• BIST 100

    9523,31%-1,41
  • DOLAR

    37,92% -0,06
  • EURO

    41,17% 0,41
  • GRAM ALTIN

    3806,30% 0,19
  • Ç. ALTIN

    6190,39% 1,97

Haliliye’de üstyapı için tüm ekipler sahada

GÜNDEM 29.01.2024 15:10:12 0
Haliliye’de üstyapı için tüm ekipler sahada

Haliliye’de üstyapı için tüm ekipler sahada

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Devteyşti Mahallesinde deforme olmuş yolları kilitli beton parke taşıyla yeniliyor. Ulaşımın konforlu hale geldiği yol çalışmaları 5 noktada sürerken, çalışmalar mahalle sakinlerinin takdirini topluyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını devam ettiriyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde hummalı şekilde sürdürülen üstyapı çalışmalarıyla daha konforlu ve ulaşımın kolaylaştığı yeni yollar hizmete sunuluyor. Üstyapı çalışmalarıyla her geçen gün yol ağını daha da genişleten Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olmuş yolları ise bakım ve onarım çalışmalarıyla güzelleştirmeye devam ediyor. Devteyşti Mahallesinde 5 ayrı noktada devam eden çalışmalar ile kilitli beton parke taşlarıyla döşenen yeni yollar, mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Kısa sürede tamamlanan ve hizmete sunulan yollar için memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekiplere teşekkürlerini iletti.
Devteyşti Mahallesinde deforme olmuş tüm yolların bir bir onarıldığını ifade eden Mahalle Muhtarı Tahir Kına ise, “Şu anda 5 ekibimizle Devteyşti Mahallemizde üstyapı onarımı, kilitli beton parke taşı onarımı yapılmaktadır. Bu konuda emeği geçen, başta Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a ve fen işleri ekibine mahallem adına teşekkür ederim. İnşallah çalışmaların devamını dilerim. Mahallemiz, Urfa’nın en büyük mahallesi, 100 bin nüfusla hizmet görüyor. Belediyenin bize vermiş olduğu hizmetten dolayı tekrardan mahallem adına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür eder, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; merkez ve kırsal mahallelerdeki üstyapı çalışmalarının periyodik olarak devam ettiği belirtildi.

İran ve Bahreyn ilişkileri düzeltmek istiyor

Rus askeri uçağı düştü: Bir ölü

WhatsApp hesabınızı saldırılara karşı nasıl korursunuz?

Ramazan Bayramı'nda Bursa'da binlerce kişiye trafik cezası kesildi

Türkiye’den siyonist bakanın Mescid-i Aksa baskınına tepki

Diyabetlilerde topuk çatlağı kangrene kadar gidebiliyor!

Balıklıgöl'ün ikizinde sona doğru gelindi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hortum hasara yol açtı 

Bingöl’de sahipsiz hayvanlar için yeni adımlar

Endonezya'daki yanardağ kül püskürttü

Siirt’te çatıdan düşen kadın ağır yaralandı

HAKSİAD Genel Başkanı Turgut’tan CHP’nin boykot çağrılarına tepki

Bakan Yerlikaya: Esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz

Uludağ’daki otel yangınında ölü sayısı 3’e yükseldi

Bingöl-Erzurum karayolunda trafik kazası: 5 yaralı

Japonya'da 6.2 büyüklüğünde deprem

İtafiye ekipleri minik kediyi bulunduğu yerden kurtardı

Batman Valiliği seyircisiz oynanan maçta stadyum keyfi yaşattı

Hintliler 2024 yılında siber suçlardan 2,67 milyar dolar kaybetti

Özbekistan ile İran, ticaret ve ekonomik iş birliğini artıracak

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 50 bin 423'e ulaştı

DEİK Başkanı Olpak: Boykotlarda sadece şirketler değil ülke ekonomisi de yara alır

Bakan Tekin'den boykot tepkisi

Elazığ’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Sağlık Bakanlığı’ndan Dünya Otizm Farkındalık Günü paylaşımı

ECB Başkanı: ABD tarifeleri dünyaya zarar veriyor:

BM, işgal kuvvetlerinin Refah'ta 14 insani yardım görevlisini infaz etmesini kınadı

Malatya'da boykot çağrılarına karşı "indirim" uygulaması

Rusya: Ukrayna krizinin temel nedenlerini ortadan kaldırmak için çalışacağız

Küçük çocuklar, bayram harçlıklarını Gazze için bağışladı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ