• BIST 100

    16065,27%-1,37
  • DOLAR

    44,19% 0,16
  • EURO

    50,73% -0,39
  • GRAM ALTIN

    7264,93% 0,84
  • Ç. ALTIN

    11657,60% -0,90

GSO 'Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni' 11 Aralık Pazartesi günü yapılacak

06 Aralık 2023, Çarşamba 10:30
06 Aralık 2023, Çarşamba 10:30
GSO
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

GSO 'Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni' 11 Aralık Pazartesi günü yapılacak

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından sanayicilerin başarılarını taçlandırmak amacıyla, “İkiz Dönüşüm” (Yeşil Dönüşüm ve Dijital Dönüşüm) farkındalığı temasıyla düzenlenecek 'Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni' 11 Aralık Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek.
Gaziantepli sanayicileri teşvik ederek başarılı çalışmalarının devamını sağlamak adına düzenlenecek ödül törenine, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Valisi Kemal Ceber, Gaziantep milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere il ve kent yöneticileri, sanayiciler ve çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) yapılacak ödül töreni, saat 16.00’da kokteyl ile başlayacak ve saat 17.00’de ödül törenine geçilecek.
Törende, Cumhuriyetin 100. yılında 1923 veya öncesinde kurulan işletmeler ile İSO 500 ve İSO İkinci 500 listelerinde yer alan firmalara ödül verilecek.
Önceki yıllarda, ‘’Verimlilik ve Yeşil Gelecek’’ temaları ile gerçekleştirilen ödül törenini bu yıl ‘’İkiz Dönüşüm (Yeşil Dönüşüm ve Dijital Dönüşüm)’’ temasıyla yapacaklarını kaydeden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Törenimizde, Cumhuriyetimizin 100. yılında 1923 veya öncesinde kurulan işletmeler ile Gaziantep ve ülkemizin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alarak gurur duymamıza vesile olan firmalarımıza ödül vereceğiz” dedi.
Ünverdi, Ödül Törenini bu yıl sanayide ‘İkiz Dönüşüm’ farkındalığı temasıyla gerçekleştireceklerini vurgulayarak, “Özellikle yeşil dönüşüm ve dijital dönüşüm noktasında farkındalık oluşturmayı, kent ve bölge sanayimize katkı sağlamayı hedefliyoruz. Gaziantep’in Yıldızları Ödül Törenimizde ödül alacak, şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunan firmalarımızı şimdiden canı gönülden kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bu doğrultuda; il protokolümüzü, tüm firmalarımızı, iş dünyamızı, sanayicilerimizi, firmalarımızın değerli çalışanlarını ve kurum yetkililerini 11 Aralık Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz Gaziantep’in Yıldızları Ödül Törenimize davet ediyoruz. Bu kentin özveriyle çalışan, üreten, ihracat yapan sanayicileri en büyük övgüyü hak ediyor. Gazi şehrin sanayicileri yaptıkları üretim, istihdam ve ihracatla hem kent hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Bu noktada da tüm sanayicilerimize, ihracatçılarımıza ve çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Gaziantep'te aranan 28 şüpheli yakalandı

Memur Sen’den uluslararası topluma çağrı: Savaş durdurulsun barış sağlansın

Aşıların "iğnesiz enjeksiyon yöntemi" ile uygulanmasına yönelik ilk adım

Güney Kore'den Japonya Başbakanı'nın toprak iddialarına tepki

Kadın kooperatiflerinin ürünlerine barkod ücretlerinde indirim sağlandı

Konya Peygamber Sevdalıları, “Dünya Kudüs Günü” basın açıklaması yaptı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Işıkhan Mardin’de

Takkeli Cılıbıt kuşu  Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te görüntülendi

Silivri’de uyuşturucu operasyonu: 1 milyon 400 bin hap ele geçirildi

Fitre nasıl verilmeli? Vaiz Karanfil merak edilenleri açıkladı

"Küresel barışın anahtarı Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüdür"

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Çetin: Tütün bağımlılığı birçok hastalığın nedeni

Pakistan'da polise saldırı: 7 ölü

Elazığ’da Dünya Kudüs Günü açıklaması: Kudüs’ün özgürlüğü insanlığın ortak barış meselesidir

Dünya Kudüs Günü’nde Van’dan vahdet çağrısı

Adana Peygamber Sevdalıları: Kudüs ve Aksa özgürleşmeden, ne bölgeye ne de dünyaya huzur gelmeyecektir

Mardin'de "Dünya Kudüs Günü" münasebetiyle basın açıklaması düzenlendi

Mardin’in Midyat ilçesinde Dünya Kudüs Günü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi

Şanlıurfa’da siyer yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödül verildi

Doğu Akdeniz’de fırtına uyarısı

Şanlıurfa’da bayram öncesi şeker ve lokum denetimi yapıldı

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli gözaltına alındı

Doğanşehir-Suçatı demiryolu hattına yüksek gerilim verilecek

Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu

Şanlıurfa’da 5 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Bingöl’de "Dünya Kudüs Günü" münasebetiyle kitlesel basın açıklaması düzenlendi

"Kudüs ve Aksa özgürleşmeden bölgeye ve dünyaya huzur gelmeyecektir"

18 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu: 56 gözaltı

Trump’tan seçmen haklarını kısıtlayan tartışmalı yasa girişimi

İran halkından Kudüs Günü yürüyüşüne yoğun katılım: Pezeşkiyan da yürüyüşe katıldı

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Gaziantep'te aranan 28 şüpheli yakalandı

Memur Sen’den uluslararası topluma çağrı: Savaş durdurulsun barış sağlansın

Aşıların "iğnesiz enjeksiyon yöntemi" ile uygulanmasına yönelik ilk adım

Güney Kore'den Japonya Başbakanı'nın toprak iddialarına tepki

Kadın kooperatiflerinin ürünlerine barkod ücretlerinde indirim sağlandı

Konya Peygamber Sevdalıları, “Dünya Kudüs Günü” basın açıklaması yaptı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Işıkhan Mardin’de