• BIST 100

    9390,51%1,20
  • DOLAR

    38,74% 0,39
  • EURO

    43,40% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4146,90% 1,06
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan'dan Hacettepe'deki LGBT dayatmasına tepki

GÜNDEM 10.05.2025 10:45:13 0
HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Av. Ahmet Karaarslan, Hacettepe Üniversitesi'nde LGBT propagandasına karşı dilekçe çalışması yapan öğrencilerin hedef gösterilmesine tepki göstererek, “Bu ahlaki mücadelede kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Av. Ahmet Karaarslan, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde LGBT dayatmasına karşı çıkan öğrencilerin maruz kaldığı linç girişimine sert tepki gösterdi.

Karaarslan, ahlaki ve manevi değerlere sahip çıkan öğrencilerin cesaretini takdir ettiklerini belirterek, LGBT propagandasının toplumun temel yapı taşı olan aileye ve nesillere tehdit oluşturduğunu ifade etti. Ayrıca “Ailenin Korunması ve Sapkınlığın Önlenmesi Kanun Teklifi” ile bu tehdide karşı yasal mücadele verdiklerini vurguladı.

Sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Karaarslan, "Hacettepe Üniversitesi’nde LGBT dayatmasına karşı mücadele etmek için dilekçe çalışması yapan, ahlaki ve manevi değerlerimizi korumak için kararlı duruş sergileyen öğrencilerimizin yanındayız. HÜDA PAR olarak, bu haklı mücadelelerinde kardeşlerimizi destekliyor, onların cesaretini takdir ediyoruz. Ayrıca bu süreçte LGBT’yi destekleyen bazı çevreler, öğrencilerimizi hedef göstererek ahlaksız bir linç kampanyası başlatmıştır. Bu zihniyeti yakından takip ediyor, sapkınlığı normalleştirme çabalarının toplumumuzun değerlerine aykırı olduğunu bir kez daha vurguluyoruz." ifadelerine yer verdi.  

Açıklamasının devamında Karaarslan, "Diğer taraftan yine LGBT’li sapkınların Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleşen 'Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Sempozyumu' etkinliğine saldırması LGBT sapkınlığının ve propagandasının her düzeyde yasaklanmasının ne kadar elzem olduğunu göstermiştir. Toplumumuzun temel yapı taşı olan aileyi ve nesillerimizi tehdit eden sapkınlığa karşı sunduğumuz 'Ailenin Korunması ve Sapkınlığın Önlenmesi Kanun Teklifi' ile bu mücadelede yasal bir zemin oluşturmayı hedefliyoruz. Bu kanun teklifimiz ile toplumun ortak ar ve haya duygularını inciten, genel ahlak anlayışını ihlal eden her türlü tutum, davranış ve sapkın organizasyonların karşısında durmaya devam edeceğiz." şeklinde açıkladı. (İLKHA)

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Kuzey Kore’den ABD’ye savaş tehdidi

Kremlin: Ukrayna'da ateşkes için bize baskı yapmaya çalışmak oldukça faydasız

DSÖ: Suriye'de 16 milyon kişi acil insani sağlık desteğine muhtaç

Tarife savaşından sonra Çin ve ABD ilk kez masaya oturdu

Traktör ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Hukukçular Derneği yeni başkanını seçti

Ekvador'da suç örgütüne yönelik operasyon: 8 asker öldü

Ukrayna Dışişleri Bakanı Sybiha: Rusya ile 30 günlük ateşkese hazırız

AB'den Rusya'ya ateşkes çağrısı

Mersin'de orman yangını

Eğitimci Polat: On binlerce Gazzeli, açlıktan, susuzluktan, ilaçsızlıktan ve soğuktan ölmektedir!

Muğla açıklarında 36 düzensiz göçmen yakalandı

Malatya'da zincirleme kaza: 6 yaralı

Bursa'da şiddetli dolu yağışı etkili oldu

Gazze susuzluktan ölen bir bölgeye dönüştü

Bursa'da 3 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da metrobüs kazası: 1 ölü, 20 yaralı

Denizli'de uyuşturucu operasyonu: 22 gözaltı

Dışişleri Bakanlığı: Pakistan-Hindistan ateşkesinden memnunuz

Pakistan ve Hindistan ateşkes konusunda anlaştı

Şiddetli yağış sele neden oldu: 3 ölü

ÖNDER 60'ıncı Genel Kurulu gerçekleşti

HÜDA PAR Genç İlçe Gençlik Kolları’ndan engellilere yönelik duyarlılık çağrısı

Kasten yaralama suçundan aranan 2 şahıs yakalandı

Çiçekçiler: Dinimiz annelere hak ettiği değeri vermiştir

Kimyasal tesiste çıkan yangın nedeniyle 150 bin kişiye uyarı!

Gaziantep merkezli FETÖ operasyonu: 225 gözaltı

YKS öğrencilerine kritik uyarılar: Disiplin, devamlılık ve sınav modu başarıyı getirir

Gazze'de can kaybı 52 bin 810'a yükseldi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ