-
BIST 100
17568,26%1,33
-
DOLAR
44,73% 0,11
-
EURO
52,77% 0,37
-
GRAM ALTIN
6872,13% 0,87
-
Ç. ALTIN
10987,71% 1,06
HÜDA PAR Adana İl Başkanı Beyazçiçek'ten Dünya Yaşlılar Günü'nde huzurevi ziyareti
-
A+Buyut
-
A-Kucult
HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek ve teşkilat heyeti, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Adana'daki bir huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi.
Ziyarette büyüklerin hayır dualarını alan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek, toplumun en kıymetli değerlerinden biri olan yaşlıların her zaman hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı.
Beyazçiçek, ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada, yaşlılara hürmetin İslam'daki yerine dikkat çekerek Tirmizi'den şu hadisi paylaştı: "Bir genç, ihtiyar bir kimseye yaşından dolayı hürmet ederse, Allah da ona yaşlılığında kendisine hürmet edecek birisini hazırlar."
"Yaşlılarımızın tecrübeleri gelecek nesillere ışık tutuyor"
Yaşlıların toplum için büyük bir hazine olduğunu ifade eden Beyazçiçek, gençlerin onların kıymetini bilmesi gerektiğini belirtti. "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, geçmişimizin değerli birikimlerini aktaran yaşlılarımızın kıymetini bilmek hepimizin görevidir. Onların hayat tecrübeleri, bizler ve gelecek nesiller için önemli bir rehberdir. Rabbim tüm yaşlılarımıza sağlık ve huzur versin." diye konuştu.
Beyazçiçek, huzurevinde kaldıkları süre boyunca yaşlılarla yakından ilgilenerek onların istek ve temennilerini dinledi. Huzurevi sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştiren Beyazçiçek, yaşlıların mutluluğunun kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Beyazçiçek, yaşlıların geçmişte yaşadıkları zorluklar ve hayatta edindikleri tecrübeleri genç kuşaklara aktarmalarının, toplumun kültürel değerlerini yaşatmada önemli bir rol oynadığını söyledi.
Ziyaretin sonunda Beyazçiçek, huzurevi müdürü Ünzile Uzun Tülü'ye gösterdiği misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür ederek, huzurevi çalışanlarına da yaşlılara sağladıkları hizmetlerden ötürü minnettar olduklarını belirtti. Dünya Yaşlılar Günü'nün sadece bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayan Beyazçiçek, yaşlılara verilen değerin sürekli olması gerektiğini dile getirdi.
Beyazçiçek'in ziyareti huzurevi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, yapılan bu anlamlı ziyaretin toplumun farklı kesimlerine örnek teşkil ettiği ifade edildi. (İLKHA)
Isparta'da 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Avrupa'daki hava yolu şirketleri yakıt için AB'den yardım istedi
Elazığ'da kamyonet ve otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Osmaniye'de bağımlılıkla mücadelede uygulama süreçleri ele alındı
Norveç ve Ukrayna’dan İHA üretiminde işbirliği kararı
2025 yılında mobilya ihracatı 4,6 milyar dolara ulaştı
Hatay’da 28 köy evi depremzedelere teslim edildi
Polonya Parlamentosu’nda Nazi sembollü bayrak krizi
BM Genel Sekreteri Guterres: Diplomasiye dönülmeli
Çin'de Licien-1 roketiyle 8 uydu yörüngeye gönderildi
işgalci rejim ile Lübnan doğrudan müzakerelere başlıyor
İtalya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 kişi öldü
Mersin’de güvenlik ve kamu hizmetleri toplantılarında son veriler paylaşıldı
Arakçi ve Fidan müzakere sürecini görüştü
ABD, İran savaşında tüm PrSM füzelerini tüketme noktasına ulaştı
Pezeşkiyan’dan işgalci rejim karşıtı tutumlara destek
Tunus'ta sel felaketi: Bazı bölgelerde eğitime ara verilirken, 1 kişi hayatını kaybetti
Trump: İran görüşmeleri Pakistan’da yeniden başlayabilir
İran: Yeni müzakere turu için anlaşma yok
Adalet Bakanı: Vatandaş adliyede güven duymalı
BM: Orta Doğu'da müzakerelere devam edilirken ateşkes de devam etmeli
Doğum izni 24 haftaya çıkarılıyor
Pamukta genetik devrim: Bin yıllık süreç birkaç yıla indi
Sivas'ta TAKE Projesi kapsamında tohum dağıtımı yapıldı
Çin'de elektrikli otomobil üreticisi fabrikada yangın
İBB davasında Ongun’dan ilk savunma
Kazakistan'da meydana gelen göçükte 2 işçi öldü
Ayasofya’da Bizans bayrağı açan turistler tutuklandı
Karlıova'da nesli tükenmekte olan porsuk görüntülendi
Uganda’dan geri adım
Yükleniyor







