• BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,95% 0,34
  • EURO

    43,14% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4074,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

HÜDA PAR Milletvekili Dinç; depremde vefat edenlerin kabirlerini ziyaret etti

GÜNDEM 6.02.2025 18:32:41 0
HÜDA PAR Milletvekili Dinç; depremde vefat edenlerin kabirlerini ziyaret etti

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Diyarbakır’a gelen HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin kabrini ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Faruk Dinç, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremin yıldönümünde depremde vefat edenlerin ve HÜDA PAR Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayram’ın kabrini Diyarbakır’ın Yeniköy Mezarlığı’nda ziyaret etti.

Faruk Dinç, burada yaptığı konuşmada, merhum Bayram ve depremde vefat eden tüm vatandaşları da rahmetle andı.

Burada kısa bir konuşma yapan Dinç, 6 Şubat depremlerinin Türkiye’nin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olduğunu ve bu acının asla unutulmayacağını vurguladı.

Dinç, konuşmasına şöyle devam etti;

"Bugün, 6 Şubat depremlerinde vefat eden kıymetli kardeşlerimizi bir kez daha rahmetle anmak için buradayız. Depremde hayatını kaybeden Adıyaman Gençlik Kolları Başkanımız Hüseyin Bayram’ın kabrini ziyaret ettik, dualar ettik. Yine Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanımız Yıldız Tanrıverdi, Gençlik Kolları üyemiz Sait Başaran ve Kadın Kolları teşkilatımızdan birçok kardeşimiz bu depremde vefat etti. Acımız hâlâ taze. Kaybettiğimiz kardeşlerimizi unutmadık, unutmayacağız. Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın. Rabbim, depremde vefat edenlere rahmet eylesin.”

Depremden etkilenen şehirlerin yeniden inşa sürecine de değinen Dinç, HÜDA PAR olarak depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyarette Dinç’e, İl Başkanımız Zeynul Abidin Gülsever, İl Gençlik Kolları Başkanımız Nasrullah Demir, Yenişehir İlçe Başkanımız Mehmet Demir, Merkez ilçe Gençlik Kolları Başkanlarımız ve il yönetiminden oluşan bir heyet eşlik etti.

"Narkokapan-Ankara" operasyonunda tutuklu sayısı 316'ya yükseldi

İşgalci Netanyahu: Soykırımı sonlandıracak ateşkes istemiyoruz!

Ticaret Bakanlığı 617 firmaya dahilde işleme izin belgesi verdi

Çanakkale Boğazı sis nedeniyle gemi geçişlerine kapatıldı

Çileğin faydaları saymakla bitmiyor!

Dışişleri Bakanlığından Rümeysa Öztürk açıklaması

İstanbul Valisi Gül'den CHP'nin yapmak istediği gösteriye ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanı Fidan Cezayir'e gidiyor

Servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 12 yaralı

Tır, tur otobüsüne çarptı: 13 yaralı

Ülke genelinde sağanak yağış ve toz taşınımı bekleniyor

Rusya'dan Almanya'ya Taurus seyir füzeleri uyarısı 

BM'den işgal rejiminin Gazze saldırılarına sert tepki

Arazöz ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

UNRWA: Gazze'deki halk açlığa maruz bırakılıyor

Van'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

Prematüre doğan bebek ambulans helikopterle Van’a sevk edildi

Ağrı'da yüzlerce çiftçiye tohum desteği

Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü

Rusya Donetsk’ta ilerliyor

Hindistan'da 4 katlı bina çöktü: 4 ölü

Avrupa'da şap hastalığı alarmı

Erkenek Tüneli'nde kömür yüklü tır'da yangın: 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Horoz dövüşü alanına silahlı saldırı: 12 ölü

Rusya ile Ukrayna arasında esir takası

Yeni Yüzyıl Partisi Hızla Yükseliyor: İl Başkanları Toplantısında Birlik Mesajı

Filipinler’de 5,9 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalciler yine sivillere saldırdı: 7 şehit, çok sayıda yaralı

Çığ altında kalan 1 kişi öldü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ