• BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Konya’da İş adamlarıyla buluştu

GÜNDEM 25.11.2024 11:17:30 0
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Konya’da İş adamlarıyla buluştu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Konya ziyaretleri kapsamında şehrin önde gelen iş adamlarıyla bir araya geldi. Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda, Gazze’deki gelişmeler ve ekonomik meseleler ele alındı.

Buluşmada, uluslararası gündemin önemli başlıklarından biri olan Gazze konusu detaylı şekilde değerlendirildi.

Yapıcıoğlu, Gazze’deki insani krizin çözülmesi için uluslararası kamuoyunun daha etkin bir tutum sergilemesi gerektiğini ifade ederek, Türkiye’nin bu süreçteki rolüne dikkat çekti.

Ekonomik konuların da geniş bir şekilde ele alındığı toplantıda, Konya’nın sanayi ve ticaret potansiyeli, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Yapıcıoğlu, HÜDA PAR’ın ekonomi politikalarına dair bilgi verirken, üretim ve istihdam odaklı projelerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, yerel girişimcilerle iş birliği içerisinde hareket ederek bölgesel kalkınmayı destekleme niyetinde olduklarını dile getirdi.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programda, iş insanları hem ulusal hem de uluslararası meseleler hakkındaki görüşlerini paylaşarak, geleceğe dair iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.

Ziyaretin, Konya iş dünyası ile HÜDA PAR arasındaki diyaloğu güçlendirdiği ve bölgesel kalkınmaya katkı sağladığı ifade edildi.

Yapıcıoğlu, "İstikbal nasıl görünüyor?" sorusuna şöyle cevap verdi:

“Akıbet müttakilerindir, bizim buna şüphemiz yoktur. Ve zalimlerden başkasına da düşmanlık yoktur. Bizim itikadımız tamdır. Allah nurunu tamamlayacaktır. Ne zaman olacak, nasıl olacak ben onu bilemiyorum ama hiçbirimiz sonucun şu veya bu zamanda gerçekleştirilmesi gibi bir yükümlülüğü yoktur ama o sonucun gerçekleşmesi için elinden gelen bütün çabayı sarf etme yükümlülüğümüz var.

Dünyanın zulümden arınabilmesi için, zalimin elinin kolunun bağlanabilmesi için, kimse kimseye haksızlık etmeyi aklından bile geçiremeyeceği bir düzenin sistemin kurulabilmesi için hepimiz elimizden gelen çabayı ortaya koymak zorundayız. Ve bu çaba sadece siyasi bir çabayla sınırlı değil." (İLKHA)

Hindistan'da yıldırım düşmesi sonucu 15 kişi öldü

Fas, Şam Büyükelçiliğini yeniden açacağını duyurdu

Rusya, Aleksandropol yerleşim birimini ele geçirdi

Almanya': Ukrayna’ya asker konuşlandırmaktan çok uzağız

Macaristan, Ukrayna'nın AB üyeliğine karşı

Arap Birliği Gazze için acil ateşkes çağrısı yaptı

ABD jürisi salman ruşdiyi  yaralayan HADİ MATAR adlı müslümana ceza yağdırdı.

Otomobil takla attı: 3 yaralı

Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem

Finlandiya’da iki helikopter çarpıştı: 5 ölü

Almanya’da binlerce kişi Filistin’e destek gösterisine katıldı

Ağaçtan düşen çocuk demir korkulukların üzerine düşerek yaralandı

Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek siyonist zulme sessizliğe tepki

ANFİDAP: Soykırıma karışanların yargılanmasına yönelik adımlar gecikmeden atılmalı

Gazze'de 65 bini aşkın çocuk açlık nedeniyle ölüm tehdidi altında

Gazze'de sağlık ve sosyal hizmetleri durma noktasına geldi

Kolombiya'da dron saldırısı: 1 ölü, 20 yaralı

Bingöllü çocuklar: Gazze için harekete geçin

Sakarya'da zincirleme kaza: 3 yaralı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Kuraklık nedeniyle zarar yüzde 100’lere dayanmış durumda. Çiftçi destek bekliyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Suudi Arabistan'a gidiyor

Lavrov ile Rubio, Rusya-Ukrayna müzakerelerini görüştü

Otomobilde şarjda bırakılan telefon yangına sebep oldu

ABD'yi fırtına ve hortum vurdu: 23 ölü

Van'da sağlık sektörüne güç katan firma: MSK Medikal

Peru’da 6 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da 244 hafız için icazet merasimi düzenlendi

İlahiyatçı Erdem: İsraf sadece bireysel değil, toplumsal sonuçları olan bir felakettir

Şeyh Halid'in türbesine yoğun ziyaretçi ilgisi

Kamyon ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ