• BIST 100

    8876,22%-0,98
  • DOLAR

    34,24% 0,31
  • EURO

    37,45% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2928,22% 1,36
  • Ç. ALTIN

    4875,20% 0,83

HÜDA PAR "Gençlik Haftası" etkinlikleri Gazze ana temasıyla gerçekleşecek

GÜNDEM 12.10.2024 17:07:20 0
HÜDA PAR

​"Gençlik Haftası" nedeniyle HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Türkiye geneli bir dizi etkinlik düzenleneceği açıklandı. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl Gazze ana temasıyla gençlerle bir araya gelinecek.

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 13-20 Ekim tarihleri arasında "Gençlik Haftası" kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili olarak HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın, açıklamalarda bulundu.

"Gençlik ve Gazze: değerlerimizle yürüyoruz" diyen Günaydın, "HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Gençlik Haftası etkinlikleri, bu sene de büyük bir özveriyle devam ediyor. Her yıl belirli bir tema etrafında gerçekleştirdiğimiz bu etkinliklerde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Gazze ana temasıyla gençlerimizi bir araya getirmekten büyük bir onur duyuyoruz." dedi.

Günaydın, "Geçtiğimiz yıl, 7 Ekim'de başlayan Aksa Tufanı sonrası etkinliklerimizin temasını #AksaTufanı olarak belirledik. Bu kapsamda, Filistin’deki soykırımı, Gazze’de yaşanan insanlık dışı saldırıları ve siyonizmin küresel etkilerini ele aldık. Gençler olarak bu büyük meselede üzerimize düşen sorumlulukları hatırlattık, tartıştık ve bilinçlendik. Aksa Tufanı’nın üzerinden bir yıldan fazla süre geçmiş olmasına rağmen, Filistin’deki soykırım ve insani krizler ne yazık ki artarak devam etmektedir. Katliamlar, sadece Filistin sınırlarıyla sınırlı kalmayıp Lübnan'a kadar yayılmıştır. Her gün yeni bir acı ve dramla karşı karşıya kalıyoruz. Bu acı gerçekler karşısında, gündemimizin birinci sırasına Gazze’yi ve Filistin’de yaşanan soykırımı taşımaya kararlıyız. Bu sebeple, bu yılki etkinliklerimizin temasını 'Gençlik ve Gazze: Değerlerimizle Yürüyoruz' olarak belirlemiş bulunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

Tüm insanlık için İslam'ın adaletini haykıracaklarını belirten Günaydın, "Türkiye genelindeki teşkilatlarımızla düzenleyeceğimiz etkinliklerle, gençliğin gündemine Gazze’yi taşıyacak ve bu soykırıma karşı sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlatacağız. Hür Gençlik olarak, dünya düzenini kontrol eden bir avuç azgın siyonistin tahakkümüne karşı duran bir inanca ve kararlılığa sahibiz. İnsan hakları, adalet, kardeşlik ve özgürlük maskesi altında dünyayı zulme boğan Batı’yı, Amerika’yı ve onların yozlaşmış sistemlerini ifşa etmeye devam edeceğiz. Bu yolda, İslam’ın medeniyet değerleriyle donanmış gençler olarak, Gazze’deki kardeşlerimizi destekleyecek ve insanlığa umut olacak adımlar atacağız. Gerçek bir barış ve adalet arayan, zulümden kurtulmayı bekleyen tüm insanlık için İslam’ın adaletini haykıracağız. İnanç, azim ve kararlılıkla adil ve hür bir dünya için yürümeye devam edeceğiz." şeklinde belirtti.

Son olarak Günaydın, "Bu kapsamda, 'Gençlik ve Gazze: Değerlerimizle Yürüyoruz' teması altında düzenleyeceğimiz panel, konferans, münazara, açık oturum, gençlik buluşmaları, film gösterimleri ve okuma programlarına tüm genç arkadaşlarımızı davet ediyoruz. Sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk ve onur duyacağız." dedi. (İLKHA)


Malatya’da bıçaklı kavga: 1 yaralı, 4 gözaltı

Çorum'da feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Endonezya'dan Filistin'i devlet olarak tanıma çağrısı

Muğla açıklarında 18 düzensiz göçmen kurtarıldı

AFAD'dan 12 il için sağanak uyarısı

Afrika Boynuzu’nda artan gerginlik gerekçesiyle üçlü ittifak kuruldu

Kamyonet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı

MED-9 grubunun 11’inci zirvesinin sonuç bildirisi açıklandı

İstanbul için sağanak uyarısı

Batman'da bisiklet sürücüsü tır'ın altında kaldı

İşgalci siyonistler Lübnan halkını yerinden etmeye devam ediyor

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, köylülerin "durak" talebine dikkat çekti

Benzin istasyonunda patlama: 4 ölü çok sayıda yaralı

Afyonkarahisar'da orman yangını

Meteorolojiden Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı

Siyonist işgalcilerden Lübnan'a hava saldırısı: 5 ölü 23 yaralı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Elazığ'da çiftçilerin sorunlarını dinledi

Kontrolden çıkan otomobil yol kenarına devrildi: 2 yaralı

Boykot Amca, işgalci siyonistlerin mallarının satılmaması için mücadele ediyor

Batman'da traktör ile pikap çarpıştı: 2 yaralı

Doğrulanmış ilan uygulaması otomotivde de başlıyor

Meteoroloji Marmara Bölgesi'ni uyardı

Samsun'da 1 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

CHP'li Belediye'nin işten çıkardığı vatandaş Ankara'ya yürüyor

Malatya'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Umut Kervanından ihtiyaç sahibi aileler yararına kermes

İran, uçaklara cep telefonu dışında elektronik haberleşme cihazlarını yasakladı

Batman'da öğretmen ve öğrenciler Gazze için para topladı

Hindistan'da tren kazası: 12 ölü, 19 yaralı

Batman'da merada hayvan otlatma kavgası: 7 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku