SPOR 28.06.2024 17:33:55 0

Haliliye Belediyesi ile dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Haliliye Belediyesi ile dünya şampiyonasına hazırlanıyor
Haberi Sesli Oku

Haliliye Belediyesi ile dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Haliliye Belediyespor bünyesindeki Milli Sporcu Abdulsemet Ocakoğlu, bilek güreşi dalında Avrupa Şampiyonu olarak, Slovakya’da Türk Bayrağını dalgalandırdı. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasına hazırlanan genç sporcu, destekleri için Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ederek, hedefinin ise Dünya Şampiyonluğu olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve spora yatırımları ile Şanlıurfalı gençler, Türk Bayrağını birçok ülkede dalgalandırmaya devam ediyor. Haliliye Belediyespor bünyesindeki Milli Sporcu Abdulsemet Ocakoğlu, bilek güreşi kursundan aldığı eğitim ile başarıdan başarıya koşuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hizmet veren spor merkezlerinde müsabakalara hazırlanan 22 yaşındaki genç sporcu, katıldığı çeşitli müsabakalardan dereceler ile dönüyor. Başarısıyla göz dolduran Ocakoğlu, Mayıs ayında Slovakya’nın başkenti Bratislava’da düzenlenen ve 29 ülkeden bin sporcunun katıldığı Paralimpik Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Milli Takım adına ter döktü. Rakiplerini yenen ve altın madalyanın sahibi olan Ocakoğlu, Avrupa Şampiyonu olarak, Türk bayrağını Slovakya’da dalgalandırdı.
Avrupa Şampiyonluğu ile Şanlıurfa’nın da gururu olan Haliliyeli sporcu Ocakoğlu, “İlk Liselerarası Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldum ve ardından Milli Takım seçmelerine gitmeye hak kazandım. Orada Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma girdim. Çeşitli derecelerde Türkiye ve Avrupa Şampiyonlukları kazandım. En son hayalim olan Avrupa Şampiyonluğuna ulaştım. Mayıs ayında Slovakya’da yapılan yarışmada Avrupa Şampiyonu oldum. Bayrağımı açtım, İstiklal Marşımızı okuttum. Benim için çok büyük bir gururdu” dedi.
Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Başkan Mehmet Canpolat’a desteklerinden ötürü teşekkür eden Ocakoğlu, şimdiki hedefinin ise Moldova’da gerçekleşecek olan Dünya Şampiyonluğu olduğunu belirterek,“ Şimdi önümüzde Moldova’da yapılacak olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası var. İnşallah orada Dünya Şampiyonu olmak istiyorum. Geçen yıl Dünya ikincisi olmuştum, Dünya Şampiyonluğu kıl payı kaçmıştı. Şimdi ise inşallah Dünya Şampiyonu olacağım. Bu yolda bana destek veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.

İşgalciler, Filistinli hasta esirlere "yavaş ölüm" uyguluyor

Darbeci Mısır Yönetimi, Gazze konvoyunu durdurdu: Gözaltı ve sınır dışı işlemleri başladı

Gazze Sağlık Bakanlığı: Hastalarımızı kurtarın

Washington'dan Orta Doğu'da tahliye hazırlığı: Gerilim tırmanıyor

Siyonist rejimin Gazze'ye saldırılarında 80 Filistinli daha şehit oldu

Küresel yürüyüş için gözaltına alınanların serbest bırakılması çağrısı

"Direniş Kervanı" yolunu sürdürüyor, işgalci rejime meydan okuyor

Malatya'da tarım aracı devrildi: 1 ölü

Bakan Göktaş: Aileyi evrensel bir değer olarak yeniden tanımlamalıyız

Malatya'da 41 noktada yangın çıktı

İşgalci rejimin Lübnan'a saldırısında bir şehit 3 yaralı

Çorum'da  ormanlara girişler yasaklandı

Tarım alanında 2025’te 60 yeni çeşit tescillendi

Batman'da anız yangını

Şırnak'ta tır şarampole devrildi: Şoför ağır yaralandı

Şırnak'ta yaklaşık 100 küçükbaş, yıldırım düşmesi sonucu telef oldu

Batman’da Diş Hastanesi Fakültesi inşaatında yangın

HAMAS'tan Ramallah'ta yüzlerce dönüm araziye el konmasına tepki

Öğretmenler, haziran dönemi mesleki çalışma programına istedikleri illerde katılabilecek

Polonya hükümeti güven oylamasını kazandı

Tartıştığı şahsı silahla vurarak yaraladı

Akkuyu NGS'de su besleme sistemi pompalarının elektrik motorları devreye alındı

Sınav öncesi kaygıyı kontrol etmenin yolları

İran'da metanol tankerinde çıkan yangında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Yardım filolarının güvenliği savaş gemileriyle sağlanmalı

Saadet Partisi'nden “Özgür Gazze” mitingi

Zirai donun vurduğu Malatya'da kayısı ihracatında sert düşüş!

Fahrettin Altun, Türkiye'nin savaş uçağı ihracatını değerlendirdi

Siirt’te kuvvetli rüzgâr işyerini vurdu: Ağaç devrildi, esnaf zarar gördü

Malatya'da çiftçilerin talepleri ve destekler masaya yatırıldı

Yükleniyor