-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,20% -0,04
-
EURO
50,58% 0,16
-
GRAM ALTIN
7092,76% -0,59
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da HAKSİAD İş Adamlarıyla buluştu
-
A+Buyut
-
A-Kucult
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda HAKSİAD üyeleriyle bir araya gelerek iş dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Bu buluşma, iş dünyasının temsilcileriyle Milletvekili Dinç arasında önemli bir köprü oluşturarak, ekonomik kalkınma ve bölgesel iş birliği konularında verimli bir diyalog zemini sundu.
Toplantının açılışında, HAKSİAD yetkilileri derneğin faaliyetleri, hedefleri ve bölgedeki iş insanlarının karşılaştığı zorluklar hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. Adana'nın ekonomik durumu, iş dünyasının mevcut sorunları ve geleceğe dair beklentiler üzerinde duruldu. HAKSİAD üyeleri, özellikle son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve bürokratik engellerin iş dünyasına etkilerini Milletvekili Dinç'e aktardı.
Faruk Dinç, HÜDA PAR’ın ekonomi politikaları çerçevesinde, iş dünyasının desteklenmesine yönelik çalışmaları ve projeleri ayrıntılı olarak anlattı. Bölgenin ekonomik potansiyelinin tam anlamıyla hayata geçirilmesi için yerel ve ulusal düzeyde atılması gereken adımlara değinen Dinç, bu süreçte iş dünyasının taleplerine ve önerilerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Adana'nın stratejik konumunu ve sanayi potansiyelini vurgulayan Dinç, HÜDA PAR’ın bu potansiyelin değerlendirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.
Toplantıda ayrıca, bölgedeki yatırımların artırılması, ihracat potansiyelinin geliştirilmesi ve iş insanlarının karşılaştığı bürokratik zorlukların giderilmesi için izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. HAKSİAD üyeleri, Milletvekili Dinç’e yerel yönetimlerle ve merkezi hükümetle daha etkin bir iş birliği sağlanması yönündeki taleplerini iletti. Dinç, bu taleplerin takipçisi olacağını ve gerekli adımların atılması için çalışacaklarını belirtti.
Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği taahhütleriyle sona erdi. HAKSİAD üyeleri, Milletvekili Dinç'e katılımından ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek, bu tür buluşmaların iş dünyasının sesini duyurmak ve çözüm odaklı adımlar atmak için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. (İLKHA)
İç sularda sazangiller için av yasağı başladı
Hakkari’de 25 yıl hapis cezası bulanan 5 şahıs yakalandı
Malatya'da ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'e yoğun ilgi
Ankara'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 12 yaralı
Aile Hareketi Başkanı Ergincan: Aileyi yıkan kanunların kaldırılması için mücadelemiz devam edecek
Ticaret Bakanlığından tüketici haklarına yönelik açıklama
Siirt’te sağanak yağış sonrası yol çöktü
Kurtalan’da sel ve su baskınlarına 21 araç ve 59 personelle müdahale
Malatya'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Mescid-i Aksa'nın statüsü sistematik olarak değiştiriliyor: Mescidin kapatılmasının siyasi ve toplumsal arka planı
ABD ve Çin ekonomi müzakereleri için masada
Dışişleri Bakanı Fidan Suudi Arabistanlı mevkidaşı Bin Ferhan ile görüştü
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ve Macron görüştü
Siyoinst işgalciler Lübnan'da bir savaş suçu daha işledi: Sivil yerleşim yerine fosfor bombası kullandı
HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığından ‘Kardeşlik İftarı’
Çığ nedeniyle ulaşım dururken mahsur kalan 40 yolcu kurtarıldı
Yoğun sis kazaya neden oldu: İş makinesi kontrolden çıktı
Diyarbakır’da sağanak yağış: Cadde ve sokaklar göle döndü
Şırnak’ta sel ve heyelan: Evler zarar gördü, çok sayıda hayvan telef oldu
Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Fransa’da yerel seçimlerin ilk turu yapıldı
CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesinde yolsuzluk operasyonu: 7 kişi tutuklandı
Kuveyt'teki İtalya-ABD hava üssüne insansız hava aracıyla saldırı düzenlendi
Aksaray'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz'dan Kadir Gecesi mesajı
Kadir Gecesi’nde “Hediyem Kur’an Olsun” programı: Vatandaşlara Kur’an-ı Kerim hediye edilecek
Macaristan: Ukrayna AB'ye katılmayacak
Bayram yolculuğuna çıkacaklar öneri ve uyarılar
DSÖ: Hastane veya okul bombalamak savaş suçudur
İran Dışişleri Bakanı: Asla ateşkes ve müzakere talebinde bulunmadık
Yükleniyor






