• BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,44% 0,07
  • EURO

    51,10% -0,17
  • GRAM ALTIN

    6421,15% 0,06
  • Ç. ALTIN

    10645,44% 0,00

Huzurevi sakinlerini konuk etti

09 Kasım 2022, Çarşamba 15:45
09 Kasım 2022, Çarşamba 15:45
Huzurevi sakinlerini konuk etti
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Huzurevi sakinlerini konuk etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini konuk etti. Yaşlılara hitaben konuşan Başkan Fadıloğlu, “Bizim, hiçbir zaman ayrımız gayrımız yoktur. Allah sağlık, sıhhat içerisinde cümlemize huzurlu ömürler versin” dedi.
Dülük Tabiat Parkı içerisinde bulunan Göl Kafe’deki programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Yıldırım, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ahmet Nadir Toprak, Gaziantep Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Ayşen Ahi, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ve personeli katıldı. Her fırsatta yaşlılara moral olacak organizasyonlar gerçekleştiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yaşlılarla bu kez yemekte bir araya geldi. Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ikamet eden yaşlılarla uzun uzun sohbetler gerçekleştiren Başkan Fadıloğlu, yaşlılardan hayır duası istedi. Konuklarıyla birlikte öğlen yemeği yiyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yaşlılara hatıra fotoğrafı çektirdi.
'Her zaman emrindeyiz'
Programda katılımcılara hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu konuda sağ olsun huzurevi yönetimi, özelinde Ayşen Hanım ile kardeşlik hukuku neticesinde bu tür etkinlikleri daha sık yapmak istiyoruz. Sizlerin hizmetinde olan kardeşlerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Devletimizin gücüyle orada sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösteriyorlar. Bizler de sizlerin birer evladı, kardeşi olarak sosyalleşme noktasında her zaman emrinizdeyiz. Biz, milletin malını tekrar millete hizmet etmesi noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizim, hiçbir zaman ayrımız gayrımız yoktur. Allah; sağlık, sıhhat içerisinde cümlemize huzurlu ömürler versin. İl Müdürümüze de ben yürekten teşekkür ediyorum. Hakikaten ekibiyle birlikte sizlerin yaşam kalitesini arttırabilmek adına elinden gelen her türlü gayreti gösteriyor. Bunun yanında da gerçekten sivil toplum kuruluşu olarak bizim huzurevi derneğimiz de sizlerle birebir ilgileniyor, onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı bir kez daha hepinize teşekkür ediyor, saygıyla selamlıyorum' dedi.
Programda söz alan Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Yıldırım, “Başkanım, öncelikle büyüklerimizle beraber bir öğle yemeğinde bizleri buluşturduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Şehitkamil’de de gönül buluşmalarına uygun bir program olduğunu düşünüyorum. Allah razı olsun. Büyüklerimiz de bugünkü programdan dolayı çok memnun kaldılar. Ben, büyüklerimiz adına da Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gaziantep Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Ayşen Ahi ise, “Bugün sağ olsun Şehitkamil Belediye Başkanımız bizleri yalnız bırakmadı ve bizleri sizlerle bir araya getirdi. Dülük Tabiat Parkı’nda çok güzel bir günde, öğle yemeğinde bizleri buluşturdu. Değerli Başkanımız, her zaman bizleri ziyaretinde ve bize olan bağlılığından dolayı her zaman kendisine şükran duyuyoruz ve kendisine minnettarız. Huzurevi olarak da mümkün olduğu kadar sivil toplumdan ve sosyal yaşantıdan kopmamak için sizler gibi değerli insanların bizleri davet etmesi bizler için çok önemli. Bu anlamda tüm büyüklerimiz adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
[gallery ids=',58159,58160,58161,58162']
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Bakan Kurum: Gıda israfı sadece bugünü değil, yarını da tüketir

Hindistan'a ait LPG tankerleri Hürmüz Boğazı'ndan geçti

Pezeşkiyan: ABD'de halk, ülkeyi yöneten israilli krallardan yoruldu

Adana’da bir binanın damında torpillerin patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Kuzey Kore'de yeni nesil roket motoru test edildi

COP31 kapsamında Çevre ve İklim Medya Turları'nın ilki düzenlendi

Muğla'da kaçak avlanan 80 kilogram kefal balığına el konuldu

ABD'den Katar'daki vatandaşlarına uyarı

Arap Birliği Genel Sekreterliğine Nebil Fehmi seçildi

Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

CHP Genel Başkanı Özel hakkında soruşturma başlatıldı

Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü

Gazze'de alıkonulan 5 Filistinli esir serbest bırakıldı

Mersin'de trafik kazasında yaralanan kişi hayatını kaybetti

Çin ile Kuzey Kore arasında uçak seferleri yeniden başlatılacak

Meteorolojiden çok sayıda il için sağanak uyarısı

Dışişleri Bakanı Fidan, Mısırlı mevkidaşı Abdulati ile görüştü

Gazze'de can kaybı 72 bin 278'e yükseldi

İçişleri Bakanlığından 18 il için kar ve sağanak uyarısı

Slovakya’dan AB’ye veto tehdidi

Harkov Bölgesi'nde bir yerleşim yeri daha Rusya'nın kontrolüne geçti

Yapıcıoğlu'ndan IKBY Başkanı Barzani'ye "geçmiş olsun" telefonu

Uzmandan obezite uyarısı: Hareketsiz yaşam obezite riskini artırıyor

Mardin’de kuyumcudan 60 bin liralık yüzük çalındı: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Siirt’te uyuşturucu operasyonu: 9 kilo 700 gram esrar ele geçirildi

Gaziantep’te çocuklar camide buluştu

Malatya'da zincirleme kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep’te çok sayıda elektronik ürün ele geçirildi: 1 gözaltı

Ticaret Bakanlığı: israil ile ticaret iddiaları yalandır

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Bakan Kurum: Gıda israfı sadece bugünü değil, yarını da tüketir

Hindistan'a ait LPG tankerleri Hürmüz Boğazı'ndan geçti

Pezeşkiyan: ABD'de halk, ülkeyi yöneten israilli krallardan yoruldu

Adana’da bir binanın damında torpillerin patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Kuzey Kore'de yeni nesil roket motoru test edildi

COP31 kapsamında Çevre ve İklim Medya Turları'nın ilki düzenlendi

Muğla'da kaçak avlanan 80 kilogram kefal balığına el konuldu