• BIST 100

    9396,02%1,40
  • DOLAR

    38,04% -0,23
  • EURO

    43,49% -0,35
  • GRAM ALTIN

    4036,40% -1,51
  • Ç. ALTIN

    6569,86% -0,17

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: Rabbim bu gece hürmetine ümmete vahdeti nasip etsin

GÜNDEM 13.02.2025 14:52:22 0
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: Rabbim bu gece hürmetine ümmete vahdeti nasip etsin

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Berat Gecesi'nin tüm İslam ümmetine ve Filistin'e özgürlük getirmesi temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, "Af, mağfiret ve suçtan kurtuluş anlamına gelen Berat Gecesi'nin tüm Müslümanların kurtuluşuna ve günahlarımızdan arınmamıza vesile olmasını Rabbim'den diliyorum." dedi.

Bu gecenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Göçer, "Peygamber Efendimizin bize bildirdiğine göre Rabbimiz bu gece kullarının isteklerine cevap verecek, af ve mağfiretini kullarının üzerine yağdıracak adeta. Biz de bu mağfiretin tüm Müslümanlara ve hassaten zulüm altın bulunan Filistin'in kurtuluşuna vesile olmasını yüce Rabbimizden diliyoruz. Yüce Rabbim bu gece hürmetine dağınık halde bulunan İslam ümmetine vahdet, birlik ve beraberlik nasip etsin. Bizleri rızasına nail olacak işler peşinde koşan, hayırda yarışan kullarının zümresine nail etsin." ifadelerini kullandı.

"Dualarımızda Gazze'yi unutmayalım"

Göçer duanın önemine değinerek, "Ramazan ayının müjdecisi olan bu gece kendimiz, aile efradımız ve bütün Müslümanlar için dua edelim. Dua biz Müslümanların Rabbine yaklaşması için en önemli ibadet şekillerinden biridir. Dua ile acziyetimizi anlar, Rabbimize karşı kul olmanın şuur ve lezzetine varırız.  Bundan dolayı bu gece kendimiz, İslam ümmeti ve zulüm altındaki mazlum coğrafyalar için dua etmeyi unutmayalım.  Hassaten Gazze'yi dualarımızda unutmayalım. Rabbim gecemizi mübarek eylesin bizler için hayır kapılarına vesile kılsın." şeklinde konuştu. (İLKHA)

BM, Sudan'daki insani krize dikkat çekti

Meteorolojiden gök gürültülü sağanak uyarısı

Otobüs ile otomobil çarpıştı: 1ölü, 2 yaralı

İzmir açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

İşgalci ABD’den Yemen'e yeni hava saldırısı

Moldova Parlamentosu seçim kararı aldı

ABD'de Florida Eyalet Üniversitesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

Seyir halindeki beton mikseri aniden alev aldı

Rusya ve Japonya arasında tatbikat krizi

İtalya’da teleferik kazası: 4 ölü 1 yaralı

Donetsk bölgesindeki Preobrajenka'yı Rusya ele geçirdi

Meksika ile Ekvador arasında diplomatik kriz

Kongo'da teknede yangın çıktı: 32 ölü

ABD’de üniversitede silahlı saldırı: 4 yaralı

Çin ve Malezya arasında vize muafiyeti anlaşması

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever: Mervani Camii üzerine eğlence merkezi yapılması kabul edilemez!

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları vefat eden ilçe başkanlarının taziyesine katıldı

Malatya'da kene vakası

Hayırsever fırıncıdan örnek davranış

İtalya'da şiddetli yağışlar sele yol açtı

Konya'da trafik kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Dicle Elektrik: Siverek ve Viranşehir’e bağlı bölgelerde kaçak kullanım yüzde 95’e dayandı 

Denizli'de LPG tankı patladı: 8 yaralı

Gaziantep'te 58 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Lübnan’da işgal saldırısı: Bir şehit

Yeni Yüzyıl Partisi: Türkiye Siyasetinde Yeni Bir Nefes

Kollarını kaybeden Filistinli çocuğun fotoğrafı dünyada birinci oldu

Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

İpsala Sınır Kapısı'nda 17 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

ABD’den Yemen’deki bya yaptırım

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ