• BIST 100

    10870,57%0,43
  • DOLAR

    40,79% 0,09
  • EURO

    47,75% 0,44
  • GRAM ALTIN

    4383,34% 0,13
  • Ç. ALTIN

    7056,83% 0,08

Hindistan’dan Gaziantep’e uzanan aşk hikayesi

29 Ocak 2024, Pazartesi 12:20
29 Ocak 2024, Pazartesi 12:20
Hindistan’dan Gaziantep’e uzanan aşk hikayesi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Hindistan’dan Gaziantep’e uzanan aşk hikayesi

İstanbul’da taksicilik yapan Mustafa İyigün, taksisine müşteri olarak binen Hindistanlı Meenakshı Patel ile tanışarak aşık oldu. Hindistan’da yapılan düğünün ardından çift Gaziantep’te kıyılan nikahla dünya evine girdi.
İstanbul’da taksicilik yaparak geçimini sağlayan 28 yaşındaki Mustafa İyigün, yaklaşık 1 yıl önce taksisine müşteri olarak binen 30 yaşındaki Hindistanlı Meenakshı Patel ile tanıştı. 1 yıllık görüşmenin ardından Mustafa İyigün ile Meenakshı Patel evlilik kararı aldı. Hindistan’a giden Mustafa İyigün ve Meenakshı Patel, 11 Aralık 2023 tarihinde Mumbai şehrinde ülkenin geleneklerine uygun bir törenle evlendi.
Binlerce kilometre uzaklıktan Gaziantep’e gelen Meenakshı Patel, Mustafa İyigün ile Şahinbey Belediyesi Nikah Salonunda kıyılan nikahlarının ardından dünya evine girdi.

“Anlaşamadığımız konu varsa telefonla yardımlaşıyoruz”
Eşi Meenakshı Patel’in az Türkçe bildiğini ve şu anda kendi aralarındaki iletişimi, çeviri programlarıyla gerçekleştirdiklerini söyleyen Mustafa İyigün, “Ben tam İngilizceyi bilmiyorum ama kendisinin sayesinde İngilizcemi bir yıl içinde çok güzel bir şekilde ilerleyecek iletişim olarak daha çok programlardan İngilizce çeviri programlarından çok iyi anlaşıyoruz. Eğer anlaşamadığımız konu ya da bir sorun varsa telefonla yardımlaşıyoruz” dedi.

“Hindistan’dan Türkiye’ye aşkımız yıldırım gibi düştü”
İstanbul’da taksicilik yaparken Meenakshı ile tanıştığını belirten İyigün, 4 bin 800 kilometrelik mesafenin aşka engel olmadığını ifade ederek, “Ben İstanbul’da taksi işinde çalışırken Meenakshı ile tanıştık. Tanışmamız bir yıl oldu. Ben İstanbul’da taksi iş yapıyordum, taksi de birbirimizi gördük. Ondan sonra büyük bir alev gibi birbirimizin yanan ateşiyle kavurdu ve mutluluğumuzu evlilikle taçlandırdık. Bizim aşkımız yıldırım gibi oldu. Yani birbirimize baktıktan sonra evlenme kararı aldık. Gözlerimizden anladık ve birbirimizi gerçekten de çok seviyoruz. Çok fedakar, çok merhametli bir eşim var. Ona her konuda teşekkür ediyorum. Türkiye ile arasında 4 bin 800 kilometrelik mesafe olan Hindistan’dan Türkiye’ye aşkımız yıldırım gibi düştü ve birbirimizin kalplerini birleştirdi. Ben tam İngilizceyi bilmiyorum ama kendisinin sayesinde İngilizcemi bir yıl içinde çok güzel bir şekilde ilerleyecek iletişim olarak daha çok programlardan İngilizce çeviri programlarından çok iyi anlaşıyoruz. Eğer anlaşamadığımız konu ya da bir sorun varsa telefonla yardımlaşıyoruz. Diğer konular zaten az çok Meenakshı, Türkçe biliyor. Ben çok az İngilizce biliyorum hayatımız, evliliğimiz, evimiz huzur olsun, ikimiz de çok mutluyuz ve birbirimize bir ömür boyu söz verdik, sevmeye devam edeceğiz. Çok mutlu kendisi zaten Türkiye’yi Avrupa Ülkesi gibi görüyor. Türkiye’yi Gaziantep’i çok seviyor ve burada kendisi çok rahat” şeklinde konuştu.

“İstanbul’da başlayan aşkımız devam etti”
Mustafa İyigün ile evlendiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Meenakshı Patel, “Bizim İstanbul’da başlayan aşkımız çok iyi devam etti. İnanılmaz bir aşkımız var inşallah bu sürer ve devamlı olur. Çocuklarımız olur, Hindistan ve Türkiye’de yaşamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İstanbul'da yüzlerce kişi Gazze için kunut duasında buluştu

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den protestolara sert tepki: Ülkemiz büyük bir tehlike altında

Muğla açıklarında 35 düzensiz göçmen kurtarıldı

Bingöl Kent Konseyi: Güvenlik önlemleri kâğıt üzerinde kalmasın

Traktör ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Ensarullah: Ben Gurion Havalimanını hipersonik balistik füzeyle hedef aldık

Diyarbakır'dan Gazze'ye selam: Zulmü durdurmak için birlik zamanı

Çin deney ve gözlem uydusunu fırlattı

Pakistan'da sel felaketi: 645 can kaybı

Gaziantep'te feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

İspanya'da 14 büyük yangın kontrolden çıktı, can kayıpları artıyor

Ukrayna: Donetsk’te 6 yerleşim yerini geri aldık

Bingöl'de trafik kazası: 11 yaralı

Bolivya devlet başkanını seçiyor

Şırnak AFAD gönüllüleri kaynaşma etkinliğinde buluştu

Çanakkale'de orman yangını 2. gününde devam ediyor

ABD'den Rusya'ya yaptırım tehditi

Suriye Cumhurbaşkanı Şara'dan PKK/YPG'ye uyarı: Bir karış topraktan bile vazgeçmeyiz

Hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyredecek

HÜDA PAR: Depreme hazırlıksız yakalanmak ihmalkârlığın bir sonucu

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü

Adana'da orman yangını

"Hayat Namazla Güzeldir" kurslarına katılan kız çocukları: Kurs bizlere çok şey kattı

Rusya ve ABD, Ukrayna'ya yönelik güvenlik garantileri konusunda anlaştı

Avrupa'da 22 ayda Filistin'i desteklemek için 42 bin gösteri ve etkinlik düzenlendi

Siirt’te av sezonu 23 Ağustos’ta açılıyor

Siirt’te otomobil kepçeyle çarpıştı: 2’si çocuk 6 yaralı

Siyonist işgalcilerin Gazze'ye saldırılarında şehit sayısı 61 bin 944'e yükseldi

ABD'de Ukrayna konulu zirve yapılacak

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İstanbul'da yüzlerce kişi Gazze için kunut duasında buluştu

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den protestolara sert tepki: Ülkemiz büyük bir tehlike altında

Muğla açıklarında 35 düzensiz göçmen kurtarıldı

Bingöl Kent Konseyi: Güvenlik önlemleri kâğıt üzerinde kalmasın

Traktör ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Ensarullah: Ben Gurion Havalimanını hipersonik balistik füzeyle hedef aldık