• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

HÜDA PAR deprem bölgesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

GÜNDEM 9.01.2025 09:29:21 0
HÜDA PAR deprem bölgesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

HÜDA PAR'dan bir heyet, Hatay'ın Reyhanlı ve Hassa ilçelerinde taziye, köy ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Mahmut İrtem, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Emin Özaslan, HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek, HÜDA PAR Hatay İl Başkanı Aydın Çelik, HÜDA PAR Osmaniye İl Başkanı Osman Aslan ve beraberindeki heyet, Hatay’da deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak halkla buluştu.

Heyet, program kapsamında ilk olarak Reyhanlı ilçesine bağlı Paşaköy’de bir taziye ziyaretinde bulundu. Vefat eden kişinin ailesine başsağlığı dileklerini ileten heyet, ailenin acısını paylaşarak sabır diledi.

Deprem sonrası köy evlerinde incelemeler

Taziye ziyaretinin ardından heyet, Reyhanlı’nın Karahöyük köyüne geçti. Köy evlerini ziyaret eden heyet, deprem sonrası yaşam koşullarını yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi. Vatandaşlar, bölgede devam eden sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi verirken, heyet sorunları yetkili mercilere ulaştırmak adına notlar aldı.

Hassa’da kıraathane'de halkla buluşma gerçekleştirildi

Hassa ilçesindeki program kapsamında heyet, bir kıraathanede vatandaşlarla buluştu. Bölgedeki deprem sonrası çalışmaların ele alındığı ziyarette, halkın beklentileri ve yaşanan sıkıntılar değerlendirilerek sorun ve talepleri dinlendi.

Söğüt köyü ve türbe ziyareti yapıldı

Programın son durağı olarak heyet, Hassa ilçesine bağlı Söğüt köyüne geçti. Şeyh Muhammed Ali Türbesi’nde köy halkıyla bir araya gelen heyet, hem manevi bir atmosferde istişarelerde bulundu hem de bölgedeki sosyal ve ekonomik ihtiyaçları masaya yatırdı.

Heyetin ziyaretleri, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Bölge halkı, HÜDA PAR heyetinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan istişarelerin sorunların çözümüne katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti. (İLKHA)

Los Angeles protestoları New York'a da sıçradı: Onlarca gözaltı

Rusya'dan esir takasına ilişkin yeni açıklama

Antalya'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Van'da 87 kilogram uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Malatya'da silahlı kavga: 1 kişi yaralandı

Kuveyt'te bomba ihbarı yapılan uçak acil iniş yaptı

Dışişleri Bakanı Fidan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü

Malatya'da baraka yangını

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, yangında hayatlarını kaybeden Çavdar ailesinin taziyesine katıldı

Malatya’da park halindeki otomobil alev aldı

Davet ve Gençlik Hareketi bayramlaşma etkinliğinde buluştu

Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi aileler unutulmadı

Çin bandıralı balıkçı gemisi Filipinler'de karaya oturdu

İngiltere’de kızamık vaka sayısı artıyor

Mardin’de akrabalar arasında silahlı kavga: 1 ölü 3’ü ağır 10 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 880'e yükseldi

Donetsk sınırlarına ulaşan Rus ordusu taarruza hazırlanıyor

Pozantı Otoyolu'nda kaza: Takla atan araçtaki 3 kişi yaralandı

Ankara'da orman yangını

Batman’da elektrik kablosu yangını

Kolombiya'da 6,5 büyüklüğünde deprem

Dışişleri Bakanı Fidan, Mısırlı ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla görüştü

Tellerin arasına sıkışan yaban keçileri kurtarıldı

Yozgat'ta trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Siyonist rejimden Gazze yolundaki Madleen gemisine küstah tehdit

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü

İşgalcilerden Batı Şeria'da yeni yıkım tebligatları

Yetimler Vakfı kurban etlerini Diyarbakır'daki yetim ailelere ulaştırıyor

Mardin’de Kurban Bayramı denetimleri artırıldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ