• BIST 100

    10941,79%3,14
  • DOLAR

    41,94% -0,14
  • EURO

    48,79% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5570,66% -0,04
  • Ç. ALTIN

    9439,52% -0,12

Hayatını kurtaran doktora tatlı ve çiçeklerle döndü

22 Temmuz 2023, Cumartesi 12:20
22 Temmuz 2023, Cumartesi 12:20
Hayatını kurtaran doktora tatlı ve çiçeklerle döndü
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Hayatını kurtaran doktora tatlı ve çiçeklerle döndü

Şanlıurfa’da beyin kanaması geçiren hastaya kısa sürede tanı koyarak acil müdahale yapılmasını sağlayan kadın doktor, hastası tarafından hastanede ziyaret edildi. Sağlığına kavuşan adam ailesiyle birlikte ziyaret ettiği doktor ve ekibine tatlı ikramında bulunarak çiçek takdim etti. Acil bölümünde hastanın yaptığı bu davranış herkes tarafından alkışlandı.
Dünya’da ve Türkiye’de zaman zaman sağlık çalışanlarına yönelik şiddet haberleri gündeme gelirken, bu kez Şanlıurfa’da çekilen özel bir görüntü ise herkes tarafından takdir topladı. Kentte, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan Cengiz Bicek isimli vatandaş, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada Doktor Fatma Özdurmuşoğlu ve ekibi tarafından karşılanan Bicek’e hemen müdahale edildi. Acil bölüm doktoru Özdurmuşoğlu tarafından beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Bicek, tedavi altına alındı. Yoğun süren 80 günlük tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşan Bicek, kendisine kısa sürede tanı koyarak acil müdahale yapılmasını sağlayan Doktor Özdurmuşoğlu ve ekibine hastaneye giderek teşekkür etti.
Özdurmuşoğlu ve ekibine tatlı ikramında bulunarak çiçek takdim eden Bicek’in bu davranışı, hastanedeki herkes tarafından alkışlandı. Sosyal medyadan da paylaşılan görüntüler takdir edildi.
Duygusal anlar yaşandı
Sağlığına kavuşan Cengiz Bicek, 80 günlük tedavisinin ardından kendisine acil müdahale yapılmasını sağlayan doktoru ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyaret sonrası açıklamada bulunan Bicek, “Şiddetli baş ağrısı ile hastaneye müracaatta bulundum. Sarı acil serviste nöbetçi doktorumuz Fatma Özdurmuşoğlu hocamızın titiz ve hızlı müdahale yapmasından dolayı beyin kanaması geçirdiğim tespit edildi. Kısa bir sürede ambulansı, nöbetçi doktoru ayarlayıp, beni ameliyat operasyonuna sevk ettiği için kendisine bugün itibariyle bir teşekkür ziyaretinde bulundum. Özellikle devlet hastanemizin başhekimi Caner Hoca şahsında tüm departmanda çalışan personellere de tek tek teşekkür etmek isterim. Güvenlik apartmanındaki arkadaşlarımız, nöbetçi polis memurumuz bile dahil bana refakat etti. Beni ambulansa kadar yolculadılar. Kısa bir sürede operasyonu geçirdim, bugün de sağlıklı bir şekilde 80’inci günde hocamızı ziyarete geldim, kendisine bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ederim. Sağ olsunlar, var olsunlar' ifadelerini kullandı.

ABD "uyuşturucu taşıdığını" öne sürdüğü bir gemiye daha saldırdı

AB liderleri Ukrayna'ya destek için anlaşamadı

Almanya Başbakanı Merz, Türkiye'ye geliyor

Maduro: ABD ülkemizde rejim değişikliği peşinde

Trump ile Şi görüşmesinin tarihi belli oldu

Lübnan 12 yıl sonra Suriye'ye büyükelçi atadı

Yahudi çetelerin Batı Şeria'da Filistinlilere yönelik saldırıları sürüyor

Almanya'da kuş gribi alarmı

Kontrolden çıkan kamyon dehşet saçtı: 3 ölü, 3 yaralı

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Rusya'da plastik fabrikasında patlama: 10 ölü

Çin ve ABD ticaret müzakereleri Malezya'da yapılacak

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması Türkiye finali İzmir’de gerçekleştirildi

ABD-Rusya hattında kritik görüşme

ABD, Karayipler'e uçak gemisi gönderdi

İstanbul Havalimanı, Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu

Rusya: Ukrayna’da son bir haftada 10 yerleşim yerini ele geçirdik

Venezuela, Karayip Denizi kıyılarında askeri tatbikat başlattı

ABD’den Kolombiya Devlet Başkanı Petro’ya yaptırım kararı

İzmir açıklarında 48 düzensiz göçmen yakalandı

Malatya'da iki otomobil çarpıştı: 1'i ağır 2 yaralı

Malatya'ya 15 yeni hekim atandı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığından "Soykırımcı siyonistlerin yargılanması" için imza kampanyası

Hindistan'da katliam gibi kaza: 25 kişi yanarak öldü

Ukrayna'da tren istasyonuna bombalı saldırı: 4 ölü, 12 yaralı

Seyhan; Acıya Mesai Konulmaz

Adana'da feci kaza: Motosiklet sürücüsü yanarak hayatını kaybetti

"Evlilikler sade olmalı" diyen çift, gençlere örnek oldu

RTÜK Başkanlığı'na Mehmet Daniş seçildi

Gıda ihracatının yıldızları Mersin'de ödüllendirildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


ABD "uyuşturucu taşıdığını" öne sürdüğü bir gemiye daha saldırdı

AB liderleri Ukrayna'ya destek için anlaşamadı

Almanya Başbakanı Merz, Türkiye'ye geliyor

Maduro: ABD ülkemizde rejim değişikliği peşinde

Trump ile Şi görüşmesinin tarihi belli oldu

Lübnan 12 yıl sonra Suriye'ye büyükelçi atadı

Yahudi çetelerin Batı Şeria'da Filistinlilere yönelik saldırıları sürüyor