonist rejim Gazze'de 31 Filistinliyi şehit etti

Yükleniyor