Tarih: 05.02.2025 15:56

İletişim Başkanlığından "Asrın felaketinin 2. Yılı: İnşa ve İhya Çalışmaları" kitabı

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitabın takdim yazısında, 2024'ün içeride ve dışarıda önemli gelişmelerle karşı karşıya kalındığı ve birçok alanda farklı mücadelelerin sürdürüldüğü bir yıl olduğunu belirterek, "Türkiye'de ve dünyada yaşanan son derece kritik olaylara rağmen, uzun bir süre gündemimizin ilk sırasında 6 Şubat 2023'te gerçekleşen ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler ve bu büyük afetten etkilenen vatandaşlarımız yer aldı." ifadesini kullandı.

Kitabın kamuoyuyla paylaşıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, hem deprem sürecinde hem de depremden sonra yapılan çalışmaların kitapta yer aldığını belirtti.

Altun, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, devletimiz asrın felaketine karşı asrın inşa seferberliğini kararlılıkla sürdürüyor. Türkiye İletişim Modeli’nin en kritik unsurlarından biri olan afet iletişimini stratejik bir alan olarak ele alıyor, kamuoyunun doğru ve etkin bilgilendirilmesi için risk yönetiminden kriz yönetimine, uluslararası iş birliklerinden akademik ve entelektüel çalışmalara kadar çok boyutlu bir yaklaşım benimsiyoruz. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak, 6 Şubat depremlerinin ardından geçen iki yılda devletimizin afet bölgesinde yürüttüğü kapsamlı çalışmaları tüm boyutlarıyla ele aldığımız 'Asrın Felaketinin 2. Yılı: İnşa ve İhya Çalışmaları' kitabını kamuoyunun bilgisine sunuyoruz." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —