• BIST 100

    10876,50%0,05
  • DOLAR

    41,98% 0,08
  • EURO

    48,69% -0,01
  • GRAM ALTIN

    5366,37% 1,26
  • Ç. ALTIN

    8924,75% -0,25

HÜDA PAR Mersin Kadın Kolları Başkanı Karakaya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duygu yüklü "Gazze" çağrısı

28 Temmuz 2025, Pazartesi 18:27
28 Temmuz 2025, Pazartesi 18:27
HÜDA PAR Mersin Kadın Kolları Başkanı Karakaya
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

HÜDA PAR Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Sema Karakaya, Gazze'de tüm dünyanın gözleri önünde yaklaşık 2 yıldır işlenmeye devam eden soykırıma işaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Açın şu yolları! Biz de onlarla birlikte aç kalalım, onlarla birlikte öl

HÜDA PAR Mersin İl Başkanlığı, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla bir yürüyüş ve ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

Program sonrası HÜDA PAR Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Sema Karakaya da İLKHA'ya açıklamalarda bulundu. Gazze'deki siyonist vahşet karşısında yüreği yanan bir annenin hüznü ve duygularıyla  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Karakaya, Gazze'ye giden yolların açılması halinde Türkiyeli Müslümanların, kardeşleri için can vermeye hazır olduğunu vurguladı.

Karakaya'nın, dinleyenlerin kalbine hitap ederek gözlerde yaş bırakan konuşması şöyle:

"Mersin HÜDA PAR İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu bu programa aslında biz acziyetimizi ifade etmeye geldik.

Buradan İslam ülkelerinin liderlerine genelde, özelde ise kendi ülkemin liderlerine seslenmek istiyorum. Hani Abdulmuttalip, Ebrehe ordusu karşındaki acziyetini fark edip itiraf edip, Mekkeli halk ile beraber dağlara çekilmişlerdi ya; çünkü acizdiler o ordu karşısında. Biz de acziyetimizden ancak bunu yapabiliyoruz.

"Eğer aciz iseniz lütfen çıkın gelin, acziyetimizi birlikte itiraf edelim… O zaman Rabbimiz ebabillerini gönderecektir"

Sayın Cumhurbaşkanım siz yıllar önce 'One minute' çıkışınızla tüm dünya müminlerinin kalplerinde taht kurdunuz. Eğer aciz iseniz lütfen çıkın gelin, acziyetimizi birlikte itiraf edelim… O zaman Rabbimiz ebabillerini gönderecektir. Ama biz biliyoruz ki aciz değilsiniz ve biz size her gün her gece dua ediyoruz. Eğer harekete geçmemeniz korkaklıktansa Allah size cesaret versin, eğer çaresizliktense çare versin. Eğer basiretsizliktense basiret versin. Dediğim gibi biz aciziz, acziyetimizi itiraf ediyoruz. Ama sizlerin, İslam ülkelerinin liderlerinin aciz olmadığını biliyoruz.

"Allah'ım bizi ebabiller eyle bu sefer, ebabilleri gönderme Ya Rabb!"

Ve biz buradan sana yalvarıyoruz: Rabbim! Abdülmuttalip çaresizliğini itiraf etti de ebabillerini gönderip o Ebrehe ordusunu helak ettin, yenik ekin yaprağına çevirdin. Hem de küçücük kuşların pençelerinde ve gagalarında taşıdığı minicik taşlarla. Ya Rabb! Biz de aciziyetimizi itiraf ediyoruz ama biz diyoruz ki Allah'ım bizi ebabiller eyle bu sefer, ebabilleri gönderme Ya Rabb! Bizleri ebabil eyle, o zalim lanetli kavmi yenik ekin yaprağına çevirmeyi bizlere nasip eyle. Ya Kahhar! Ya Kahhar! Ya Kahhar! Kahhar ismini bizlerin elleriyle tecelli ettir.

Sayın Cumhurbaşkanım! Buradaki analar aynı İstiklal Harbi'ndeki analar gibi evlatlarını kınalayarak göndereceklerdir. Size yalvarıyoruz. Açın şu yolları biz onlarla birlikte aç kalalım, biz de onlarla birlikte ölelim, biz her şeye razıyız. Çünkü biz Abdülhamit'in torunlarıyız, çünkü biz Selahattin'in torunlarıyız! Yalvarıyoruz size, acizseniz gelin birlikte acizimizi itiraf edelim, Rabbim ebabillerini göndersin. Değilseniz birlikte gücümüzü kullanalım. Tekrar ediyorum, ben kefilim ki buradaki anaların hepsi evlatlarını kınalayarak gönderecektir. Tarih bunu hep yazmıştır, bizim tarihimiz böyle yazılmıştır." (İLKHA)

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 15 kilo toz esrar ele geçirildi

Ülke genelinde yağış beklenmiyor

Siyonist işgal rejimi, 15 yaşındaki Filistinliyi şehit etti

Uşak’ta cip ile otomobil çarpıştı: 2 ölü

Elektrik faturalarında yeni düzenleme

Nijerya'da darbe girişimi iddiasıyla 42 asker gözaltına alındı

Balıkesir’de 4.1 büyüklüğünde deprem

Elazığ’da iki hafif ticari araç çarpıştı: 1 yaralı

Burdur’da çatıdan düşen anten tamircisi hayatını kaybetti

Rusya'dan nükleer silah uyarısı

Afganistan ve Pakistan'dan ateşkese devam kararı

İstanbul’da organize suç operasyonlarında 700 kişi tutuklandı

Mersin’de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı

Hatay’da lastiği patlayan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Siyonist rejim ve Yahudi çeteler Batı Şeria’da Filistinlilere ait tarım arazilerine zarar veriyor

Nevşehir’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Parmağına sıkışan yüzük ifaiye ve doktorların müdahalesiyle çıkarıldı

Kocaeli’de 10 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Tanzanya'da genel seçimlerin ardından sokaklar savaş alanına döndü

BM: Ateşkes kapsamında Gazze'ye yardımların kapsamı genişletilmeli

ABD, Pasifik Okyanusu'nda bir tekneyi daha batırdı

Dışişleri Bakanı Erakçi: İran yapıcı nükleer müzakerelere hazır

Kocaeli’de çöken binada hayatını kaybeden Bilir ailesi toprağa verildi

İletişim Başkanı Duran: Türkiye-Almanya ilişkilerinde yeni dönem başladı

Kamyonet ile cip çarpıştı: 4 yaralı

Karayipler'i vuran Melissa Kasırgasında ölü sayısı 34'e yükseldi, 12 kayıp

Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Libya açıklarında göçmen teknesi battı: 18 ölü

Rusya: Ukrayna'da iki yerleşim yeri daha Rusya’nın kontrolüne geçti

Elazığ’da çobanın yanına yıldırım düştü, o an cep telefonuna yansıdı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 15 kilo toz esrar ele geçirildi

Ülke genelinde yağış beklenmiyor

Siyonist işgal rejimi, 15 yaşındaki Filistinliyi şehit etti

Uşak’ta cip ile otomobil çarpıştı: 2 ölü

Elektrik faturalarında yeni düzenleme

Nijerya'da darbe girişimi iddiasıyla 42 asker gözaltına alındı

Balıkesir’de 4.1 büyüklüğünde deprem