Tarih: 18.09.2024 16:55

HÜDA PAR Milletvekili Şahzade Demir, Cizre'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Seçim dönemi odaklı siyasetin dışında, her zaman halkın arasında olan HÜDA PAR vekilleri, Meclis'in tatilde olduğu dönemlerde de boş durmuyor. Halkın sorunlarını yerinde dinlemek için Şırnak'a gelen HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Milletvekili Şahzade Demir, Cizre'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Programın ilk gününde Cizre'de STK, kurum ve halka bir araya gelen Demir ve heyeti, ilk olarak ilçeye bağlı Taşhöyük köyünü ziyaret etti. Ziyarete köy muhtarları ve köy sakinleri ile görüşüp, sorunlarını dinledi. Köy ziyaretinin ardından Cizre Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'ne giden Demir, kooperatif başkanı Halil Geleri ve yönetimi ile bir araya geldi. STK ziyaretlerine devam eden Milletvekili Demir, beraberindeki heyetle birlikte Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Yıldırım ve yönetimi ile görüştü. Görüşmede kalkınma yolu projesi ve yerel ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar'ı ziyaret eden Demir, çalışmalarında kaymakam Baycar'a muvaffakiyetler diledi. Demir ve heyeti akşam programında ise Vatan Mahallesi'nde halkla bir araya geldi.

Programının ikinci gününde ziyaretlerine devam eden Demir ve ilçe teşkilatı, MEMUR-Sen davetiyle kahvaltı programında konfederasyona üye sendika temsilcileri ve STK'larla bir araya geldi. Programda ülke ve yerel konular hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Cizre merkez mahalle muhtarlarını ağırlayan Demir ve heyeti, muhtarların ilçe ve mahalle sorunlarını dinledi ve sorunlar hakkında takipçi olacaklarını belirtti. Orhan Doğan Caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden Demir ve ilçe yönetimi, esnafların sorunlarını dinledi.

Daha sonra Dirsekli ve Kurtuluş mahallelerini ziyaret eden Demir, burada kanaat önderleri ve Dirsekli ve Kurtuluş mahallesi muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarının takipçisi olacaklarını ifade etti. Vekil Demir ve beraberindeki heyet son olarak, DSİ tarafından yapılması planlanan Cizre Barajı'nın yapılacağı bölgeye giderek incelemelerde bulundu. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —