-
BIST 100
16142,27%0,57
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,44% -0,14
-
GRAM ALTIN
6511,80% 2,13
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69
HÜDA PAR Adana İl Başkanı Beyazçiçek'ten Dünya Yaşlılar Günü'nde huzurevi ziyareti
-
A+Buyut
-
A-Kucult
HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek ve teşkilat heyeti, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Adana'daki bir huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi.
Ziyarette büyüklerin hayır dualarını alan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek, toplumun en kıymetli değerlerinden biri olan yaşlıların her zaman hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı.
Beyazçiçek, ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada, yaşlılara hürmetin İslam'daki yerine dikkat çekerek Tirmizi'den şu hadisi paylaştı: "Bir genç, ihtiyar bir kimseye yaşından dolayı hürmet ederse, Allah da ona yaşlılığında kendisine hürmet edecek birisini hazırlar."
"Yaşlılarımızın tecrübeleri gelecek nesillere ışık tutuyor"
Yaşlıların toplum için büyük bir hazine olduğunu ifade eden Beyazçiçek, gençlerin onların kıymetini bilmesi gerektiğini belirtti. "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, geçmişimizin değerli birikimlerini aktaran yaşlılarımızın kıymetini bilmek hepimizin görevidir. Onların hayat tecrübeleri, bizler ve gelecek nesiller için önemli bir rehberdir. Rabbim tüm yaşlılarımıza sağlık ve huzur versin." diye konuştu.
Beyazçiçek, huzurevinde kaldıkları süre boyunca yaşlılarla yakından ilgilenerek onların istek ve temennilerini dinledi. Huzurevi sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştiren Beyazçiçek, yaşlıların mutluluğunun kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Beyazçiçek, yaşlıların geçmişte yaşadıkları zorluklar ve hayatta edindikleri tecrübeleri genç kuşaklara aktarmalarının, toplumun kültürel değerlerini yaşatmada önemli bir rol oynadığını söyledi.
Ziyaretin sonunda Beyazçiçek, huzurevi müdürü Ünzile Uzun Tülü'ye gösterdiği misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür ederek, huzurevi çalışanlarına da yaşlılara sağladıkları hizmetlerden ötürü minnettar olduklarını belirtti. Dünya Yaşlılar Günü'nün sadece bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayan Beyazçiçek, yaşlılara verilen değerin sürekli olması gerektiğini dile getirdi.
Beyazçiçek'in ziyareti huzurevi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, yapılan bu anlamlı ziyaretin toplumun farklı kesimlerine örnek teşkil ettiği ifade edildi. (İLKHA)
Bakan Bayraktar: Yeraltı doğal gaz depolarımız yüzde 71 oranında dolu
Ağrı Dağı’nda kayıp kadın dağcı aranıyor
Kuzey Kore ve Belarus’tan Batı’ya karşı dayanışma mesajı
Şırnak'ta tarihi mağara mantar üretim tesisine dönüştü
Almanya ordusu yapay zekâ ile savaş kararlarını hızlandırmayı planlıyor
Bursa'da kaçak kazı yapan 2 kişi suçüstü yakalandı
Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi kayıt süreci başladı
Bakan Fidan, Çinli mevkidaşı Wang Yi ile görüştü
Enerji krizinin ortasında Güney Sudan petrol üretimini genişletmeye hazırlanıyor
DMM: Dezenformasyon faaliyetlerinde artış gözlemlenmektedir
İçişleri Bakanı Ağrı’da
ABD’nin Kızıldeniz başarısızlığı Hürmüz’de tekrar ediyor
Mardin’de karton yüklü tır devrildi
Bakan Gürlek’in tapu kayıtlarını sorgulayan ilçe tapu müdürü tutuklandı
Diyarbakır’da çöken yolun sebebi ortaya çıktı
Şanlıurfa’da kuvvetli sağanak uyarısı
Gaziantep'te 15 bin ton mısır açık artırma usulüyle satışa sunuldu
Uluslararası ayakkabı fuarı 74'üncü kez kapıları açtı
Bakan Fidan, Suriye, Katar ve Özbekistanlı mevkidaşlarıyla görüştü
Bakan Çiftçi: Nevruz etkinlikleri kapsamında 209 kişi gözaltına alındı
Ulusal Pediatri Kış Kongresi Bursa’da gerçekleştirilecek
Rusya-İran hattına saldırı: Siyonist rejim stratejik tedarik yolunu bombaladı
Mardin’de otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti
"Hesap ve IBAN Bilgisi Paylaşma Suçtur" seminerleri sürüyor
Evlenecek gençlere faizsiz kredi ve indirim desteği
Kapanan köy yolları yeniden ulaşıma açıldı
Bingöl'de okulda 'Kar spreyi' paniği: 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı
İzmir Serbest Bölgesi’ndeki rüşvet soruşturmasında 34 sanık hakkında dava
Gazze'de şehit sayısı 72 bin 265'e yükseldi
Ramazan sonrası düzenli beslenme alışkanlığını kazanmak için izlenmesi gereken yol
Yükleniyor







