• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5891,77% 0,61
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı: Engelli bireyler toplumumuzun ayrılmaz bir parçası

03 Aralık 2025, Çarşamba 17:17
03 Aralık 2025, Çarşamba 17:17
HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı: Engelli bireyler toplumumuzun ayrılmaz bir parçası
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Üstündağ, 3 Aralık engelliler Günü dolayısıyla engelli bireyleri ziyaret etti.

HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Üstündağ, bazı engelli vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi.

Üstündağ, yaptığı açıklamada, "Bizler de HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları olarak, sadece bir günle sınırlı kalmaması gereken toplumsal sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ettik. Engelli kardeşlerimizin hayatlarına dokunmak, onların günlük yaşamdaki zorluklarını yerinde görmek ve en önemlisi, yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına anlamlı ziyaretler gerçekleştirdik. Amacımız, onların mücadelelerine ortak olmak ve seslerine kulak vermektir." dedi.

"Engelli bireyler, toplumumuzun en kıymetli hazinesidir"

Engelli bireylerin, toplumun ayrılmaz bir parçası ve en kıymetli hazinesi olduğunu söyleyen Üstündağ, "Onların sahip olduğu potansiyel, azim ve yaşama sevinci, hepimiz için ilham kaynağı olmalıdır. HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak biz, siyaseti sadece kürsülerde nutuk atmaktan ibaret görmüyoruz. Siyaset, özellikle gençlik teşkilatları için, sahada olmak, dert dinlemek ve çözüm üretmek demektir. Gençlik kollarımız, bu ziyaretlerle, partimizin dezavantajlı gruplara yönelik politikalarını somut adımlarla destekleme misyonunu bir kez daha ortaya koymuştur. İnanıyoruz ki, gençlerin enerjisi ve duyarlılığı, engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmada en büyük güç olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Sadece yardıma muhtaç kişiler olarak görülmesi büyük bir yanılgıdır"

Üstündağ, "Engelli bireylerin sadece yardıma muhtaç kişiler olarak görülmesi büyük bir yanılgıdır. Onlar, doğru imkanlar ve destekleyici bir çevre sağlandığında, sanattan spora, bilimden siyasete kadar her alanda büyük başarılara imza atabilen üretken bireylerdir. Onların topluma katılımını artırmak, bizlerin onlara bir lütfu değil, aksine insanlık görevimiz ve toplumsal zenginliğimizin bir gereğidir. Bu vesileyle, Engelliler Günü'nün anlam ve önemine bir kez daha dikkat çekmek istiyorum: Bu gün, sadece tebrik ve kutlama mesajları yayınlamakla geçiştirilecek bir gün değildir. Aksine, eksiğimizin nerede olduğunu, daha iyi bir toplum için ne yapmamız gerektiğini sorgulama günüdür. HÜDA PAR Gençlik Kolları'nın sadece 3 Aralık'ta değil, yılın her günü engelli kardeşlerimizin sesi, kolu kanadı olmuş olmaya devam edecektir." şeklinde konuştu.

Üstündağ son olarak, "Gaziantep'teki engelli kardeşlerimize ve onların değerli ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Onların azmi ve sabrı, hepimize örnek olmaya devam edecektir. Engelsiz bir Gaziantep ve engelsiz bir Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız tamdır. Sevgi, saygı ve empatiyle tüm engelleri aşabiliriz. Bu anlamlı günde yanımızda olan herkese teşekkür ediyor, engelli kardeşlerimize daha adil, daha erişilebilir ve daha mutlu bir yaşam diliyorum." dedi. (İLKHA)

Zonguldak’ta denetimlerde güvensiz gıdalara el konuldu

Almanya’da küçük uçak acil iniş yaptı: 3 yaralı

Çin’den küresel çelik piyasasını sarsacak karar

AB ülkeleri, Rusya'nın varlıklarını dondurma kararı aldı

Eskişehir'de feci kaza: 9 yaralı

Kocaeli’de uyuşturucu operasyonunda 85 gözaltı

ABD'de sağanak nedeniyle acil durum ilan edildi

Almanya ile Rusya arasında siber saldırı krizi

Kastamonu’da silah kaçakçılığı operasyonu: 8 gözaltı

Ukrayna, ABD ve Avrupa'dan temsilciler tekrar bir araya geldi

Yoldan çıkan otomobil ağaca çarptı: 3 yaralı

BM Genel Kurulu'nda Gazze tasarısı kabul edildi

Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan için kuvvetli yağış uyarısı

Rusya: Ukrayna'da 8 yerleşim yeri ele geçirildi

Dışişleri Bakanlığından Ukrayna'daki gemi saldırısına ilişkin açıklama

Büyükşehir Belediye Başkanı Er, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi

Kastamonu açıklarında 4.1, Mersin açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem

Erzincan’da kar ve tipi nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı

Tayland'da parlamento feshedildi, erken seçim süreci başladı

Malatya'da "torbacı" operasyonu: 1 tutuklama

Bakan Bolat: ABD ile ticari ilişkileri kapsamlı şekilde ele aldık

Kilis'te trafik kazası: 3 yaralı

Bakan Işıkhan: Gelir, istihdam ve makroekonomik denge gözetilecek

Bakan Tekin açıkladı: Meslek liselerine ilgi artıyor

Rusya, Ukrayna'nın Odessa Limanı'nda yük gemisini vurdu

Putin ve Pezeşkiyan Aşkabat'ta görüştü

KGB'den devlet başkanlığına uzanan bir siyasi yaşam: Haydar Aliyev

İtalya'da işçiler hükümeti protesto için grevde

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan’dan toplu taşıma zammına tepki

ABD'de doğal gaz hattında patlama: 6 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Zonguldak’ta denetimlerde güvensiz gıdalara el konuldu

Almanya’da küçük uçak acil iniş yaptı: 3 yaralı

Çin’den küresel çelik piyasasını sarsacak karar

AB ülkeleri, Rusya'nın varlıklarını dondurma kararı aldı

Eskişehir'de feci kaza: 9 yaralı

Kocaeli’de uyuşturucu operasyonunda 85 gözaltı

ABD'de sağanak nedeniyle acil durum ilan edildi