• BIST 100

    9277,01%2,98
  • DOLAR

    39,12% -0,18
  • EURO

    44,55% -0,71
  • GRAM ALTIN

    4218,82% -1,02
  • Ç. ALTIN

    6703,26% -0,16

HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı’dan, Gazetemize Ziyaret

GÜNDEM 24.02.2025 11:35:00 0
HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı’dan, Gazetemize Ziyaret

HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı’dan, Gazetemize Ziyaret

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Doğunun Nabzı Gazetesi’ni ziyaret ederek bölgenin temel meseleleri ve çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında özellikle Batman’daki tekstil sektörünün yaşadığı zorluklar, Kürt meselesi ve kentin genel sorunlarına dair önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

Tekstil Sektörünün Karşılaştığı Zorluklar Masaya Yatırıldı
Batman ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan tekstil, kentte binlerce kişiye istihdam sağlıyor. Ancak son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalar, yüksek maliyetler ve ihracattaki düşüş nedeniyle tekstil firmaları ciddi sıkıntılar yaşıyor. Milletvekili Serkan Ramanlı, bu sektörün ayakta kalabilmesi ve daha fazla istihdam yaratabilmesi için devletin teşvik mekanizmalarını güçlendirmesi gerektiğini vurguladı. Sektörde faaliyet gösteren firmaların taleplerini dinleyen Ramanlı, çözüm yolları konusunda ilgili makamlarla temas halinde olacaklarını belirtti.

Batman’ın Genel Sorunları Gündeme Geldi
Batman’ın altyapı, ulaşım, işsizlik ve eğitim gibi temel sorunları da görüşmenin önemli başlıklarından biri oldu. Kentin sanayi ve yatırım açısından daha cazip hale getirilmesi gerektiğini belirten Ramanlı, devlet destekli projelerin artırılması gerektiğine dikkat çekti. Özellikle genç nüfusun iş gücüne katılımını sağlamak için meslek edindirme kurslarının yaygınlaştırılması ve istihdam olanaklarının artırılması gerektiğini vurguladı.

Yerel Basının Önemi Vurgulandı
Doğunun Nabzı Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Mehmet Salih Seyhan, bölgedeki sorunların çözümünde yerel basının kritik bir rol oynadığını ifade ederek, Ramanlı’ya ziyareti için teşekkür etti. Seyhan, halkın sesi olma misyonuyla hareket eden gazetecilerin, kamuoyunu doğru bilgilendirme ve yöneticilerle halk arasında köprü olma sorumluluğunu taşıdığını belirtti. Milletvekili Ramanlı ise yerel basının toplumun bilinçlenmesinde ve sorunların gündeme taşınmasında önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Ziyaretin sonunda Milletvekili Serkan Ramanlı, Doğunun Nabzı Gazetesi’ne misafirperverliği için teşekkür ederken, Batman’ın kalkınması için ortak akıl ve iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Mehmet Salih Seyhan ise bölgenin gelişimi adına yapılan her çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, Batman’ın geleceği için el birliğiyle çözüm üretmenin önemini vurguladı.

 

BM Güvenlik Konseyi'nde Gazze için oylama yapılacak

Filistin direnişi işgalcileri vurmaya devam ediyor

Siyonist rejimden Suriye'ye hava saldırısı

10. Yargı Paketi Meclis'te kabul edildi: Yeni düzenlemeler neler getiriyor?

Yemen'den balistik füze: Lod Havalimanı hedef alındı

CHP’li belediyelerde yolsuzluk soruşturması: 5'i belediye başkanı 22 tutuklama

Minibüs saman yüklü traktör römorkuna çarptı: Sürücü ağır yaralandı

Polonya'da cumhurbaşkanlığı sonuçları, hükümeti güven oylamasına sevk etti

Lee, Güney Kore'de sıkıyönetim kargaşasının ardından devlet başkanı seçildi

Büyükçekmece Belediye Başkanı tutuklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş’u kabul etti

Uluslararası havayolları Tel Aviv'e uçuşların askıya alınmasını uzattı

Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani: Katar ziyaretinde bir dizi mutabakata vardık

Numan Kurtulmuş, TBMM başkanlığına yeniden seçildi

İşgal askeri Şucaiye'deki direniş pususunda öldü

Adana'da zincirleme kaza: 2 yaralı

Trafo merkezinde aşırı yüklenmeden yangın çıktı: 150 kırsal mahalle elektriksiz kaldı

Balıkesir'de orman yangını

Gazze Şeridi'nde yardım almak isteyenlere yönelik yeni katliamda 27 kişi şehit oldu

BM Güvenlik Konseyi'nde beş ülke seçildi

Uluslararası Af Örgütü, Gazze'de yaşanan felaketten uluslararası toplumu ve ABD'yi sorumlu tuttu

Öğretmenlerin yer değiştirme sonuçları açıklandı

Sınır Tanımayan Doktorlar: Sudanlı mülteciler Çad'da "zor koşullarla" karşı karşıya

Ukrayna, Kırım Köprüsü'nü su altı patlayıcılarıyla vurduğunu açıkladı

Bingöl’de hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı

Bingöl’de trafik kazası: 3 kişi yaralandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nu kabul etti

Battalgazi'ye yeni millet bahçesi yapılacak

Kurban Bayramı öncesi bıçak bileme yoğunluğu başladı

Hollanda Başbakanı istifa etti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ