EKONOMİ 14.06.2023 16:25:02 0

GTO üyeleri İtalya’da tekstil teknolojileri fuarına katıldı

GTO üyeleri İtalya’da tekstil teknolojileri fuarına katıldı
Haberi Sesli Oku

GTO üyeleri İtalya’da tekstil teknolojileri fuarına katıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), üyelerinin sektörleri ile ilgili gelişmeleri küresel düzeyde takip edebilmeleri için yaptığı çalışmalara 'ITMA Milano Tekstil Teknolojileri Fuarı”na düzenlediği heyet organizasyonu ile devam etti.
GTO, üyelerinin sektörel gelişimlerine destek sunmak amacı ile 8-12 Haziran 2023 tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrinde, tekstil sektörünün önemli fuarlarından olan ITMA Milano Tekstil Teknolojileri Fuarı’na KOSGEB destekli fuar ziyareti ve iş gezisi düzenledi. GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Özdurak başkanlığında gerçekleştirilen organizasyona katılan Oda üyesi 32 firma temsilcisi, ITMA Milano Tekstil Teknolojileri Fuarı’nda sektördeki küresel gelişmeleri yakından inceleme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı elde etti. Heyete başkanlık eden GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Özdurak, ‘ITMA Milano’ fuarının tekstil sektörü için önemli bir fuar olduğunu belirterek, “Tekstil sektöründe de çok önemli bir konumda bulunan Gaziantep’imiz ve üyelerimiz için fuar organizasyonlarını çok değerli buluyoruz. Trendleri yakalamak, zamana ayak uydurmak ve yeni iş bağlantıları kurarak pazar genişletebilmek için özellikle ITMA Milano gibi fuarları yakından takip etmek gerekiyor. GTO olarak üyelerimizin talepleri çerçevesinde dünyanın sayılı fuarlarındaki yerimizi alıyoruz. Bu anlamda bizlerden desteğini esirgemeyenlere ayrıca teşekkür ediyorum. Tekstil sektörünün temsilcisi 32 üyemizle düzenlediğimiz bu organizasyon da bizler için oldukça verimliydi” dedi.
Organizasyon çerçevesinde fuarda stant açan Gaziantepli 11 firmayı da ziyaret ettiklerini ifade eden ve kurum ziyaretlerine de değinen Özdurak, şöyle devam etti: “ITMA Milano’da stant açan Gaziantepli hemşehrilerimizi görmek de bizlere her zamanki gibi gurur verdi. Biz de her birini ziyaret ederek kentimizin üretim, istihdam ve ihracatına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim ettik. Fuar katılımımız sonrasında ise İtalyan Tekstil Makineleri İmalatçıları Derneği (ACIMIT) Başkan Yardımcısı Mr. Giorgio Calculli ile bir araya gelerek potansiyel iş birliklerini değerlendirdik. Sonrasında ise T.C. Milano Başkonsolosumuz Sayın Mehmet Özöktem’i ziyaret ettik; Gaziantep’in tekstil ve gastronomi alanında İtalya’da tanıtımı, B2B organizasyonları ve karşılıklı ticareti geliştirecek iş birlikleri üzerine görüş alışverişinde bulunduk.”

Başkan Şahin’den Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Çiftçi’den Kurban Bayramı Mesajı

BAMMED Başkanı Özcan’dan Bayram Mesajı: “Buruk Bir Sevinç Yaşıyoruz”

BAB-GED’ den Kurban Bayramı mesajı

Trump ile Putin görüştü

Hırsızlık anı kameralara yansıdı

Siirt’te buğday tarlasında yangın: Hasat bekleyen ekinler kül oldu

BM Güvenlik Konseyi'nin 5 yeni geçici üyesi belli oldu

Siirt’te mayıs ayı güvenlik ve asayiş toplantısı yapıldı

İnfaz düzenlemesi kararı Resmi Gazete'de

Yetimler Vakfı Kurban Bayramı öncesi Cizre’de yetimleri sevindirdi

Güney Kore'nin yeni devlet başkanı Lee Jae-myung göreve başladı

Sağlık Bakanlığı'ndan, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi uyarısı

Özel bireylerle çevre günü etkinliği düzenlendi

Gaziantep'te asayiş suçlarına karışan 4 bin 239 kişi yakalandı

Mardin'de uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Müftü Yardımcısı Aktan: Bayramlarda ziyaretleşme, hassaten yaşlıların ziyaret edilmesi önemlidir

Soykırımcı işgal rejimi, savunma ihracatında ikiyüzlü Batı ve Arap ülkeleri sayesinde rekor kırdı!

Esnaf işlerin durgunluğundan, vatandaş ise alım gücünün düşüklüğünden yakınıyor

Bayram öncesi kuaförlerde yoğun mesai

Hindistan'da şiddetli yağışın yol açtığı selde 44 ölü

Yetimlerin bayram sevinci: Hayırseverden anlamlı destek

​​​​​​​Uzmanından bayramda beslenme önerileri

Yeşilyurt Belediye Meclisi, haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi

Sanayiye yön veren genç fikirler ödüllendirildi

Antalya'da uyuşturucu operasyonları: 16 tutuklama

Battalgazi'de miniklerden geri dönüşüm etkinliği

İngiltere'den Ukrayna'ya 100 bin İHA taahhüdü

ABD, İngiltere ve Fransa’yı Filistin Devleti’ni tanımamaları konusunda uyardı

Gaziantep'te hırsızlık suçundan araması bulunan 47 kişi yakalandı

Yükleniyor