• BIST 100

    16440,46%-1,27
  • DOLAR

    43,49% 0,07
  • EURO

    51,41% 0,28
  • GRAM ALTIN

    6810,17% 4,73
  • Ç. ALTIN

    11372,06% 0,00

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da HAKSİAD İş Adamlarıyla buluştu

05 Eylül 2024, Perşembe 00:53
05 Eylül 2024, Perşembe 00:53
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda HAKSİAD üyeleriyle bir araya gelerek iş dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Bu buluşma, iş dünyasının temsilcileriyle Milletvekili Dinç arasında önemli bir köprü oluşturarak, ekonomik kalkınma ve bölgesel iş birliği konularında verimli bir diyalog zemini sundu.

Toplantının açılışında, HAKSİAD yetkilileri derneğin faaliyetleri, hedefleri ve bölgedeki iş insanlarının karşılaştığı zorluklar hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. Adana'nın ekonomik durumu, iş dünyasının mevcut sorunları ve geleceğe dair beklentiler üzerinde duruldu. HAKSİAD üyeleri, özellikle son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve bürokratik engellerin iş dünyasına etkilerini Milletvekili Dinç'e aktardı.

Faruk Dinç, HÜDA PAR’ın ekonomi politikaları çerçevesinde, iş dünyasının desteklenmesine yönelik çalışmaları ve projeleri ayrıntılı olarak anlattı. Bölgenin ekonomik potansiyelinin tam anlamıyla hayata geçirilmesi için yerel ve ulusal düzeyde atılması gereken adımlara değinen Dinç, bu süreçte iş dünyasının taleplerine ve önerilerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Adana'nın stratejik konumunu ve sanayi potansiyelini vurgulayan Dinç, HÜDA PAR’ın bu potansiyelin değerlendirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Toplantıda ayrıca, bölgedeki yatırımların artırılması, ihracat potansiyelinin geliştirilmesi ve iş insanlarının karşılaştığı bürokratik zorlukların giderilmesi için izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. HAKSİAD üyeleri, Milletvekili Dinç’e yerel yönetimlerle ve merkezi hükümetle daha etkin bir iş birliği sağlanması yönündeki taleplerini iletti. Dinç, bu taleplerin takipçisi olacağını ve gerekli adımların atılması için çalışacaklarını belirtti.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği taahhütleriyle sona erdi. HAKSİAD üyeleri, Milletvekili Dinç'e katılımından ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek, bu tür buluşmaların iş dünyasının sesini duyurmak ve çözüm odaklı adımlar atmak için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. (İLKHA)

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Ocak enflasyonuna göre kira artış oranı belli oldu

Aranan cezaevi firarisi operasyonla yakalandı

Meteoroloji’den 9 il için “sarı” kodlu kuvvetli yağış uyarısı

Brent petrol 65,78 dolardan işlem görüyor

Trump’ın, Ukrayna ve Rusya konusunda çok iyi gidiyoruz söyleminin ardından Ukrayna’ya füze yağdı

Batman'da uyuşturucu operasyonu: 5 şüpheli tutuklandı

Batman'da okul çevrelerinde denetim yapıldı

Akaryakıta 80 kuruş zam

Batman'da at çiftliğinde çıkan yangın söndürüldü

Bursa’da fabrika yemeği sonrası 20 işçi hastanelik oldu

Prof. Dr. Gökçe: Patoloji, tanı ve tedavinin yol haritasını belirliyor

Kadınlar, yaşlılar ve hamileler için uyarı: İdrar yolu enfeksiyonu sessiz ilerleyebiliyor

Dolar ve Euro bugün ne kadar?

Başkan Kaplan’dan Bankalara Çağrı, POS Komisyon Ücretleri Makul Seviyeye Çekilmeli

Tarım Bakanlığından 214 projeye 1,7 milyar TL hibe

TCMB Başkan Yardımcılıklarına iki yeni atama

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları belirlendi

Altın fiyatlarında tarihi düşüş sonrası sert toparlanma

İstanbul merkezli 22 ilde MLKP operasyonu: 96 şüpheli yakalandı

Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli yağış bekleniyor

Sudan ordusu sahada üstünlüğü zorluyor: Hedef Kadugli

Suriye güvenlik güçleri Haseke'ye girdi: Kamışlı Havalimanı bugün devralınıyor

Refah Sınır Kapısı açıldı: Gazze'ye dönüşler ağır denetimle başladı

"Dijital Dünyada Çocukların Güçlendirilmesine Yönelik Eylem Planı" Resmî Gazete'de

Witkoff-Arakçi görüşmesi İstanbul'da: Trump'tan "zaman daralıyor" açıklaması

Gazze'de ateşkes ihlalleri sürüyor: Han Yunus ve Cibaliya'da 3 şehit

İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı

Muş’ta kaçak avcılığa para cezası

Yılın ilk enflasyon rakamları bugün açıklanacak

Muğla’da 3’ü çocuk 37 düzensiz göçmen yakalandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ocak enflasyonuna göre kira artış oranı belli oldu

Aranan cezaevi firarisi operasyonla yakalandı

Meteoroloji’den 9 il için “sarı” kodlu kuvvetli yağış uyarısı

Brent petrol 65,78 dolardan işlem görüyor

Trump’ın, Ukrayna ve Rusya konusunda çok iyi gidiyoruz söyleminin ardından Ukrayna’ya füze yağdı

Batman'da uyuşturucu operasyonu: 5 şüpheli tutuklandı

Batman'da okul çevrelerinde denetim yapıldı