• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

HÜDA PAR Şanlıurfa Kadın Kolları’ndan hastalara ziyaret

GÜNDEM 14.01.2025 18:11:01 0
HÜDA PAR Şanlıurfa Kadın Kolları’ndan hastalara ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanlığı, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek yaşadıkları sorun ve sıkıntıları dinledi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanlığı, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Kadın Kolları Başkanı Emel Yalçın ve beraberindeki heyet, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek hastalara üzerinde Hazreti Aişe’den nakledilen hadisin bulunduğu karanfil hediye etti.

Yalçın, hastanenin baş hemşiresi Arife Özen’i, hasta yakınlarını ve sağlık çalışanlarını da ziyaret etti.

Hastaların yaşadıkları sorun ve sıkıntılarını dinleyen Yalçın, hastanenin başhekimi Doç. Dr. Eyyüp Sabri Şeyhanlı’ya hastaların taleplerini iletti. Şeyhanlı ise yapılan ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi.

Ziyarete dair açıklama yapan Yalçın, “HÜDA PAR Şanlıurfa Kadın Kolları olarak, bugün Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ettik. Bunu yapmamızdaki amaç, hastanede bulunan hasta ve hasta yakınlarının psikolojik ve fizyolojik olarak uzun sürede kaldıkları dönemlerde yıpratıcı bir ruh haline sahip olabileceklerini düşünerek böyle bir ziyaret yapma gereği hissetmemizdi. Hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederken, onlar da birçok eksikliği de dile getirmiş oldular. Ve akabinde, istek ve taleplerini de aldık. Ziyaretlerimizin sonunda, Başhekim Sayın Eyüp Sabri Şeyhanlı ile de görüştük ve bu konular hakkında kendileriyle bizzat istişarelerde bulunduk. Kendileri, gerekli açıklamalarda bulundular ve bizleri çok hoş bir şekilde karşıladılar. Biz de bugünkü ziyaretimizde yapmış oldukları yardım ve kolaylıklardan ötürü kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi. (İLKHA)

DSÖ'den "Gazze'nin sağlık sistemi çöküyor" uyarısı

Çanakkale açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Doritos, Skittles ve M&M’s ürünlerinde "İnsan tüketimi için önerilmez" etiketi zorunlu olacak

Macron, Grönland'ı ziyaret edecek

Han Yunus işgalci askerlere mezar oldu!

Aydın'da trafik kazası: 5 yaralı

Çad, ABD vatandaşlarına vize işlemlerini askıya aldı

Kanada'da orman yangınları kontrolden çıktı

Motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza anı güvenlik kamerasında

Ukrayna'dan esir takası açıklaması: Rusya anlaşmaya uymayan farklı listeler sundu

Almanya'da aracın çarptığı 5 kişi yaralandı

Tüp patlayan evin çatısı çöktü: 6 ölü, 2 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 772'ye yükseldi

Hafif ticari araç dereye devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gazze'ye yardım götüren Özgürlük Filosuna güvenli geçiş sağlanması çağrısı

Rusya'ya ait Su-35 savaş uçağı düşürüldü

Rusya ve NATO'dan Baltık Denizi'nde eşzamanlı tatbikat

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

Yetimler Vakfı: Kurban bağışlarını bayramın 4'üncü gününe kadar kabul ediyoruz

İran: israil'in nükleer projeler ve tesislerine dair stratejik belgeleri ele geçirdik

Yardım kuruluşları Diyarbakır'da kurban kesimine başladı

İzmir'de ormanlık alanda yangın

Mardin’de “kiraz” gölgesinde ifsat edici festivale tepki

Seyir halindeki kamyonette yangın

Rusya: Ukrayna esir takasını erteledi

iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep Umut Kervanı muhtaç ailelilere kurban eti ulaştırdı

Kırgızistan'da 5.1 büyüklüğünde deprem

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Şanlıurfa'da buğday tarlasında yangın: 170 dönüm alan kül oldu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ