• BIST 100

    15594,65%0,33
  • DOLAR

    43,29% 0,04
  • EURO

    50,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    6778,74% 2,44
  • Ç. ALTIN

    10690,39% 0,00

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da HAKSİAD İş Adamlarıyla buluştu

05 Eylül 2024, Perşembe 00:53
05 Eylül 2024, Perşembe 00:53
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda HAKSİAD üyeleriyle bir araya gelerek iş dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Bu buluşma, iş dünyasının temsilcileriyle Milletvekili Dinç arasında önemli bir köprü oluşturarak, ekonomik kalkınma ve bölgesel iş birliği konularında verimli bir diyalog zemini sundu.

Toplantının açılışında, HAKSİAD yetkilileri derneğin faaliyetleri, hedefleri ve bölgedeki iş insanlarının karşılaştığı zorluklar hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. Adana'nın ekonomik durumu, iş dünyasının mevcut sorunları ve geleceğe dair beklentiler üzerinde duruldu. HAKSİAD üyeleri, özellikle son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve bürokratik engellerin iş dünyasına etkilerini Milletvekili Dinç'e aktardı.

Faruk Dinç, HÜDA PAR’ın ekonomi politikaları çerçevesinde, iş dünyasının desteklenmesine yönelik çalışmaları ve projeleri ayrıntılı olarak anlattı. Bölgenin ekonomik potansiyelinin tam anlamıyla hayata geçirilmesi için yerel ve ulusal düzeyde atılması gereken adımlara değinen Dinç, bu süreçte iş dünyasının taleplerine ve önerilerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Adana'nın stratejik konumunu ve sanayi potansiyelini vurgulayan Dinç, HÜDA PAR’ın bu potansiyelin değerlendirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Toplantıda ayrıca, bölgedeki yatırımların artırılması, ihracat potansiyelinin geliştirilmesi ve iş insanlarının karşılaştığı bürokratik zorlukların giderilmesi için izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. HAKSİAD üyeleri, Milletvekili Dinç’e yerel yönetimlerle ve merkezi hükümetle daha etkin bir iş birliği sağlanması yönündeki taleplerini iletti. Dinç, bu taleplerin takipçisi olacağını ve gerekli adımların atılması için çalışacaklarını belirtti.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği taahhütleriyle sona erdi. HAKSİAD üyeleri, Milletvekili Dinç'e katılımından ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek, bu tür buluşmaların iş dünyasının sesini duyurmak ve çözüm odaklı adımlar atmak için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. (İLKHA)

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Okul dışı öğrenme için dijital platform devreye alınıyor

Şanlıurfa’da narkotik operasyonu: 9 şüpheli hakkında işlem

Doğu Anadolu'da yüzlerce yerleşim yolu kapandı

Konya Büyükşehir Belediyesi 2025 faaliyetlerini değerlendirdi, 2026 etkinliklerini açıkladı

Konya eski valilik binası kütüphaneye dönüştürülecek

İletişim Başkanı Duran, Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayrak açıklaması

İTÜ ile Karabağ Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

HAMAS sözcüsü Kasım’dan işgal rejimi esiri açıklaması

Umut Kervanı'ndan 2025'te 327 milyonu aşkın yardım

Kıyı Ege için kuvvetli yağış uyarısı

Kızılay'dan İstanbul Valiliği'ne ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli ile görüşecek

Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 122 bin 519 megavata yükseldi

Bakan Tunç’tan bayrak provokasyonuna ilişkin açıklama

1926 yılına ait adli emanet defteri koruma altına alındı

Diyanet 100 sözleşmeli din görevlisi alımı yapacak

Ağrı’da termometreler eksi 27,6’yı gördü!

Alzheimer ve demansta doğru beslenme yaşam kalitesini artırıyor

Minibüsçülerinde Yeni Dönem Resmen Başladı

Ateşkes kâğıt üzerinde: Siyonist işgalciler Gazze'yi bombalamayı sürdürüyor

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanlığından üniversite ve ilçe ulaşımıyla ilgili çağrı

Bingöl’de duyarlı çocuklardan Gazze için anlamlı bağış

14’üncü Çalışma Meclisi "Dijital Dönüşüm” gündemiyle toplanıyor

Mars bir zamanlar “Mavi Gezegen”di: Antik okyanusun kanıtı bulundu

Tiroit ve tansiyon sorunlarını yenen çift, kilolarını 6,5 yıldır koruyor

Şara'dan Barzani'ye: Kürtlerin tüm hakları korunacak

2026 YÖKDİL/1 için başvurular başladı

Aile hekimlerine yönelik "tütün tedavisi" eğitimi düzenlendi

Davos'ta iki katile kapılar kapandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Okul dışı öğrenme için dijital platform devreye alınıyor

Şanlıurfa’da narkotik operasyonu: 9 şüpheli hakkında işlem

Doğu Anadolu'da yüzlerce yerleşim yolu kapandı

Konya Büyükşehir Belediyesi 2025 faaliyetlerini değerlendirdi, 2026 etkinliklerini açıkladı

Konya eski valilik binası kütüphaneye dönüştürülecek

İletişim Başkanı Duran, Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayrak açıklaması