• BIST 100

    16287,81%0,58
  • DOLAR

    44,11% 0,07
  • EURO

    50,95% -0,15
  • GRAM ALTIN

    7272,80% -0,86
  • Ç. ALTIN

    11762,72% -0,52

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da HAKSİAD İş Adamlarıyla buluştu

05 Eylül 2024, Perşembe 00:53
05 Eylül 2024, Perşembe 00:53
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda HAKSİAD üyeleriyle bir araya gelerek iş dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Bu buluşma, iş dünyasının temsilcileriyle Milletvekili Dinç arasında önemli bir köprü oluşturarak, ekonomik kalkınma ve bölgesel iş birliği konularında verimli bir diyalog zemini sundu.

Toplantının açılışında, HAKSİAD yetkilileri derneğin faaliyetleri, hedefleri ve bölgedeki iş insanlarının karşılaştığı zorluklar hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. Adana'nın ekonomik durumu, iş dünyasının mevcut sorunları ve geleceğe dair beklentiler üzerinde duruldu. HAKSİAD üyeleri, özellikle son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve bürokratik engellerin iş dünyasına etkilerini Milletvekili Dinç'e aktardı.

Faruk Dinç, HÜDA PAR’ın ekonomi politikaları çerçevesinde, iş dünyasının desteklenmesine yönelik çalışmaları ve projeleri ayrıntılı olarak anlattı. Bölgenin ekonomik potansiyelinin tam anlamıyla hayata geçirilmesi için yerel ve ulusal düzeyde atılması gereken adımlara değinen Dinç, bu süreçte iş dünyasının taleplerine ve önerilerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Adana'nın stratejik konumunu ve sanayi potansiyelini vurgulayan Dinç, HÜDA PAR’ın bu potansiyelin değerlendirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Toplantıda ayrıca, bölgedeki yatırımların artırılması, ihracat potansiyelinin geliştirilmesi ve iş insanlarının karşılaştığı bürokratik zorlukların giderilmesi için izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. HAKSİAD üyeleri, Milletvekili Dinç’e yerel yönetimlerle ve merkezi hükümetle daha etkin bir iş birliği sağlanması yönündeki taleplerini iletti. Dinç, bu taleplerin takipçisi olacağını ve gerekli adımların atılması için çalışacaklarını belirtti.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği taahhütleriyle sona erdi. HAKSİAD üyeleri, Milletvekili Dinç'e katılımından ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek, bu tür buluşmaların iş dünyasının sesini duyurmak ve çözüm odaklı adımlar atmak için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. (İLKHA)

Ömer Faruk SEYHAN

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Rojava’nın karanlık yüzü ve YPG zulmünün yeni kurbanı Ala Emin!

Sami Er: Malatya'nın spor ajandasını oluşturuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'i kabul etti

Ankara'da 4,1 büyüklüğünde deprem

Dışişleri Bakanlığı: israilin Lübnan'a yönelik saldırılarını kınıyoruz

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 7 tutuklama

Konya için sis ve buzlanma uyarısı

İzmir’de uyuşturucu operasyonu: 356 bin sentetik hap ele geçirildi

Mücteba Hamanei'den ilk mesaj: Düşmanın zayıf olduğu cepheleri açabiliriz

Malatya Beydağ'ında dağ keçileri görüntülendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Wadephul'u kabul etti

Malatya'da inşaattan düşen işçi yaralandı

Gaziantep TMMOB'dan mühendise silahlı saldırıya tepki

Peygamber Sevdalıları, İzmir'de "Kudüs Günü" basın açıklaması düzenleyecek

Bakan Fidan: İran’da iç savaş çıkarma planlarına karşıyız

Öztürk: Petrol fiyatları yükseliyor, bu da üretime ek maliyetler getiriyor

Alimlerden Mescid-i Aksa'nın kapatılmasına tepki

Aksaray’da uyuşturucu operasyonu: 13 kişi tutuklandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine özel etkinlik

Cizre’de minikler cami ile buluştu

Siirt’te İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy anıldı

Mücteba Hamanei'i ilk kez açıklama yapacak

Mardin’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

TİHEK’te "İslamofobi ile mücadele" paneli düzenlendi

Malatyalılardan Kürecik NATO Radar Üssü ve Patriot tepkisi

İran, siyonist Şin Bet karargahına İHA'yla hedef aldı

Kırmızı bültenle aranan 13 kişi Gürcistan’da yakalandı

Çin’in en büyük siyasi toplantısı sona erdi

İran'ın 41. dalga operasyonu başladı: "Düşmanın her seviyedeki zulmüne tereddütsüz cevap verilecek"

Fitre sadece bir yardım değil, oruçtaki kusurları tamamlayan ibadettir

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Rojava’nın karanlık yüzü ve YPG zulmünün yeni kurbanı Ala Emin!

Sami Er: Malatya'nın spor ajandasını oluşturuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'i kabul etti

Ankara'da 4,1 büyüklüğünde deprem

Dışişleri Bakanlığı: israilin Lübnan'a yönelik saldırılarını kınıyoruz

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 7 tutuklama

Konya için sis ve buzlanma uyarısı