• BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56

Güzellik uzmanları Şirehan’dan geçti

GÜNDEM 9.08.2023 16:45:08 0
Güzellik uzmanları Şirehan’dan geçti

Güzellik uzmanları Şirehan’dan geçti

Tarihi dokusu ve inanılmaz lezzetleriyle konuklarını ağırlamaya devam eden tarihi Şirehan Otel bu kez de güzellik uzmanları ve kuaförlerin kep törenine ev sahipliği yaptı. Şirehan Otel’de düzenlenen kep töreninde meslek hayatlarına ilk adım atan güzellik uzmanları ve kuaförler kep törenlerinin tarihi bir yapı içerisinde düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Türkiye’nin en büyük tarihi kervansaray oteli olma özelliği taşıyan Şirehan Otel Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen konuklarını ağırlarken birçok eğitim kurumu içinde en önemli kep töreni alanı olma özelliği taşıyor. Tarihi Otel bu kez de katıldıkları eğitim kurumundan güzellik uzmanı ve kuaför olarak mezun olan öğrencileri ağırladı. Özel Süper Yaşam Güzellik Eğitim Merindeki eğitimlerini tamamlayan kuaförler ve güzellik uzmanları Şirehan Otel’de düzenlenen kep töreninde bir araya gelerek kep attı. Öğrencileri için böylesine güzel tarihi bir dokuda kep töreni düzenlemenin kendiler için olduğu kadar mezun öğrenciler içinde büyük önem taşıdığını ifade eden Özel Süper Yaşam Güzellik Eğitim Merkezi Kurucu Müdürleri Neşe İnal ve Servet Torun, “Şirehan gerek tarihi dokusu gerekse modern hizmet anlayışı ile kentimiz ve ülkemiz için önemli bir kültür merkezidir. Her dönem mezun öğrencilerimiz için burada kep töreni düzenliyoruz. Bu dönemde merkezimizde ki eğitimlerini tamamlayan ve sertifikalarını alan öğrencilerimiz için bu kep törenini düzenledik. Eşsiz tarihi dokusunun yanı sıra bizlere sunulan muhteşem lezzetlerden oluşan kahvaltı sadece bizler için değil öğrencilerimiz içinde unutulmaz hatıralar arasında yer alacak bir gün oldu. Başta Tahir Tekin Öztan olmak üzere bu yapının korunması ve geleceğe taşınmasında emekleri geçenleri kutluyoruz” dediler.
Tarihi yapıda kep atmak farklı bir duygu
Katıldıkları eğitimlerin ardından mesleki becerilerini geliştiren ve sertifika alarak kuaför ve güzellik uzmanı olarak mezun olan öğrenciler de Şirehan Otel’de kep töreni düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Gaziantep’in kültür turizmine önemli bir hizmet veren böylesine muhteşem bir kervansaray otelde olmak bizler için unutulmaz bir duygu. Bizlere emek veren ve bugün mezun olmamızı sağlayan idareci ve öğretmenlerimizi teşekkür ediyoruz” dediler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Kırım Tatar Türkü" sürgünü mesajı

İDEV Başkan Yardımcısı Taş: Hedefimiz Gazze'yi gündeme taşımaktı, şükürler olsun başardık

Karikatür sergisini gezen vatandaşlar: Gazze ümmetin imtihanıdır

Malatya'da pitbull dehşeti: 2 yaralı

Endonezya'daki Lewotobi Dağı patladı

DMD hastası minik Yusuf Kerem, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor

Batman'da 30 katılımcı, "Siyer Mektebi" eğitimini başarıyla tamamladı

TESSEP: Boşanmanın başlıca sebebi ilgisizlik ve yanlış anlaşılma

Somali'de patlama: 11 ölü

Endonezya'da sel: Bir ölü 19 kayıp

95 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

Silvan Yolunda Korkunç Kaza: İkisi Ağır 7 Yaralı!

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 53 bin 339'a yükseldi

Ürdünlü analist: Arap Zirvesi sonuçlarına güvenemeyiz; Filistin direnişinin kararlığına dayanmalıyız

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Günaydın: Aile bağlarının zayıflaması, gençleri duygusal ve yönlendirilmiş kararlara sürüklüyor

Yeryüzü Doktorları: Gazze'ye sağlık çalışanlarının ve insani yardımın girişine izin verilmeli

Milletvekili Ramanlı: Halkın sorunlarını yerinde görmeden çözüm olmaz

Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 125 milyon TL ceza

İşgalcilerin saldırılarında 3 gazeteci daha şehit oldu

Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem

Ambulansa yol vermeyen düğün konvoyuna ceza yağdı

Hindistan'da yangın: 17 ölü

Hindistan’da yıldırım düşmesi sonucu 15 kişi öldü

Alkollü sürücü şarampole devrildi: 4 yaralı

Meteoroloji’den kuvvetli yağış, rüzgar ve toz taşınımı uyarısı

Siyonist rejim Batı Şeria'nın ilhakına hukuki zemin hazırlıyor

Marmara ve Batı Karadeniz'de kuvvetli sağanak yağış uyarısı

İşgalciler Batı Şeria'da bir çocuğu katletti

Şanlıurfa'da ‘Gazze için nöbet’ programı düzenlendi

Adanalı gençler helal dairesinde bir araya geldi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


YAZARLAR