• BIST 100

    10108,52%-1,63
  • DOLAR

    40,00% 0,34
  • EURO

    46,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    4264,85% -0,21
  • Ç. ALTIN

    6812,98% 0,09

GSO TOBB delegelerine hizmet şeref belgesi verildi

30 Mayıs 2023, Salı 05:50
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
GSO TOBB delegelerine hizmet şeref belgesi verildi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

GSO TOBB delegelerine hizmet şeref belgesi verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu çerçevesinde düzenlenen törende, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) TOBB delegeleri Sami Konukoğlu, Metin Erturhan ve Cemil Turgay Direkçi’ye Hizmet Şeref Belgesi verildi.
TOBB 79. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. TOBB delegeliğinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyelere, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (Eski Meclis Başkanı) Cemil Çiçek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Önceki Dönem Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO Genel Sekreteri Yusuf İymen, Ticaret Bakanlığı, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Delegeleri ile oda-borsa başkanlarının da katılımlarıyla plaket verildi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini belirterek, “Büyüklerimizin dediği gibi, marifet iltifata tabidir. İşte bizde burada, camiamıza en uzun süre hizmet etmiş arkadaşlarımıza, fazlasıyla hak ettikleri Hizmet Şeref Belgelerini takdim etmek üzere bir araya geldik. Ne mutlu bizlere ki, camiamızda hep böyle değerli insanları tanıdık ve birlikte çalıştık. Onların emekleri ve gayretleriyle, Oda ve Borsalar, reel sektörün hizmet merkezleri haline geldi. Kurumsal hizmet kapasiteleri büyüdü, daha iyi, daha kaliteli hizmet sundular. Dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştüler. Şirketlerimizin büyümesini, dışarıya açılmasını sağladılar. Böylece memleketimize daha çok yatırım, üretim, ihracat ve istihdam kazandırdık. Tüm bunları, el birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle başardık. Allah, bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken, herkesin başarılarını daim kılsın” dedi.
Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyeleri temsilen bazı oda ve borsa başkanlarına Hizmet Şeref Belgeleri ve plaketlerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tayvan'ı Danas Tayfunu vurdu: 2 ölü, 28 yaralı

Dışişleri Bakanı Fidan, Guterres ile görüştü

Manavgat Belediyesi'ne rüşvet operasyonu: 6 tutuklama

Biriktirdiği harçlıklarını Gazze için bağışladı

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde durum değerlendirme toplantısı

Muğla açıklarında 5 büyüklüğünde deprem

Siirt Üniversitesi bünyesinde bereketli bal hasadı gerçekleştirildi

HAMAS: israil Gazze'de açlık ve susuzluğu silah olarak kullanıyor

Dışişleri Bakanı Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

Balıkesir'de orman yangını

Bursa'da ormanlara girişler yasaklandı

Tır ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

Şırnak’ın Uludere ilçesi Ortabağ köyü susuzlukla mücadele ediyor

Bingöl’de ruhsatsız av tüfekleri ele geçirildi

Batman'da mezar yeri değişikliğine ilişkin sorumlular görevden alındı

Muğla açıklarında 22 düzensiz göçmenler kurtarıldı

Malatya’da tanker devrildi: 1 yaralı

Yaz aylarında gözlerdeki hastalık riskleri ve çözüm önerileri

Uşak'ta feci kaza: 2 ölü

Vali Canalp: Kazaların önüne eğitimle geçeceğiz

Lavrov: Ukrayna, Donbass üzerinde hak iddia edemez

Ensarullah'ın vurduğu gemi batmak üzere!

Yeni Zelanda'da 6,3 büyüklüğünde deprem

Bingöl'de17 kilogram esrar ele geçirildi: 4 gözaltı

Surinam'da devlet başkanı seçildi

Görevden alınan bakan, saatler sonra ölü bulundu!

Prof. Dr. Erbaş: Ailemize sahip çıkmamız lazım

Malatya’da silahlı kavga:1 yaralı

Gaziantep'te fabrika yangını

"Cami Market" projesiyle çocuklara hem ödül hem maneviyat veriliyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Tayvan'ı Danas Tayfunu vurdu: 2 ölü, 28 yaralı

Dışişleri Bakanı Fidan, Guterres ile görüştü

Manavgat Belediyesi'ne rüşvet operasyonu: 6 tutuklama

Biriktirdiği harçlıklarını Gazze için bağışladı

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde durum değerlendirme toplantısı

Muğla açıklarında 5 büyüklüğünde deprem

Siirt Üniversitesi bünyesinde bereketli bal hasadı gerçekleştirildi