Tarih: 04.10.2024 18:14

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, İl Müftüsü Yalçınkaya’yı ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, 1-7 Ekim arası kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’yı ziyaret ederek, din ve toplumsal değerlerin güçlendirilmesi için ortak çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Müftü Yalçınkaya’yı ziyaret eden İl Başkanı Durmaz, Gazze ve Lübnan’da yaşanan siyonist zulüm ve soykırıma karşı İslam âleminde toplumsal duyarlılığın artırılması gerektiğine dikkat çekti.

Müftü Yalçınkaya ise, camilerin ve din görevlilerinin toplumsal hayattaki rolüne dikkat çekerek bu hizmetlerin geliştirilmesi gerektiğini belirtti.

Müftü Yalçınkaya ayrıca Müslümanlar arasındaki kardeşliğin temellerinin sağlamlaşması ve ümmetin sorunlarından kurtulması için tüm meselelerde Kur’an-ı Kerim’in merkeze alınması gerektiğini söyledi.

Ziyaret, Durmaz ile Yalçınkaya’nın toplumsal değerlerin güçlendirilmesi için atılacak adımlar ve 7 Ekim Aksa Tufanının sene-i devriyesinde yapılacak yürüyüş ve etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunmasıyla sona erdi. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —