• BIST 100

    9019,57%-1,65
  • DOLAR

    39,16% 0,32
  • EURO

    44,47% 0,28
  • GRAM ALTIN

    4152,82% -0,45
  • Ç. ALTIN

    6636,80% -0,11

GTB Başkanı Akıncı’ya TOBB hizmet şeref belgesi

EKONOMİ 31.05.2023 11:45:05 0
GTB Başkanı Akıncı’ya TOBB hizmet şeref belgesi

GTB Başkanı Akıncı’ya TOBB hizmet şeref belgesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu çerçevesinde gerçekleştirilen törende, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı’ya ‘Hizmet Şeref Belgesi’ verildi.
Akıncı, ‘Hizmet Şeref Belgesi’ni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen törende TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.
TOBB 79. Genel Kurulu Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, Ankara’da TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (Eski Meclis Başkanı) Cemil Çiçek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, önceki dönem Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, GTB TOBB Delegeleri Mustafa Kara, Turgay Doğan, GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve TOBB Delegeleri ile oda-borsa başkanları katıldı. TOBB delegeliğinde 10, 20, 30 ve 40 yılını tamamlayan üyelere Hizmet Şeref Belgesi’nin verildiği törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB’un 79’uncu Genel Kurulu münasebetiyle üyelerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Birliğin tüm mensuplarını, Türkiye’nin kalkınmasına, büyümesine, güçlenmesine yaptıkları katkılar dolayısıyla tebrik eden Erdoğan, TOBB’da delege olarak 10-20-30 yıl ve üzerinde süresini tamamlayanları da kutladı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da yaptığı konuşmada, bugün camiaya en uzun süre hizmet etmiş çalışanlara hizmet şeref belgelerini takdim etmek üzere bir araya geldiklerini söyledi. Birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini kaydeden Hisarcıklıoğlu, “ Marifet iltifata tabidir, camiamıza en uzun süre hizmet etmiş arkadaşlarımıza Hizmet Şeref Belgelerini takdim etmek için bir aradayız. Ne mutlu bizlere ki, camiamızda hep böyle değerli insanları tanıdık ve birlikte çalıştık. Onların emekleri ve gayretleriyle, Oda ve Borsalar, reel sektörün hizmet merkezleri haline geldi” dedi.
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen törende GTB Başkanı Mehmet Akıncı, Hizmet Şeref Belgesini TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Tören toplu hatıra fotoğrafları çekimlerinin ardından sona erdi.

Mayıs ayı enflasyon rakamları salı günü açıklanacak

e-Rapor sistemi ile yaşlı hastalara zahmetsiz rapor yenileme

Macron: Gazze ablukasını hafifletmezse israile karşı tavrımızı sertleştireceğiz

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı'ndan Karasalkım köyüne ziyaret

Refah'ta yardım noktasına ateş açıldı: 2 şehit, çok sayıda yaralı

Yahudi çeteler Filistinlilere silahlı saldırılar düzenliyor

İBB'ye beşinci dalga operasyon: Aralarında 5 belediye başkanı da var

Kartalkaya otel yangını davası başlıyor: 32 sanık yargılanacak

Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı'na yeniden aday

Meteoroloji'den 19 il için "sarı" kodlu sağanak uyarısı

Albanese: Halkı aylarca aç bırakıp, yiyecek için yalvaranlara ateş açmak sistematik zulümdür

Yemen, Fas, Moritanya ve Afganistan'da on binler siyonist zulme karşı sokağa döküldü

İtalya'da bir bölge siyonist rejimle tüm ilişkileri kesti

Donald Trump: Biden, fareleri trans yapmak için 8 milyon dolar harcadı

Donald Trump: Biden, fareleri trans yapmak için 8 milyon dolar harcadı

Siyonist rejimden Suriye'ye hava saldırıları

Trump: Gazze'de ateşkes anlaşmasına çok yakınız

Gazze'de katliam sürüyor: Siyonist saldırılarda 52 şehit

Romanya’da şiddetli yağışlar sele neden oldu

Sırbistan'da askeri fabrikada patlama: 5 yaralı

HÜDA PAR'dan Adalar’da esnaf ziyareti

Bayram ikramiyesi ödemeleri bugün başlıyor

Dışişleri Bakanı Fidan, İngiltereli mevkidaşı Lammy ile görüştü

Milletvekili Demir 6 gündür kayıp olan Onurcan'ı arama çalışmalarını yerinde inceledi

Çin'den ABD'ye nota

BM: Gazze'deki insani felaket savaşın başından bu yana en kötü durumda

Gaziantep Kudüs Platformu: Gazze 600 günü aşkın süredir soykırıma maruz kalıyor

BM Güvenlik Konseyi, Ukrayna gündemiyle toplanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile görüştü

Endonezya’da taş ocağında göçük: 10 ölü, 6 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ