Tarih: 18.09.2024 13:02

İHH’dan 200 yetim öğrenciye kırtasiye yardımı

Facebook Twitter Linked-in

Batman insanı yardım derneği olarak her sene olduğu gibi bu senede yetim öğrencileri unutmadı onlara kırtasiye yardımında bulundu.
Batman İHH insanı yardım derneği gönüllerince yetim çocukları tespit ederek dernek binasına çağırarak kırtasiye yardımını yaptılar.
İHH insanı yardım derneği dünyanın yüzlerce ülkesinde ve Türkiye’de yardımlarına devam ediyor, öncelikli yardımlarını yetimlere yapıyor.  Batman’daki yetim öğrencileri de unutmadı ve kırtasiye yardımında bulundu. Öğrencilere verilen kırtasiye malzemeleri içinde çanta, defter, kalem, silgi, suluk gibi okulda ihtiyaç duyulan tüm ihtiyaçlar karşılandı.
Batman İHH Yetim Sorumlusu Mehmet Şah Keskin, yaptığı açıklamada  Batman İHH olarak yetim kardeşlerimizi unutmuyoruz ve her sene kırtasiye yardımlarında bulunuyoruz. Bu kırtasiye yardımları hayırseverlerin desteği ile gerçekleştiriyoruz. Amacımız burada yetim öğrencilerimize sahip çıkarak onları sevindirmektir. Okula gittiklerinde kırtasiye malzemeleri hazır bir şekilde kendilerine veriyoruz. Buradaki amaç yetim öğrencilerimize destek olmaktır. Batman İHH İnsani Yardım Derneği olarak her zaman olduğu gibi yetim ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bundan bize destek veren hayırseverimize teşekkür ederiz.
Çocukları için çantaları alan aileler de Batman İHH İnsani Yardım Derneğine teşekkür etiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —