• BIST 100

    10057,31%1,09
  • DOLAR

    39,83% 0,05
  • EURO

    47,04% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4297,53% 1,65
  • Ç. ALTIN

    6852,68% 3,13

Hayırsever iş adamı 11 yılda binlerce çocuğu sünnet ettirdi

24 Ağustos 2023, Perşembe 12:55
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Hayırsever iş adamı 11 yılda binlerce çocuğu sünnet ettirdi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Hayırsever iş adamı 11 yılda binlerce çocuğu sünnet ettirdi

Şanlıurfa’da hayırsever bir iş adamı, geleneksel hale getirdikleri sünnet şöleninde yüzlerce çocuğu sünnet ettirdi. 11 yıldır davam eden sünnet şöleni çerçevesinde yaklaşık 5 bin çocuk sünnet oldu.
Şanlıurfa’da isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir iş adamı, il genelinde yaşayan ailelerin çocuklarını sünnet ettirme programını, bu yıl 11’inci kez devam ettirdi. Bir düğün salonunda gerçekleştirilen sünnet şöleni çerçevesinde yüzlerce aile, sabahın erken saatlerinde çocuklarıyla birlikte salona geldi. Sünnet kıyafetlerini giyerek salona gelen yüzlerce çocuk, ailelerinin nezaretinde doktorlar tarafından sünnet edildi. Bu yıl 11’incisi düzenlenen sünnet şölenini organize eden Abdulkadir Karakuş, hedeflerinin bin çocuğu sünnet ettirmek olduğunu söyledi. Karakuş, Sünnet şöleninin 15 gün boyunca devam edeceğini aktardı.

“Bugüne kadar 5 bin dolaylarında çocuğumuzu sünnet ettirdik”
Sünnet şölenini hayırsever iş adamı adına organize eden Abdulkadir Karakuş, “Biz çok mutluyuz. Çocuklar erkekliğe ilk adımını atıyor. Bu geleneği 11 yıldır devam ettiriyoruz. Hayırsever iş adamı kardeşimizden Allah razı olsun. Kendisi bütün ihtiyaçlarımızı karşılıyor. İsminin de açıklanmasını istemiyor. Yaklaşık 15 yıldan beri devam eden sünnet geleneğimize pandemi nedeniyle 3 yıl ara verdik. 11 yıldır sürüyor. Bu güne kadar 5 bin dolaylarında çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bu yılda hedefimiz bin çocuğumuzu sünnet ettirmektir. Doktorlarımızın gözetimi altında sünnet şölenimiz yaklaşık 15 gün boyunca devam edecektir” dedi.
İki oğlunu sünnet ettiren vatandaşlardan Halil Belit, “Çok mutluyuz, bu organizasyonu yapan herkesten Allah razı olsun. Çok büyük bir sevap, hayır işi yapıyorlar. Hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyoruz. İki çocuğumu getirdim. Allah’tan hayırlısını diliyoruz” şeklinde konuştu.
Torunlarını sünnet ettiren Ömer Çelik, “Torunları getirdim. Sünnet ettirdim. Bu hayır işlerinin devam etmesini diliyorum. Allah hepsinden arazı olsun. Bu hayrı yapanlara çok teşekkür ederim” dedi.
Vatandaşlardan Mehmet Paça da oğlunu sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Çok mutluyum, vesile olanlardan Allah razı olsun. Böyle bir günü inşallah Allah herkese nasip eder. Geldik mutluyuz, Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
Anne Sakine Paça ise çok duygulandığını belirterek, “Allah razı olsun. Yapanlardan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Rabbim hayırlarını bin kabul etsin inşallah” şeklinde konuştu.
Torununun erkekliğe ilk adımı atmasından dolayı mutlu olduğunu aktaran Müslüm Kartal, “Biz torunumuzu getirdik. Mutluyuz, sevinçliyiz. Allah hayır sahiplerinden razı olsun. Bunun devamını temenni ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Böyle bir mutluluğu millete yaşatıyorlar. Garibanlar var, elbiselerine kadar her şeyi temin ediyorlar. Allah hayırlarını kabul etsin inşallah” diye konuştu.

Malatya Valisi Yavuz: Bir halk sağlığı tehdidiyle karşı karşıyayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anlaşıldığı kadarıyla düşeni yemek bir CHP geleneği

Hazreti Muhammed'e hakaret Taksim Camii’nde protesto edildi

Gitgide artan unutkanlığa dikkat!

İzmir’de ‘yolsuzluk’ operasyonunda Soyer dahil 126 kişi gözaltına alındı

HAMAS: Gazze'deki çocuklar arasında menenjit salgını yeni bir felakete işaret ediyor

Belediye Başkanı Taşkın: Peygamberimize dil uzatanları şiddetle lanetliyoruz

İşgalcilerin Gazze'ye yönelik saldırılarında son 24 saatte 116 şehit, 463 yaralı

Şanlıurfa'da gıda denetimi: Son kullanma tarihi geçmiş ürünlere el konuldu

Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Engin: Bu kirli zihniyetin adı özgürlük değil, alçaklıktır!

Şanlıurfa'da elektrik kesintisi: Birçok ilçe saatlerce elektriksiz kalacak!

HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz: Emeklilerin projelere ulaşımı ücretsiz olmalı

Keçeciliğin son nefesi: Asırlık meslek yok olma tehlikesiyle karşı karşıya

Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda trafik kazası: 2 yaralı

Hububat alım ödemeleri başladı

Buğday hasadı devam ediyor: Çiftçi memnun

HÜDA PAR'dan orman yangınları mesajı: Ciğerlerimiz yanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mizah kisvesiyle yapılan açık bir kışkırtmadır

İzmir'de çıkan yangın sanayiye sıçradı: Onlarca araç hurdaya döndü

Malatya'da şifa arayanlar dağları gezerek kantaron topluyor

Ağrı'nın ekonomisine katkı sunacak AVM temeli atıldı

Batman'daki STK'lar: İfade özgürlüğü kılıfıyla değerlerimize saldırıyorlar

Palu’da hububat hasadı başladı

Şap hastalığı nedeniyle 81 il genelinde tüm hayvan pazarları kapatıldı

Osmangazi Köprüsü ile 1,5 saatlik Körfez geçişi 6 dakikaya düştü

Elazığ’da trafik kazası: 3 kişi yaralandı

Elazığ'da trafik kazası: Bir kişi hafif yaralandı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: Bu alçaklığı destekleyen zihniyeti şiddetle lanetliyorum

Gazze'de, kavurucu sıcaklar altındaki çadırlar cehenneme dönüşüyor

Öğretim Üyesi Dr. Kurşun, HÜDA PAR'ın kanun teklifini değerlendirdi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Malatya Valisi Yavuz: Bir halk sağlığı tehdidiyle karşı karşıyayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anlaşıldığı kadarıyla düşeni yemek bir CHP geleneği

Hazreti Muhammed'e hakaret Taksim Camii’nde protesto edildi

Gitgide artan unutkanlığa dikkat!

İzmir’de ‘yolsuzluk’ operasyonunda Soyer dahil 126 kişi gözaltına alındı

HAMAS: Gazze'deki çocuklar arasında menenjit salgını yeni bir felakete işaret ediyor

Belediye Başkanı Taşkın: Peygamberimize dil uzatanları şiddetle lanetliyoruz