-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
"Hayat Namazla Güzeldir" kurslarına katılan kız çocukları: Kurs bizlere çok şey kattı
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Konya'da "Hayat Namazla Güzeldir" programına katılarak eğitim gören kız çocukları, "dinin direği" namazı idrak ettiklerini, ayrıca siyer ve fıkıh bilinci aldıklarını söyledi.
Konya'da Peygamber Sevdalıları Vakfı "Hayat Namazla Güzeldir", sloganıyla çocuklara yönelik 6 haftalık bir kurs düzenledi.
Kursa katılım gösteren çocuklar, başarıyla eğitimlerini tamamlayarak namaz, siyer ve fıkıh gibi dersler aldı.
Bu süreçte tüm peygamberlerin hayatını öğrendiğini söyleyen Eslem Yılmaz, "Hayat namazla güzeldir programının 6 haftalık sürecinde Peygamber Efendimizin ve tüm peygamberlerin hayatını öğrendim. Namazı, abdesti ve diğer tüm şeyleri öğrendim. Bu süreç içerisinde çok eğlendik çok güzeldi her şey için çok teşekkür ediyorum." dedi.
Eksik olduğu konularda ve geçen yıla göre eğitimin daha verimli olduğunu söyleyen Hümeyra Yılmaz ise," Geçen yıl yaptığımız kurslara nazaran bu yıl yaptığımız Kur'an kursumuz daha faydalı, verimli ve eğlenceli geçti. Hayat Namazla Güzeldir programının 6 haftalık sürecinde eksik olduğum konuları bu yıl tamamlama şansım oldu. Kur'an ve sürelerde eksiklerimi tamamladım. Kısacası bu kurs bizlere çok şey kattı. Bunları bize öğreten hocalarımdan Allah razı olsun, hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
"Tesettür bilincini öğrendik"
Tesettür ve namaz bilincini öğrendiklerini söyleyen Hacer Ecrin Gültekin ise, "Yaz kurslarımız çok eğlenceli ve güzel geçti. 6 haftalık eğitimimizde çok güzel bilgiler öğrendik. Bunlardan bazıları tesettür, namaz ve abdest bilinci öğrendik. Bu süreç zarfında bize ders veren tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Amine Hafsa Tunç ise, "Kursumuzda siyer, fıkıh, peygamberlerin hayatı ve ayrıca namaz ve abdest konularını öğrendim. Kurs vaktimiz çok eğlenceli geçti. Bunları bize öğreten hocalarımızdan Allah razı olsun. "diye konuştu. (İLKHA)
Meteorolojiden 10 il için sarı kodlu uyarı
Ülke genelinde kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Fransa’da kamyon şoförlerinden akaryakıt zammına protesto
Malatya'da otomobil takla atarak ters döndü: 1 yaralı
İran Hürmüz Boğazı'ndan 20 geminin geçişine izin verdi
ABD'de hemzemin geçitte tren minibüse çarptı: 5 ölü
Bölge Ekonomisi Diyarbakır’da Masaya Yatırıldı
Mısır'da kamu ve özel sektörde uzaktan çalışma kararı
Lübnan'da basın aracı hedef alındı: 3 gazeteci katledildi
Malatya'da traktör kazası: 2 yaralı
Cibuti açıklarında göçmen teknesi battı: 9 ölü, 45 kayıp
Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa'yı bir aydır kapalı tutuyor
Çin'de alevlere teslim olan binanın çatısında mahsur kalanlar hastaneye kaldırıldı
Dışişleri Bakanı Fidan Pakistan'a gidiyor
Küba’da olası bir ABD saldırısına karşı hazırlıklar devam ediyor
Meteorolojiden bazı iller için sarı kodlu uyarı
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 3 kişi yaralandı
Şanlıurfa'da seyir halindeki otomobile silahlı saldırı
Şanlıurfa'da soba gazı sızıntısı: Aynı aileden 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Şanlıurfa'da otomobil şarampole devrildi: Aynı aileden 5 yaralı
Lübnan'a yönelik siyonist rejimin saldırıları sürüyor: Şehit sayısı 1189'a yükseldi
Yetimler Vakfı, kurban hazırlıklarını masaya yatırdı
Hindistan'da yakıt krizi: Halk LPG tüplerini doldurmak için uzun kuyruk oluşturdu
Cizre’de petrol boru hattında sızıntı paniğe yol açtı
Pazarcı esnafı: Akaryakıta gelen zam ve nakliye ücretlerinin artışı ürün fiyatlarının yükselmesine yol açtı
Batman'da ortak tepki: Coğrafyamızda işgalci asker istemiyoruz
Bipolar bozukluk son yıllarda artış eğiliminde!
Prof. Dr. Ulaş: Çocuklara yönelik şefkat merkezli bir yaklaşım göstermekle doğru sonuçlara ulaşılabilir
Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Malatya teknolojik altyapısıyla modern bir şehir haline gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beçiroviç ile görüştü
Yükleniyor







