-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,01
-
EURO
51,31% -0,01
-
GRAM ALTIN
6673,51% 0,78
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
HÜDA PAR Milletvekili Demir: İran’dan sonra sıra Türkiye’ye gelecektir
-
A+Buyut
-
A-Kucult
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, işgalci rejimin, İran’a yönelik saldırılarına ilişkin, “Ortadoğu’da ayağı yere basan tek ülke şu an Türkiye ve dolayısıyla sıra Türkiye’ye gelecektir. Bütün strateji ve politikalarımızın buna göre dizayn edi
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Haberlercom YouTube kanalında siyonist israilin İran’a saldırısından sonra sıranın Türkiye’ye geleceğini ifade etti.
“Amerika’nın müzakereler vurgusu oyalamadan ibarettir”
İran’a yönelik saldırının sürpriz olmadığını belirten Demir, “Şimdi bir yandan müzakerelerin yapılması, bir yandan da saldırının olması, aslında Amerika’nın ikiyüzlülüğünü, hiçbir zaman Müslümanların dostu olmadığını ve siyonizmi desteklemeye devam edeceğini bir kez daha ortaya koyuyor. Amerika’nın müzakerelere yaptığı vurgu tamamen bir oyalamadan ibarettir. İsrailin kendini hazırlaması, süreci tamamlaması için Amerika, bir yandan da İran’ı oyalıyor. Hepimiz biliyoruz ki şu anda Amerika ve israilin bir tek strateji ve amacı var: İsrailin güvenliğinin sağlandığı bir Ortadoğu coğrafyası, İslam ülkelerini istikrarsız ve parçalanmış bir hale getirmek. Amerika ve israilin yapmaya çalıştığı şey, israili güçlendirmek, önünü açmak, bütün rakiplerinin zayıflatılıp parçalanması, İslam ülkelerinden ayağı yere basan, İslam ordularını organize edebilecek, israilin oyunlarını bozabilecek, Hamas’a ve Filistin’e yardım edebilecek ülkeleri zayıflatmak, ardından Türkiye gibi güçlü ve istikrarlı İslam ülkelerine yönelmektir.” ifadelerini kullandı.
“İran’dan sonra er ya da geç sıra Türkiye’ye gelecektir”
İran’a yapılan saldırıların sadece İran’ın değil, tüm İslam dünyasının ortak meselesi olduğuna dikkat çeken Demir, şöyle devam etti: “Şu an İran’ın saldırı altında olmasından sonra er ya da geç sıra Türkiye’ye gelecektir maalesef. Şu an Suriye’de, Türkiye ile israilin karşı karşıya gelmemesi, Amerika’nın hakemliğinden dolayıdır. Aslında israil, Suriye’de, Türkiye’nin bazı cephelerini vurdu. Ama Türkiye, Amerika üzerinden baskı kurup onları durdurmaya çalıştı. Ortadoğu coğrafyasındaki güçlü ve ayakta kalan tek İslam ülkesi olarak, bu saldırılara karşı koymak zorundadır. Bu, sadece İran’ın değil, tüm İslam dünyasının ortak meselesidir. Ortadoğu’da ayağı yere basan tek ülke şu an Türkiye ve dolayısıyla sıra Türkiye’ye gelecektir. Bütün strateji ve politikalarımızın buna göre dizayn edilmesi gerekiyor.”
“Müslümanlar iç çekişmelerini bir kenara bırakmalıdır”
Müslümanların soykırıma karşı sessizliğinin, siyonizmi daha da güçlü hale getirdiğini belirten Demir, “Bu noktadan sonra İran’ın tavrı önemlidir. İslam ümmetinin de buradan çıkaracağı çok önemli dersler vardır. Eğer İran, bu saldırılara hak ettiği cevabı vermezse, bu sadece İran’ın da bundan sonra kendini toparlaması, güç ortaya koyabilmesi ve özgür bir devlet olarak duruş sergileyebilmesi imkânsız hale gelecektir. Gelinen süreç, İran için de ölüm-kalım meselesidir. Ya ayakta kalıp hakkıyla mücadele edecek ya da diğer ülkeler gibi teslim olacak, zayıflayıp parçalanacaktır. İslam ülkeleri, Amerika’nın baskıları nedeniyle Gazze’deki soykırıma sessiz kaldı. İslam ülkeleri, şimdi kendi iç ihtilaflarını bir kenara bırakıp ortak düşman olan siyonizme karşı birleşmelidir. Müslümanlar, kendi iç çekişmelerini bir kenara bırakmalı ve stratejilerini bu doğrultuda şekillendirmelidir. Aksi takdirde, her ülkenin başına gelebilecek olan tehlike çok yakındır.” değerlendirmesinde bulundu. (İLKHA)
Mehmet Salih Seyhan Bayram Mesajı
Gaziantep merkezli 8 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 21 gözaltı, 14 tutuklama
İran'dan İngiltere'nin savaşa ilişkin olumsuz ve taraflı tutumuna sert eleştiri
Erbil'deki Amerikan El-Harir üssü vuruldu
Adıyaman'da baharın müjdecisi çiçekler renk cümbüşüne döndü
36 ilaç daha SGK geri ödeme listesine dahil edildi
İran'dan ABD'nin uçak gemisinin kaçışına ilişkin yorum: "Şeytanın planı zayıftır"
Şanlıurfa’da araması bulunan 2 suçlu yakalandı
Devrim Muhafızları: Sözcümüz Naini saldırıda şehit oldu
İşgal medyası: İran saldırılarında 21 kişi öldü
Mardin’de çöken ahıra düşen eşek itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Antalya'da yangın faciası: Anne ve 5 çocuğu vefat etti
Siyonistler, Mescid-i Aksa'ya gitmeye çalışan Filistinlilere saldırdı
Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş: Bu bayram, yeryüzünü ifsat edenlerin değil ıslah edenlerin bayramıdır
Dünya ekonomisine Hürmüz Boğazı'ndan benzin şoku
Gaziantep Peygamber Sevdalıları vatandaşlarla bayramlaştı
Gazze'de enkaz ve çadırların arasında bayram tekbirleri yankılandı
Duran: Bayramın sevincini yaşarken gönül coğrafyamızdaki acıları da yüreğimizde hissediyoruz
Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyonist israil katlettiklerinin bedelini ödeyecek
Şanlıurfa’da bayram namazında Gazze için dua edildi
Gaziantep'te bayram namazı coşkusu: Camiler dolup taştı
Adana’da yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 19 yaralı
Kudüs Valiliği'nden Mescid-i Aksa uyarısı: "Eşi benzeri görülmemiş bir durum!"
Malatya'da bayram namazında camiler doldu taştı
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Bayramı buruk yaşıyoruz, siyonizm tüm insanlığın başına beladır
Mardin’de Ramazan Bayramı namazı tekbirlerle kılındı
Adana'da Müslümanlar bayram namazı için saf tuttu
Batman'da elektrik akımına kapılan çocuk ağır yaralandı
Bakan Çiftçi: Bayramda bizlere düşen yollarda dikkatli olmak birbirimizin hakkını gözetmektir
Yükleniyor







